Duitse burgemeester verontschuldigt zich nadat zij een foto heeft geplaatst van een komkommer die ‘eruit ziet als een boerka’

Screenshot_12

(Door: Liam Deacon – Vertaling: “Wachteres”)

Een Duitse burgemeester, lid van de christendemocratische CDU van Angela Merkel, is gedwongen om haar excuses aan te bieden nadat zij op Facebook een foto heeft geplaatst van een komkommer die eruit ziet als een islamitische boerka. De afbeelding was getiteld ‘Gurka’ – een woordspeling op het Duitse woord ‘Gurke’, wat komkommer betekent. “Het was een humoristisch bericht op Facebook, niet meer en niet minder. Misschien was de timing van het bericht gisteren ongelukkig. Maar ik vind het nog steeds vermakelijk”, hield burgemeester Simone Stein-Luecke vol.

De burgemeester van Bad Godesberg, een stadsdeel in de voormalige West-Duitse hoofdstad Bonn, plaatste toevallig de satirische afbeelding op dezelfde dag waarop een door de Saoedi´s gefinancierde school in het gebied, die beschuldigd werd van steun aan de jihad, gesloten werd.

De politica van de Christen Democratische Unie was er – toen zij op Facebook werd aangevallen – snel bij om de islam op te hemelen en zij beweerde met nadruk dat de King Fahad Academie veel positieve eigenschappen had. “Ik heb respect voor alle godsdiensten. Maar ik heb altijd benadrukt dat ik tegen een volledige sluier ben”, schreef ze.

Met betrekking tot de school zei ze verder: “Ondanks alle wrijvingen in het verleden is de school een integraal onderdeel van ons sociale en culturele leven. Sinds ik in functie ben, heb ik een kritische en constructieve dialoog met de academie gevoerd”.

De school, met een aangrenzende moskee, werd in 1995 geopend en zou 150 Arabisch sprekende studenten hebben. Meer dan tien jaar werd daar een strenge versie van het Saoedisch wahabistisch leerplan onderwezen.

In 2003 werd de school echter, in een documentaire die speciaal over de school ging, verbonden met extremisme en men stelde dat één van de docenten de studenten voorbereidde op de jihad. Later dat jaar kreeg de lokale overheid kopieën van de studieboeken die de school gebruikte onder ogen, waarin christenen en Joden werden aangevallen; de regionale hoofdambtenaar van de deelstaat Nordrhein-Westfalen, Jürgen Roters, zei dat hij van plan was om de school te sluiten.

Er werd melding gemaakt van een ‘compromis’ tussen Duitse ambtenaren en de school, waardoor de school open bleef, de moskee gesloten werd voor het grote publiek en het de Duitse burgers werd verboden de school te bezoeken.

Buiten de school werden nationalistische protesten gehouden en in 2013 kondigde de Saoedische regering aan dat zij  een nog grotere school in Berlijn zou financieren met plannen voor een hele Saoedische wijk eromheen.

Aan het einde van vorige maand zei de school in Bonn dat die zou gaan sluiten, want, zei men, van Duitsland wordt aangenomen dat dit land “een van de beste onderwijssystemen in de hele wereld” heeft en de Saoedische regering geen verdere noodzaak voor de school ziet.

 

Bron:
www.breitbart.com/london
Auteur: Liam Deacon

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Ben Heavem”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", christendemocraten, Dhimmitude, Duitsland, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamkritiek, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

38 reacties op Duitse burgemeester verontschuldigt zich nadat zij een foto heeft geplaatst van een komkommer die ‘eruit ziet als een boerka’

 1. Moet zeggen dat de islam ons al aardig aan het overheersen is. En dat is precies wat Erdogan ook al heeft gezien in Europa. Daarom kan hij zo hoog van de toren blazen. Hij is gewoon een smerige chanteur, die beloond moet worden.

  Like

 2. Cathja zegt:

  De arrogantie en brutaliteit van moslims kent werkelijk geen grenzen! De aankondiging van de Saoedische regering om een nóg grotere school in Berlijn te zullen financieren, inclusief een HELE SAOEDISCHE WIJK ER OMHEEN, is schaamteloze landjepik, want reken er maar op dat de grond volledig in eigendom zal komen van Saoedi Arabië. Niemand behalve de Saoedi’s zelf hebben er dan nog iets over te zeggen!

