Anale seks met een Noord-Afrikaan in een rolstoel? Zweedse homolobby geeft tips aan LGTB-vluchtelingen voor een gezond seksleven

Screenshot_132

(Vertaling: E.J. Bron)

Welke vormen de gender-waanzin kan aannemen, kun je waarschijnlijk het best zien door naar een land te kijken waar het seksuele leven tussen de sekses – of beter gezegd: binnen gelijke sekses – het “meest vooruitstrevend” wordt uitgeleefd.

ongecensureerd.at

Seksuele rechten speciaal voor homofiele “asielzoekers”

Zo geeft in Zweden, altijd voortrekker op het gebied van progressieve maatschappij- en migratiepolitiek, een brochure met de titel “Seksuele gezondheid en rechten in Zweden” niet alleen informatie aan de gewone burger. Nee, speciaal aan al diegenen “die nieuw zijn aangekomen in Zweden en zichzelf als lesbisch, homofiel, biseksueel of transseksueel identificeren”, aldus omschrijft de brochure de doelgroep, moeten de voorkeuren van het door de geest van de tijd gewenste seksueel gedrag worden uitgelegd.

Vaak optredend probleem: Wat doet de “asielzoeker” als hij verkracht wordt?

Ouderwetse, argeloze “bloemetjesseks” is immers achterhaald, bij prostituees tegen betaling gepraktiseerd vormt dat zelfs een delict in Zweden, dat op grond van zijn welkomstcultuur na Zuid-Afrika wereldrecordhouder bij verkrachtingen per vrouw is. Daartegenover staat dat vanaf 15 jaar alles met iedereen is toegestaan, wat de nieuwkomers direct als eerste te horen krijgen. Al te bezopen zouden de seksuele partners echter niet moeten zijn, anders zou men dat als verkrachting kunnen uitleggen. Wanneer men zelf verkracht wordt, moet men naar de politie gaan. Want:

Geslachtsziektes en hoe men deze (niet) oploopt

Dan worden de meest voorkomende geslachtsziektes omschreven – van AIDS via gonorroe tot aan syfilis – verlucht met leuke tekeningetjes van scenes waarin men deze het best kan oplopen.

Een snel triootje met een beschermingzoeker. Welke welkomst-klapper zou daarbij niet van de partij willen zijn? Voor vluchtelingenvrienden van beiderlei kunne een belevenis. En wanneer migranten gebruikelijke orale seks met grijs bebaarde autochtonen te weinig opwindt: geen probleem, een anale dildo is snel bij de hand.

De vrouw met de worst

Waarom je als vooruitstrevende Zweed je niet ook door een gehandicapte Noord-Afrikaan anaal laten penetreren? Die wil toch ook plezier hebben. Een win-win-situatie voor beide partijen. En dat dames ook met penissen uitgerust kunnen zijn, of beter zouden moeten zijn, weten we uiterlijk sinds Conchita Wurst en de in heel Wenen opgehangen Life Ball posters. Deze voorkeur dient ook de migrant op waarde weten te schatten.

Makers van de brochure adviseren zelfs de Verenigde Naties

In de uit meer dan 30 pagina´s bestaande leerrijke brochure, die werd uitgegeven door de Zweedse Vereniging voor Rechten van Lesbiennes, Homofielen, Biseksuelen en Transgenders, krijg je heel veel waardevolle adviezen en praktische tips. Deze vereniging is met haar oprichting in 1950 een van de oudste dergelijke organisaties wereldwijd en had volgens Wikipedia al in het jaar 2004 ongeveer 6000 leden. Zeker niet in de laatste plaats op grond van haar uitstekende publicaties heeft ze zelfs de officiële status van adviseur bij de Verenigde Naties.

Lees HIER op eigen risico de in het Engels geschreven brochure!

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, political correctness, Seks, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

70 reacties op Anale seks met een Noord-Afrikaan in een rolstoel? Zweedse homolobby geeft tips aan LGTB-vluchtelingen voor een gezond seksleven

  • Mirjam zegt:

   Die gastschrijver leeft toch ergens in een kliniek voor geesteszieken in ‘the middle of nowhere’, want het hele verhaal is één grote leugen en verzinselspakket. Het feit dat ze zo’n fantast een podium geven in de Volkskrant, zegt al genoeg over de krant zelf. De redacteur kan zich zelf laten inschrijven in de bewuste kliniek!

