VIDEO: Cabaretier uit Gaza, Adel Mashoukhi, protesteert tegen Hamas i.v.m. de elektriciteitscrisis; later door Hamas opgepakt

screenshot_38

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", Barbarisme, dictatuur, Gazastrook, Hamas, Islam, islamofascisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: Cabaretier uit Gaza, Adel Mashoukhi, protesteert tegen Hamas i.v.m. de elektriciteitscrisis; later door Hamas opgepakt

 1. kruisridder zegt:

  En hij is, naar dat ik mag aannemen, onder het goedkeurend oog van de VN, inmiddels geexecuteerd en achter een VN-auto door de straten van Gaza-stad aan gesleept…..

  Like

 2. Jan zegt:

  Maar iedereen weet toch dit een jodenstreek is? Zegt Anja en zij kan het weten, is immers een grootheid (1) en zeker op het gebied van het MO:


  En Israel gaat gewoon door. Nu is aangekondigd dat er geenm benzine meer wordt ingevoerd. De electriciteit hier lopt op generatoren. Over een week valt overal de electriciteit uit. Doen de waterpompen het niet meer. Gaan de koelkasten uit. Zitten mensen in het donker s’nachts. De mobieltjes lopen leeg. Het internet valt weg. Computers kunnen niet meer gebruikt worden. Khaled die gehandicapt is en op de tiende verdiepeing woont kan de lift niet mer gebruiken.

  http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2007/08/20/gaza-20-augustus-2007/

  1. http://www.joop.nl/nieuws/grote-namen-scharen-zich-als-lijstduwer-achter-simons

  Like

 3. Steven zegt:

  …en terug gevonden in het bos?

  Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  Like

  • delamontagne zegt:

   Terwijl de arme en behoeftige Gazanen door het goethartige EU / en zijn bewoners op de been worden gehouden, leiden de nieuwe milliardairs van Gaza een meer dan luxueus leven.
   Zij hebben geen last van stroomonderbrekeingen.
   Ook “Mercedes-Benz” in Gaza doet goede zaken.

   Terwijl 100-duizenden Gazanen in ellende en eenzaamheid leven, koesteren de hoogste bestuurders van Hamas zich in hun luxueuze villa,s, voorzien van sportzalen en de meest luxueuze meubelen.


   Anders houden zij zich op in de 5*-sterrenhotels en genieten van de zonsondergang onder het genot van een “Kir-Royal-Framboise”.

   Om de volgende ochtend een “frisse”duik te nemen in een van de zwembaden en zich hierna met de behoeften en noden van hun onderdanen bezig te houden.

   BRON:
   http://www.dreuz.info/2017/01/11/les-nouveaux-magnats-et-milliardaires-de-gaza/

   Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Adel Mashoukhi is of heel dapper zeg gerust buitengewoon dapper of Adel Mashoukhi zit in een mentale crisis en overziet niet wat hij aan het doen is. Je open en bloot in GAZA uitspreken tegen HAMAS grenst aan zelfmoord. De vrienden van die glibber Dries van Agt en palestijnen liefje A. Meulenbelt zijn bepaald niet voor de poes als het op mensenrechten aankomt. Nu hij door HAMAS opgepakt is ziet het er slecht voor hem uit. Als ze hem beide benen breken komt hij er goed vanaf maar ik vrees het ergste. Ga gerust ervan uit dat HAMAS een voorbeeld stelt. HAMAS zal elke kritiek en een eventuele opstand die hieruit kan ontstaan meedogenloos in de kiem smoren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s