  De ‘Gurka’ vind ik een leuke vondst. En het zouden geen islamieten zijn als ze er zich niet druk over zouden maken!
  Stel dat er een nonnetje uitgebeeld zou worden, vlogen dan alle Rooms-Katholieken de gordijnen in? Nee, tuurlijk niet! Die zouden smakelijk lachen om de vergelijking!
  En zo hoort het ook. Maar moslims hebben ongelofelijk lange tenen, en daarom haastte de burgemeester zich om haar excuses te maken.
  Slap van haar.

  Liked by 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Nou………….ik twijfel daar toch een beetje over, wanneer ik een afbeelding plaats van een refo/ protestante dominee met een pakkie boter op zijn hoofd.

   Like

   • Cathja zegt:

    Kun je gerust doen hoor Bert. Geen refo of protestantse dominee die daar iets over zegt.
    Als je dáár al over valt……!

    Like

 3. Jean zegt:

  Maar meisje toch, daar moet ge u toch niet voor verontschuldigen, de waarheid heeft zijn rechten, ik zie liever die komkommer dan een wegende tent want die komkommer brengt geen gevaar.

  Liked by 1 persoon

 4. Sabeltant zegt:

  Dikke humor al is de overeenkomst van een frisse komkommer met zo’n vieze stinkpop ver te zoeken.

  Like

 5. BertG. zegt:

  Waarom doen ze dat nou toch.
  Meteen excuus aanbieden en een praatje om het weer goed tel lullen.
  Vind het juist zeer creatief bedacht.
  Maar nee hoor, meteen weer buigen, slap wijf. De angst zit er goed in.

  Liked by 2 people

 6. Jan zegt:

  Nou zijn die Saracenen natuurlijk (wat heet) erg gebeten op komkommers (en bananen) ver van vrouwen te houden:

  Moefti waarschuwt: Bananen en komkommers te erotisch voor vrouwen

  Een in Europa levende islamitische geestelijke waarschuwt moslima´s voor bananen, augurken en gelijksoortige plantaardige producten – opdat ze niet op “onzedige gedachten” zouden komen. Wat klinkt als een grap, zou volgens onderzoek echter wel eens waar kunnen zijn. Per slot van rekening wordt er in veel islamitische televisieseries en bioscoopfilms al geruime tijd op de omstandigheid gewezen, die een niet nader genoemde islamitische geestelijke nu in zijn fatwa behandelt.
  ….
  https://ejbron.wordpress.com/2011/12/11/moefti-waarschuwt-bananen-en-komkommers-te-erotisch-voor-vrouwen/

  Like

 7. Mirjam zegt:

  Erdogan heeft Obama ingeschakeld om de ‘coupe-plegers’ achter slot en grendel te krijgen. Ik kan me niet aan het ‘oordeel’ van mezelf onttrekken dat Erdogan dan als eerste zich zou moeten melden om een gevangenisstraf uit te zitten.

  http://www.msn.com/nl-nl/nieuws/wereld/vs-helpen-erdogan-met-vervolging-coupplegers/ar-AAitBfA?li=BBoPOOe&ocid=ASUDHP

  Like

 8. BertG. zegt:

  Op dit moment is er in Turkije hevige discussies losgebarsten over groenten, seks, religie, en medische geheimhoudingsplicht.

  Een Turkse imam uit een Centraal-Anatolische provincie is van zijn functie geschorst omdat hij in het ziekenhuis was behandeld voor “stukken komkommer” in zijn rectum.
  https://fenixx.org/2016/07/22/turkse-imam-ontslagen-dokter-vond-een-komkommer-in-zijn-anus/

  Like

  • Wachteres zegt:

   Nou snap ik waarom islamitische vrouwen geen komkommer mogen gebruiken.

   Dan blijft er voor de mannen niks over. en wat moet je zonder een vrouw en zonder geiten.

   Liked by 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @ Wachteres om 13:27

    Dat mogen die vrouwen wel, maar alleen nadat een man ze in schijfjes heeft gesneden. 🙂
    Kunnen ze het mannelijk lid ook niet in schijfjes snijden? Scheelt een heleboel verkrachtingen. Tja, als je als imam zulke bizarre uitspraken doet, heb ik er ook nog wel een paar voor hem.

