WIJ ZIJN EEN HELDHAFTIG, VASTBERADEN VOLK . . .

Screenshot_121

(Door: “Driek”)

Vanochtend werd ik wakker uit een schone droom. Flarden van dien droom herinner ik mij. Het gebeurde lang geleden, toen menschen gekleed in schamele kledij, velen gehavend naar lichaam en geest, uitgeput en hongerig hun bevrijders met klokgebeier en vlagvertoon verwelkomden. Eindelijk dan waren zij verlost van dat Nationaal Socialistische boeventuig. Den Nederlander kon zich na al dien moordpartijen op onschuldige menschen weer frank en vrij op straat vertonen zonder angst te worden opgepakt en getransporteerd naar Auschwitz.

Edoch, spitse lezer van “E.J. Bron”, dien zogenaamd vaderlandslievende Nederlander heeft daar bitter weinig van geleerd. Wederom heeft het volk zijn stem uitgebracht op een corrupte beroeps-leugenaar die ons land in rap tempo ten ondergang voert. Het sociale geweten van het merendeel der burgers blijkt nog lang niet te zijn ontwaakt. Dank zij onze corrupte regeringsleiders, die weigeren ons te beschermen tegen het ‘geslacht der boze’, leven wij wederom onder den druk ener bezetting. En die walgelijke lieden in Den Haag weigeren te erkennen dat de islam een Satanische ideologie is die regelrecht uit het Hellevuur komt.

Maar, let wel, lezer, één der aanstichters van al dien ellende, Jean-Claude Juncker, de voorzitter van de Europese Commissie, zegt heel dapper: “De lafaards die deze aanvallen pleegden, zullen onze veerkracht, compassie of onze democratieën niet ondermijnen.”

Neen, rotzak, straks hebben wij geen democratieën meer. Straks leven wij allen onder den gesel van Mohammed. Straks zijn wij alleen binnenshuis nog veilig. Voor wat jullie ons allemaal aandoen met dien rot mohammedanen verdienen jullie den zwaarste straf.

Ik heb meer dan genoeg van dien vileine Nederlanders die op de VVD en Groen Links stemmen. Over de rest van dat zooitje oplichters wil ik het nu niet hebben. Dat komt een andere keer aan de orde. Neen, Nederland is een verloren land. Het is maar dat U het weet.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

52 reacties op WIJ ZIJN EEN HELDHAFTIG, VASTBERADEN VOLK . . .

 1. Jij ook een gezegelde dag Driek !

  Like

 2. Marlies zegt:

  Inderdaad, Driek. De zwaarste straf!

  Like

 3. dendieje zegt:

  Dan zal een “klein deel” van ons ondergronds moeten gaan. De wijken in waar de grootste problemen zijn om dat islamitische tuig een grote les te leren. Dat is de enige taal die ze verstaan. Dat is ook de enige manier om de Nederlanders de ogen te openen. Hoelang zijn wij al bezig, demonstreren is een wassen neus, een lachertje. Natuurlijk, de intenties zijn goed, maar omdat de mensen niet meer durven, zullen er steeds minder mensen met de demonstraties meedoen. Islam regeert door angst en geweld. Dat maakt de islam steeds sterker. Dus zijn er nog 2 opties, Nederland laten islamiseren of dezelfde praktijken gebruiken die ze in de wijken gebruiken. Angst en “terreur”. Laten zien dat wij het niet meer accepteren.
  Iets om over na te denken, voor mij in ieder geval wel.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Laten we eens beginnen met die lui uit te ztten en als ze dood zijn de hele rest van die familie.
   En Driek zelfs in onze huzen zijn we niet meer veilig want ze breken ze simpel open.

   Like

   • dendieje zegt:

    Prima idee, maar wie zet ze uit? “Onze regering” of als de PVV aan de macht komt? Daar ligt nou net het probleem. Niemand zal dat doen. We moeten echt laten zien dat wij er genoeg van hebben. De tijd van demonstreren en/of wegkijken is voorbij. De islamitische problemen zijn niet meer op te lossen met klagen en demonstreren. Wij moeten laten zien dat we terugslaan, indien nodig met harde hand. Ik zie het ook liever anders mar er is geen andere weg te bewandelen en ik weet zeker dat velen hetzelfde denken als ikzelf.
    Begrijp me niet verkeerd, ook ik hou niet van geweld, absoluut niet.