   Like

  • Jan Wandelaar zegt:

   Like

  • boorzalf zegt:

   Die zwarte- en zandkleurige Nederlander maar gauw het land uit trappen, wat een onzin verhaal.

   Gedeeltelijke dwangbuis zit nog op zijn hoofd, zijn ze bij de volkskrant vergeten zeker.

   Liked by 2 people

  • elisah zegt:

   Aha, dus de allochtoon is de economische ruggengraat van de Randstad?..

   Liked by 1 persoon

   • elisah zegt:

    Reactie hoort bovenaan bij Jan Wandelaar, er ging iets verkeerd.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ja, daar kan je de films van Bergmann niet meer bij halen.
    Zelfs Bergmann had dit niet kunnen verzinnen.

    Hoog tijd voor ’n nieuwe filmregisseur dus die Zweden weer op het rechte pad zet.
    Compleet bevolkt met overwegend Genders, Lesbossen, Homo Sapiënsen enzo.
    nu is het wel zo dat het in Zweden altijd donker is en regent of meters sneeuw liggen.
    Zweden zal dus alles uit de kast moeten halen om maar genoeg inwoners te
    blijven houden.
    Vandaar nu weer die Genders die er bij gekomen zijn.
    Het probleem is echter dat al die lesbiennes, homo’s en Genders niet voor nakomelingen zorgen.

    Wel ’n grote muil open trekken over rechten, maar zélf iets op de wereld zetten…
    Ho maar !
    Dat kunnen ze niet…!!!
    Ik zou daarom zeggen. Neuk je zelf, i.p.v. altijd ’n ander.

    Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Jan Wandelaar zegt:
   16 april 2017 om 10:50
   ————————————————————————————————————————
   Mensen, die vaak met lege handen als gastarbeiders of vluchtelingen naar Nederland kwamen, zijn nu directeuren, politici, journalisten, officieren, rechters, juristen, fiscalisten, ondernemers, chirurgen, ingenieurs en architecten. De allochtoon nam complete bedrijfstakken over, of blies er zelf het leven in. Vanuit niets bouwde hij bruisende gemeenschappen op, die nu de ruggengraat vormen van de Randstedelijke economie. Het is de zwarte- en zandkleurige Nederlander die het publieke en commerciële leven in de machtscentra van ons land gaande houdt……………………………..

   Nu moeten we wel eerlijk zijn. Want ze hebben inderdaad veel dingen opgebouwd in Nederland.
   Kijk maar naar de statistieken. Ze dragen heel veel bij aan geweld, diefstal, moord, verkrachting, fraude en een rits aan kinderen.
   Dus ja, ze doen veel voor de maatschappij.(proest)

   Ik hen het artikel met veel ergernis zitten lezen. Ze stellen de allochtoon voor als een afgod die door ons vereerd moet worden omdat we zonder hen nog in lemen hutten zouden leven.
   Wat een leugenachtig misselijkmakend artikel. BAH!!!

   Like

 1. Wachteres zegt:

  Waarom zou je zoveel moeite doen om allerlei artikelen en voorschriften te gaan lezen, als je zonder veel moeite een ‘ongelovige’ vrouw of man – met toestemming van Allah – kunt grijpen?

  Like

 2. Mirjam zegt:

  Wat Zweden betreft: gewoon totaal gek.

  Like

 3. Wat ranzig en goor bah.!!!!!

  Liked by 3 people

 4. Mirjam zegt:

  Ieder mens met gezond verstand kan dit niet bevatten! Alleen al het gegeven:

  Quote: Vaak optredend probleem: Wat doet de “asielzoeker” als hij verkracht wordt?

  De gekke leven in het moslimwalhalla: totaal van de pot gerukt!