    Liked by 1 persoon

  • elisah zegt:

   Wow, kom die perverse pipo die komkommer niet gewoon uitkakken?

   Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Burgemeester Simone Stein-Luecke mag zelfs nog van geluk spreken dat vrouwen-verachtende moslims haar niet fysiek gaan aanvallen om die grap met de komkommer. Dat ze echter spijt heeft zal vast niet helemaal kloppen maar ik weet ook dat een Nederlandse naamgenote van haar, eind jaren 70′, niet erg veel spijt had van haar zonden, daar veel zwaarder voor werd gestraft en zelfs niet eens door moslims of linkse knuffelaars daarvan.
  Ik vergeet tenslotte nooit dat in Barneveld (een christelijk dorp) de desbetreffende Simone woonde die pas echt goed erachter kwam hoe het voor haar stevig zou gaan donderen om haar bedrog! Zij studeerde met haar vriendin Vivian op de PABO in Ede rond 1979 waar zij later in het huis van de ouders van Vivian, in Scherpenzeel nabij Barneveld en eveneens een christelijk dorp,toen een schoolopdracht uitvoerde met een jonge medestudent.
  De meiden besloten toen om samen met de zus van Vivian, Bianca en haar vriendin Esther, een appeltaart te gaan kopen in Scherpenzeel die zij alleen met gestolen geld af betaalden! Ze trakteerden de student daarmee maar de oliedomme Simone was nogal trots geworden door haar oneerlijkheid en ze verraadde bewust zichzelf tegen de strenge vader van Vivian en Bianca dat ze de taart van zijn geld hadden afbetaald!
  De vader (een opvoeder die zich aan het gezegde hield dat wie zijn kinderen liefheeft deze zal tuchtigen) werd daarop razend en hij besloot hierna om het bedrog van Simone en haar drie vriendinnen te laten afstraffen door de student en toen ging het daar pas werkelijk donderen en bliksemen in dat huis!
  Simone kreeg namelijk inderdaad stevig op haar donder van de bedrogen medestudent die haar tot twee keer toe over zijn knie nam en Simone een flink pak voor haar broek gaf (ze droeg die dag een spijkerbroek) en later nog op haar roze ondergoed! Haar drie vriendinnen Vivian, Bianca en Esther ondergingen dezelfde straf en na afloop had Simone zeer pijnlijke en opgewarmde billen wat eveneens voor de drie andere meisjes gold!
  En mocht Simone eventueel nog van haar bedrog te hebben verheerlijkt en misschien een dag later naar een stadion zijn gegaan om naar voetbal te kijken dan had ze vast toch niet erg goed kunnen zitten door het langdurige portie billenkoek daar ze ongeveer 60 klappen op haar achterwerk had gekregen, net zoals de andere meiden!

  Like

  • Dacht deze Simone aan komkommers of aan bananen toen ze billenkoek kreeg?

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    @janstemerdink, ik heb meer het idee dat deze Simone tijdens haar afstraffing, die godzijdank werd uitgevoerd toen ze haar jeans en ondergoed WEL mocht aanhouden, er aan zat te denken hoe verschrikkelijk dom ze was geweest door zichzelf op een trotse manier te verraden, net zoals (en daar gaan we weer!) dat ook door Donald Duck en meerdere inwoners van Duckstad worden gedaan of door de linkse politici die totaal niet inzien wat ze daarmee aanrichten!
    Gelukkig was Simone nog zo eerlijk om tegen de vader van haar vriendinnen, Vivian en Bianca, een erg strenge kerel die aanvankelijk de student de opdracht gaf om alleen deze twee meiden af te straffen, te zeggen dat zij gewoon wilde meedelen in het welverdiende portie billenkoek, net als het meisje Esther! DAT noem ik pas echte vriendschap en de vier meiden waren in hun hart vast dolblij dat die strenge vader hen niet over de knie nam daar hij wel twee keer zo hard sloeg als de student! Ik hoopte zelfs heimelijk erop dat de vier jongedames, na de hete kastijding, hun vriend erg dankbaar waren en hem hierna op stevige klapzoenen gingen trakteren en dus NIET op komkommers, bananen of wederom op een onrechtmatige verkregen appeltaart!
    En ik had in een ander artikel al aangegeven dat (hoe sommigen daarover op E. J. Bron zullen denken daar ben ik ondertussen toch allang aan gewend geraakt en doet me al bijna niets meer) in ‘The New Adventures of Peter Pan’ niemand anders dan Peter Pan zoiets eigenlijk eens had kunnen doen met zijn zes vriendinnen; Wendy, Cynthia, Maira, Tiger Lily, Meera en Tinkerbell, daar deze meiden eveneens ontzettend dom bezig waren met hun jacht op een sextant (een navigatie-apparaat) waarbij ze zichzelf uitleverden aan James Haak!
    Deze zes jongedames waren ook erg dom bezig geweest met hun onnadenkende jacht en zij konden zichzelf niet uit de handen van de piraten redden. Sommige van die knappe meiden zien er trouwens heel erg leuk uit met hun blonde of roodbruine haar en blauwe jeans aan!