    Like

 4. J.C.Jans zegt:

  Zolang er vanuit het “volk” geen stappen ondernomen worden,zal er weinig veranderen.Zolang men denkt de invasie van mossel “immigratie” te doen keren middels politieke wegen,zal er geen ommekeer zijn.Alleen georganiseerd verzet tegen hen die deze ellende over ons doen uitvloeien zal een uitweg bieden,de keus is aan u.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Straks zijn wij alleen binnenshuis nog veilig

  Dat hangt ervan af. Als we nog meer moslims binnenlaten (dan we nu al hebben) dan zullen we weldra ook binnenshuis niet meer veilig zijn. Vraag het de kopten in Egypte, vraag het de orthodox Christenen in Syrië en vraag het de Jezidi in Iran. Vraag het elke andere minderheid in moslim landen. Overal waar de moslim in de meerderheid raakt is het gedaan met de veiligheid en vrede. Want het geloof van de vrede draagt elke moslim op met moord en doodslag de islamitische vrede te stichten. Waar ook ter wereld. De moslim zelf kan er niets aan doen. Hij had de pech geboren te worden in dit geloof van de duivel. De ware schuldigen aan de huidige islamitische rampspoed in Europa en buiten Europa zijn de links-liberalen de globaal gemankeerden de social engineers en de tolerantie eisers die de ideologie van de maakbare samenleving aanhangen. Zij zijn het die de islam aan de haren Europa hebben binnen gesleurd. De Europese burger hebben ze nooit wat gevraagd. Zij die de mensenrechten en de godsdienstvrijheid geperverteerd hebben om hun droom van een multiculturele samenleving waar te maken. We kennen ze allemaal bij naam. De Merkels, de Junckers, de Timmermansen en de rubberen Ruttes. Allemaal zijn ze even schuldig aan de slachtoffers van de islam en de overlevering van Europa aan deze ideologie van haat die vele malen erger is dan het nazisme en communisme samen.

  Geliked door 1 persoon

 6. IkBenHet zegt:

  “Straks zijn wij alleen binnenshuis nog veilig”
  Vanuit het raam kunt u ook op de booslims schieten 🙂
  Neem aan; dat u evenals ik van de “oudere” garde bent… Want:
  “Het sociale geweten van het merendeel der burgers blijkt nog lang niet te zijn ontwaakt”
  Geachte Driek; dat geweten gaat ook nooit meer ontwaken. Grofweg iedereen onder de 50 lentes zal het verder allemaal worst zijn en heeft geen enkel benul van de jaren ’40-’45 noch de jaren daarna.

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @iKBenHet “Grofweg iedereen onder de 50 lentes zal het verder allemaal worst zijn ..enz.” Vroeger was er een herhaaldelijke slagzin op de FM Radio: VERONICA Komt naar U toe Deze Zomer!. Tegenwoordig is het niet zeker of Veronica zal komen, maar de Burgeroorlog staat al voor de deur. En iedereen beneden de 50 lentes zal door de realiteit worden ontwaakt. Ik hoop dat het niet te laat zal zijn. Onze vijanden poetsen al de machetes die ze uit Raqqa hebben meegebracht.

   Like

 7. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 8. Harry zegt:

  Helemaal fout , die aanhef , Driek !

  Goed , een droom , daar kun je niets aan doen , maar de realiteit is : we zijn een EEN LAF , KWEZELIG VOLK , geworden !
  Ik droom ook wel eens , gisteren nog , van een overheerlijke buurvrouw met maatje 34 .
  De pest is dat je op een gegeven moment wakker wordt .

  Mensen met een beetje moed moet je met een lampje zoeken .
  Tegenwoordig zijn de voetbalhooligans nog de enigen die wat overhoop durven te halen .
  En daar heb je dus ook geen donder aan !

  Like

  • Marian zegt:

   Harry, helaas heb je gelijk. Ik wou dat het anders was, maar ik denk dat er meer moet gaan gebeuren jammer genoeg om ons bloed tot een kookpunt te brengen. Mogelijk brengt de ramadan uitkomst, er zouden meer aanslagen komen was voorspeld.

   Like

  • Willie zegt:

   @Harry : maatje 34 ???? Een overheerlijke plank met een gat in bedoel je ?? Ieder zn meug , maar voor mij mag er wel wat meer vlees aanhangen hoor

   Like

   • Harry zegt:

    Nee hoor Willie , zó maar een verzameling kluiven met een vel er over en wat vlees om het hier en daar aan te vullen , dat is mij genoeg !
    Je wilt niet weten hoe charmant ze zich voortbeweegt !
    Pas stond ze de auto te wassen met een heel kort rokje aan !
    Toen liet ze de spons vallen , jézus wat een aanblik !

    Heb ook wel eens een dikkere vriendin gehad , als die dan na afloop overeind gaan zitten , en je krijgt van die walrus oprispingen , nee , daar vind ik nou weer niks aan !
    Dat is toch ook niet lekker in bed , net of je met je blote handen een olifant probeert te vangen !

    Mijn hele leven heb ik me geconcentreerd op maatjes 36 , ontneem me nou die lol niet !