  Like

 5. Mirjam zegt:

  *Deze gekken

  Like

 6. Beschouwer zegt:

  Het satanisme begint zich steeds openlijker te manifesteren. Dit is het bondgenootschap tussen de homofiele en pedofiele satanisten en de moslims die ook niet vies zijn van pedofilie en sodomie. Gewone sex tussen man en vrouw is blijkbaar gedateerd. Maatschappijen gaan ten onder wanner er ongebreidelde perversiteiten tussen alles en iedereen plaatsvinden. Ik verwacht wel dat er een of andere valse nicht het hier niet mee eens is.

  Liked by 5 people

  • elisah zegt:

   Het heeft ook totaal niets meer met liefde te maken, het is verworden tot een pervers en vermakelijk gesodomieter met alles wat maar binnen handbereik is.

   Liked by 1 persoon

  • Paul Cock zegt:

   Ik ben geen nicht, maar ik ben het niet met u eens Beschouwer. Homoseksuelen zijn geen satanisten. Ongeveer 5% van de bevolking is kern homoseksueel. Dat is zo en niet anders, daar helpt geen remedie tegen, en ik zie niet in waarom deze mensen zichzelf niet zouden mogen zijn. Het zijn mensen die ook behoete hebben aan liefde en seks. Wat wel kan betwist worden is de disproportionele publiciteit die aan homoseks gegeven wordt, die lijkt mij wel wat overtrokken, Het betreft inderdaad een relatief kleine minderheid, en “gewone” heteroseksuele seks beleeft in een monogame relatie is wel degelijk de norm, en lijkt me het meest nagestreeft door vrouwen, en mannen.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Paul Cock: Goed zo, eindelijk weer eens een wat neutraler tegengeluid! Weet U, wat het is: Deze site is metterdaad toegankelijk voor alle levensbeschouwingen. Maar tja, dat heeft nu eenmaal als consequentie, dat er van tijd tot tijd ook nogal fundamentalistische christenen op verschijnen, die daar zelf toevallig dolgelukkig mee zijn en niet van het idee afkomen, dat ze anderen even gelukkig moeten maken, of die daar nu van gediend zijn of niet. (De moslims huldigen zo ongeveer hetzelfde principe, maar enfin….) en daar hoort dus ook het indelen in hokjes bij, waar weer dat gewauwel over satanisme uit voortkomt. -Er bestaat heus wel zoiets als satanisme, maar niet in de vorm, waarin deze fundamentalistische dames en heren – meestal heren – het in gegoten willen zien: Het ligt allemaal aanmerkelijk genuanceerder, maar ja, maak dat deze enthousiastelingen eens duidelijk.
    Gewoon laten kletsen is eigenlijk nog het beste, zij het niet altijd even eenvoudig.

    Like

   • Beschouwer zegt:

    Daar gaat het om die disproportionale aandacht voor homofilie. Bij elk praatprogramma op TV een kwetterende homofiel. En ja ik denk dat bijvoorbeeld Marc Marie Huibregts echt niks met vrouwen kan. Maar goed ik vind het vreemde onnatuurlijke mensen. Een soort ziekte eigenlijk.

    Like

  • scheermes zegt:

   Goed verwoord !!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Beschouwer: 11,09. uur, op 16/4. Klopt. En de geschiedenis heeft dat bewezen. Het Romeinse Rijk, verwijfd en verweekt, is daar ook mede aan ten gronde gegaan! Hier gaat het dus dezelfde kant op. Ik word geloof ik een beetje misselijk….

   Like

 7. Ron zegt:

  ***Daartegenover staat dat vanaf 15 jaar alles met iedereen is toegestaan, wat de nieuwkomers direct als eerste te horen krijgen***

  Vandaar dat er geen vrouw veilig is. Die immigranten mosselgeilaards krijgen bij binnenkomst al te horen dat bij iedere vrouw of jongen die 15 jaar of ouder is alles is toegestaan, dus ook alle seksuele handelingen.
  Er wordt niet bij verteld dat er ook nog eens een keertje toestemming voor gegeven moet zijn door de zweedse vrouw of jongen.
  Dat vergeet die achtelijke zweedse overheid voor het gemak met vele verkrachtingen tot gevolg.