    Like

 10. BertG. zegt:

  Is de laatste Tina met strips voor volwassenen weer door de brievenbus gegleden bij jou?

  Liked by 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   @BertG., nee, want ik heb namelijk NOOIT een abonnement gehad op de Tina en ik wil daarbij meedelen dat ik de huidige strips zoals Donald Duck, Suske en Wiske, Paling en ko, Lucky Luke, Asterix en Obelix enz. NIET eens meer aanschaf omdat ze, in mijn ogen, daar veel te veel mee hebben geknoeid. Ze stoppen er zaken in die mij totaal niet bekoren, laten het evolutieproces soms te ver doordraaien, ik wil het euroteken daarin niet aanschouwen, sommige verhalen worden ook te vaak herhaald en ik heb zelfs geen ruimte meer in mijn huis voor nog meer strips.
   En nou zul je vast nog iets over Peter Pan te horen krijgen wat je van mij echt niet zou verwachten: er is ooit een vijfdelige strip over verschenen waarin Peter Pan en James Haak ooit vrienden waren maar wat er allemaal in die strip voorkwam wekte bij mij alleen maar walging op. zo was de strip in mijn ogen te primitief getektend, de zeemeerminnen en tinkerbell waren mij iets te sekslustig en schaars gekleed, er kwam teveel bloed in voor, de krokodil slaagde erin om bijna iedereen te consumeren, Wendy Darling kwam te ongeloofwaardig over en haar twee broers leken wel met elkaar te zijn gekruisd!
   En ook het vervolg van Peter Pan (1953) dat in 2002 uitkwam, Return to Neverland, komt mijn huis NOOIT in omdat daarin ook veel te veel was verpest! Een volwassen Wendy Darling, die een kruising lijkt van Belle en Assepoester, staat me helemaal niets aan, er werden historische zaken uit WO II in gestopt die niet echt kloppen, Jane had geen broertje en de vader was aanvankelijk onbekend en een reusachtige intvis in de vorm van een enorme kwal daar vond ik evenmin iets aan!

   Like

  • Wachteres zegt:

   Dit is een orthodox.christelijke strip, @BertG.

   Like

   • BertG. zegt:

    Sorry mensen, ik heb het zelf aangehaald door er wederom een reactie op te geven.
    Maar ik wordt een beetje moe van al die fantasie billenkoek verhaaltjes van mr. Jules.
    Het heeft iets zeer merkwaardigs.
    In grote lijnen komen ze namelijk allemaal op hetzelfde neer.
    Ongehoorzame meisjes die billenkoek verdienen.
    En over Tina heeft hij al eens uitgebreid een verslag/ verhaal van verteld, vandaar.

    En wachteres, of dat zo is? Geen idee. Nooit gelezen en ik heb geen zusjes.

    Like

 11. BenskiaTheMarketier zegt:

  Ich vinden das ein goodde zin. Und vergelijking.. Mvg. CP14Niederlande.

  Like

 12. Johan zegt:

  Het intelligentie-niveau van een komkommer schat ik persoonlijk hoger in dan dat van een burka.

  Liked by 1 persoon

 13. carthago zegt:

  Altijd komkommer en kwel bij de pislam. De prominente aanwezigheid van de komkommers van de kalifaatratten in Germania leidt al tot oorlog, nu is een waarschuwing daarvoor ook al een misdaad . Duitsland is een failed state.