  Liked by 2 people

  • Paul Cock zegt:

   Er is ook onwetendheid Ron. De islam leert expliciet dat als een man en een vrouw alleen samenzijn in een besloten ruimte, dat de duivel dan van de partij is, m.a.w. dat seks dan normaal is. Muslimse vrouwen weten dat maar al te goed, en zullen er voor passen om met een muslimse man in een kamer te gaan. Zweedse meisjes kennen deze regel natuurlijk niet.
   Bovendien is een verkrachting naar islamse normen maar een verkrachting als er vier mannelijke (vrouwen tellen maar voor de helft) getuigen zijn m.a.w. als de verkrachting een sociaal gebeuren is. Ook dat weten de Zweedse meisjes niet.
   Ja seksuele voorlichting is nodig, maar dan om de Zweedse (en andere Europese meisjes) voor te llchten over deze en andere Muslimse gebruiken en zeden. Maar dat zal niet gebeuren, want dat is dan islamofobie. Geen wonder dat de Muslims vinden dat we onze vrouwen niet beschermen en dus niet respecteren.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Het vervelende is wel, dat alles, wat zij “bescherming” noemen, bij ons onderdrukking en vrijheidsberoving is. En het woord ‘zelfbeschikking’ komt in hun vocabulaire niet voor, vooral niet voor de vrouwen, uiteraard, maar in zekere zin ook niet voor de mannen, die zich uiteindelijk net zo goed moeten onderwerpen aan allah en zich ten tweede conformeren aan de groepscultuur. – Zodra goedmenschen trouwens dát woord horen, springen ze verheugd op en roepen opgelucht: Ha, zie je wel: Het ligt helemaal niet aan de islam, het is cultuur! Dat dat bij de islam dan weer niet te scheiden valt, omdat het een ideologie is ipv een religie, weigeren ze te zien.

    Like

 8. Jan zegt:

  Perversen als synoniem voor de homolobby is zoals nu blijkt dus toch de juiste typering en de poster laat zien dat feministen dus niets anders zijn dan hypocriete wijven, onderdeel van socialistische, dwz fascistische organisaties en partijen.

  Liked by 1 persoon

 9. Sabeltant zegt:

  Het ultieme doel van de globalisten.

  Mensen die enkele identiteit meer kennen, zelfs geen seksuele.

  Liked by 2 people

 10. boorzalf zegt:

  Zweden, het Sodom en Gomorra van deze tijd.

  Like

  • Asgard zegt:

   Hebben de Zweden afgekeken als ze op vakantie waren in Nederland en dan bij voorbaat Amsterdam bezochten,..dat model hebben ze in eigen land dan maar toegepast, Sodom en Gomorra.

   Like

   • Beschouwer zegt:

    Maar naar de hoeren gaan mag niet van die schijnheilige Zweedse valse nichten. Dat is zeker te hetero. Homofielen zijn vies omdat ze aan vieze poepsex doen (poep aan de plasser bah bah). Pervers en goor en oh zo laag goor satanisch. Eigenlijk weet elke homo wel dat die eigenlijk een viezerik is vandaar ook dat valse gedrag van veel nichten.

    Like

  • scheermes zegt:

   Inderdaad !!

   Like

 11. Flo zegt:

  De (meerdere) M O A B kunnen inmiddels wel op op Zweden worden geworpen,die zijn compleet de weg kwijt.
  Daar kan behalve de asielrat die Naar Zweden onderweg is, niemand een probleem mee hebben…

  Liked by 1 persoon

 12. Alex Delarge zegt:

  Ik heb het al verschillende keren hier vermeld. Die Zweden hebben dit gewoon gejat van de muSSlims.

  Like

  • Jan Wandelaar zegt:

   +++++++++++++++++++++++++++
   “said Fredric Kaijser, 47, the chief experience officer at Epicenter.”

   The chief WHAT ?

   It’s the new PC name for Personnel Manager. We no longer ‘manage people’, we facilitate their ‘experiences’.
   +++++++++++++++++++++++

   Like

  • Ron zegt:

   De volgende beroving kost je niet je portemonee maar je hand. En een criminele bende met medische achtergrond of eentje die eerder een ziekenhuis heeft beroofd kan apparatuur op die hand aansluiten zodat deze nog in leven blijft ook.
   Zo kan heel je bezit geplunderd worden en documenten onder jouw naam worden ondertekend terwijl je zelf ligt leeg te bloeden.

   Like

 13. Anneke zegt:

  De wereld wordt steeds zieker en zieker…….

  Like

 14. U.G. Kempenaer zegt:

  Die Zweden zijn een geïnfecteerd volk van geperverteerde linkse slappelingen. In dat land moet hoognodig schoon schip gemaakt worden.

  Liked by 1 persoon

 15. koddebeier zegt:

  Dat hele zooitje daar in Zweden zijn echt ZIEK !!

  Like

 16. hslot4 zegt:

  Zit hier net met een kom bruinebonen soep voor mn neus ik denk ffe lekker mn mail bekijken ……….. je snapt het al .
  Hey meneer Bron bedankt he u ook nog een smakelijk eten .
  Gisteren was het ook al raak maar dat was Powned zn schuld .

  Liked by 1 persoon

   • Jan zegt:

    Als je niet beter zou weten zou je denken dat dit een persiflage is, maar het is bloedserieus.

    Inteelt zorgt voor ernstige defecten, dat is wel weer duidelijk.

    Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Godsallemachtig! Daar draait mijn maag van om!

   Liked by 1 persoon

   • scheermes zegt:

    Dit is toch een teken tineke dat jij goed gezondt bent!!

    Like

   • Nemesis zegt:

    Christenzielen, mij draaide maag al om van dat artikel en nu nog eens stelletje…… heb er geen woorden voor, maar moet echt kotsen. Allemachtig wat een bedorven, smerige, gore kolerezooi. Bij de Zweden zijn de laatste hersencellen die ze nog hadden opgevreten door vuiligheid en als klap op de vuurpijl dat stel inteelt beschadigde engerds.

    Ik kan me niet voorstellen, dat men in het toch nog steeds wel, calvinistische Nederland, dergelijke aanbevelingen gaat geven als in Zweden. Sodom en Gomorra waren daar nog nette theekransjes bij.

    Liked by 2 people

   • Asgard zegt:

    Precies Tineke, Onvoorstelbaar dit en tegelijk ook heel erg sneu, de wereld is werkelijk van god los,…alles wat krom is word recht gepraat en vice versa,..stel je voor dat dit koppel ook nog eens kinderen zou krijgen, echt ziek allemaal.

    Liked by 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ hslot4 16 april 2017 om 17:39

   Die grote vette kip en dat magere haantje hebben een gezellige slaapkamer, zeg.
   Ik heb thuis ook zoiets, maar dan met een grote paal in het midden. Ja, je moet er wát voor over hebben om lekker lenig te blijven. Ik geef ook cursussen:

   Dus als jullie je willen inschrijven, plaats dan gerust jullie mailadressen hieronder.
   Dan neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op.

   Like

  • boorzalf zegt:

   Allemachtig!!! wat pokke zooi in dat huis, zijn ze al opgenomen?

   Liked by 1 persoon

 17. ReaGluurder zegt:

  Anale sex is al zo oud als de mensheid. Ooit eens gelezen dat 50% van de NL-dames hier ook mee te maken hebben / krijgen. Geen problemen mee als beide partners er mee instemmen. Vind sommige reakties hier net zo goed bizar! The Best Things In Life Are Free!!

  Like

 18. Tistochwat zegt:

  Kosten noch moeite worden gespaard om tegemoet te komen aan de zieke driften van de bruinwerkende neger.

  Wat is “dropping anchor at poo bay” toch een mooie uitdrukking voor die gore praktijken.

  Het is hier al eerder gezegd, maar we leven inderdaad weer in Sodom en Gomorra.

  Like

  • scheermes zegt:

   Totaal van GOD los !!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @scheermes: 23.40. uur, op 16/4. Niet alleen dat, scheermes, maar ook nog volkomen gedegenereerd, en verwijfd en verweekt. Onbegrijpelijk, maar dit zijn nu de gevolgen van het suf gesnoven en geneukte, hippievolk. De zwevers uit 1968, en hun maatjes, de gehele linkse en progressieve scene en de Frankfurter Schule, zijn debet aan deze zieke ontwikkelingen. En niet alleen in Zweden. De kots EUSSR figuren zitten ermee in!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s