  Liked by 1 persoon

 14. Jan zegt:

  VIDEO: “Vluchteling” die geen vrouw kon vinden, verkracht een auto!!!

  https://ejbron.wordpress.com/2016/06/13/video-vluchteling-die-geen-vrouw-kon-vinden-verkracht-een-auto/
  (De porno bestaat niet meer op de site van Bron)

  Like

 15. Jade zegt:

  Vermakelijk is het, totdat je er zelf een MOET aantrekken…

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  En maar bukken en buigen, voor de islam, een gewelddadige oorlogsideologie! Maar de CDU, is inmiddels overgelopen naar “de linkse kerk”. Wat hoop ik als ze vandaag verslagen worden in Mecklenburg-Vorpommern! Laat de AfD maar giga winnen!

  Like

 17. Jules Vismale zegt:

  @BertG. maar nou had je alleen deze keer niet gereageerd op de desbetreffende vijfdelige strips van Peter Pan waarin zoveel sadisme, bloed, seks en naaktheid voorkwam dat ik er zelf haast gestoord van werd en deze strips dus nooit in mijn huis wil hebben!
  En wat al de verhalen betreft over ouderwetse opvoedingen: ik ben daar beslist NIET de uitvinder van omdat dit al eeuwenlang wordt gedaan en ik heb zoveel verslagen op het internet hierover gelezen over hoeveel meisjes en vrouwen de eerder genoemde straf moesten ondergaan van hun ouders,verzorgers, leraren e.v.a.! Daarbij; waargebeurde verhalen waarin de dames (dat was toen op meerdere sites ongeveer voor 95% te lezen) op hun achterwerken werden geslagen gebeurde meestal van achteren in adamskostuum en daar ben ik beslist helemaal NIET gek op omdat ik daarvoor iets te preuts ben aangelegd en ik kan zelfs afbeeldingen daarvan niet aanschouwen, zelfs niet als ze getekend zijn!
  Bovendien leken dit soort verhalen bijna een soort van komkommer-verhalen en had ik eigenlijk gehoopt dat Tom Hendrix een keer zou reageren op mijn verhalen over Peter Pan. En als hij dat hopelijk doet dan is het zijn goed recht om daar zijn eigen meningen over te geven en hoe jammer is het dat ikzelf bijna nooit komkommers eet al vindt ik deze wel lekker smaken.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Jules Vismale om 15:16

   Ik eet absoluut geen komkommers meer! Ze stinken! Vroeger, in mijn jeugd dus, smaakten de komkommers heerlijk. Ik lustte er wel pap van.
   Tegenwoordig bedank ik ervoor. Ze ruiken naar stopverf. Wie weet wat ze met die dingen uitspoken? 😦

   Liked by 1 persoon

   • Jules Vismale zegt:

    @Cathja, ik had juist verwacht dat jij als klein meisje geen augurken of spruitjes zou lusten omdat sommige kinderen niet graag eten wat de pot schaft. Kwik, Kwek en Kwak maken bijvoorbeeld, als hun Oom Donald minder streng is en hen goedbedoeld wil verwennen, gewoon misbruik van de verwennerij en gaan zij hun oom hierna als een soort toverfee of een geest uit een lamp zien die al hun wensen vervult maar de neefjes het woord dankbaarheid niet hoog meer in het vaandel hebben staan, gelijk aan sommige groepen “asielzoekers en vluchtelingen”.
    Er was trouwens jaren geleden een strip van Donald Duck verschenen waar in Oom Donalds Brievenbus alleen maar over komkommers werd gepraat en een lezer vroeg toen aan Willie Wortel (zijn achternaam is ook gebaseerd op een soort groente), nadat deze in een strip met een soort groentespuit bomen voorzag allerlei rare vruchten en voedsel zoals broden, groenten, taarten, hotdogs enz. waardoor hij ruzie kreeg met een andere uitvinder die dit eveneens met zijn bomen deed waarna Lampje de ruzie tussen de beide uitvinders moest sussen met een boek ‘Hoe sluit in vriendschap met mijn vijanden’, of deze de beuk in diens tuin kon voorzien van pannekoeken.
    Als dit soort spuitjes werkelijk bestonden dan kon de honger van talloze mensen al geledigd worden al zullen veel moslims vast ook niet van komkommers houden en burgemeester Simone misschien evenmin.

    Like

 18. fleckie zegt:

  Is gewoon grappig, [witzig]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s