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    “Maat 34 kan aanzienlijke kneuzingen en botvervellingen ten gevolge hebben.”
    “Kinderen van ouders die maat 34 hebben, trouwen later ook met ’n vrouw met maat 34…”
    “Maat 34 is dodelijk! Stop nu…!”
    “Maat 34 is schadelijk voor de gezondheid, geniet met mate 34!”

    (Sticker-teksten goedgekeurd door de EU, op condoomverpakkingen.)

    Like

 9. ongesgoolde zegt:

  Heldhaftig vastberaden en terminaal, aardig trio bij elkaar.

  Geliked door 2 people

 10. Drs.P. zegt:

  WIJ ZIJN EEN HELDHAFTIG, VASTBERADEN VOLK . . ………………………..
  Ehhhh zal toch niet, we zijn een sufkudt-gsm-zombievolk, bang en te laf om ons zelf te verdedigen!!!!! Veul te veul stomme linksdraaiende nsb-idioten die dit land bevolken. Helaas, het is niet anders en meer kan ik er niet van maken!!

  Geliked door 1 persoon

  • Wanneer ga je nou eens onder je echte naam reageren? Want Drs. P. is m.i. al heel lang geleden overleden.

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    De oorspronkelijke Drs. P was zónder punt achter de P.
    Onze Drs.P. is mét punt. En hij heeft ook een punt.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • Harry zegt:

    Het is lang niet altijd mogelijk om met je volledige naam te reageren , Wim V.
    Mensen die voor de overheid werken zijn meteen uitgespit .
    In het onderwijs is een PVV-sympathie al genoeg om je op non-actief te zetten ondanks het lerarentekort .
    Als je voor een groot bedrijf werkt en een van je superieuren is links en hij zou lezen wat je hier neerschrijft , dan ben je ook het haasje .
    Dat is ook de reden , dat lang niet iedereen bij een Pegida demonstratie durft te zijn .
    Zo werkt dat helaas .

    Zelf ben ik ondernemer en ik heb het altijd stervensdruk , dus ik maak me niet bezorgd .
    Ook al lopen er honderd klanten weg , meer dan werk zat .
    Alleen komen er wel zo’n stuk of vijf bezorgdiensten per dag langs , met allemaal van die kutmarokkanen of stinkturken als chauffeur .
    Dan moet je wel even bij de les blijven .
    Ze weten echt wel hoe ik over ze denk , maar ik kan toch ook niet de hele dag met een samurai-zwaard rond blijven lopen ?
    Trouwens , als er een een pistool trekt dan maak je immers ook niks klaar ?
    Daarom zul je toch hier en daar een klein beetje diplomatiek moeten zijn .

    En dan maar hopen dat niet een of ander rancuneus geval je hele identiteit openbaart .

    Like

 11. Bob Fleumer zegt:

  Ook mijn hart huilt om de verregaande lafheid van de bestuurders in den Haag met Rutte voorop, deze man is een rattenvanger en mijn angst is dat hij het zelf niet door heeft wij lusten geen woordenbrij meer wij willen actie tegen de islam op een manier die het terrorisme stopt, luister toch verdomme eens naar Geert Wilders de man heeft het grootste gelijk van de wereld!
  Dank Driek voor je vlammende betoog!

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Bob Fleumer Hoe meer mensen zouden uw wens uiten hoe sneller zouden wij worden bevrijd en als een vrij volk in een vrij land leven. AMEN

   Like

 12. kruisridder zegt:

  Ik heb zo mijn lijntjes om mijn kinderen, kleinkinderen en zoveel mogelijk anderen via actief verzet te kunnen helpen met bepaalde middelen als het erop aankomt. Ook met middelen.

  Like

 13. Marcel zegt:

  Beste Driek,

  Ik mag uw schrijfsels altijd graag lezen. Maar hier gaat u wel heel erg de fout in hoor, in mijn nederige opinie.

  De EU, en haar gezicht J.C. Juncker, die zijn echt niet de oorzaak van de ellende waar we in verzeild zijn geraakt zoals u in uw artikel schrijft. Ze zijn er slechts het gezicht van. Uiterlijkheden. Symptomen. De werkelijke oorzaak gaat veel dieper. Veel langer terug als de EU zoals we die de laatste 12 jaar kennen, en die we nu zien als Juncker, Tusk, Mogherini, en de rest van dat zootje tuig.

  De rot gaat veel dieper, veel langer terug, en zit er al echt heel wat langer in als de EU die nog maar 12 jaar oud is en die nu gezicht heeft met het zootje ongeregeld wat u nu dagelijks vanuit de pers aangrijnst.

  Herinnert u zich ex-premier Lubbers nog ?
  Minfin Gerrit Zalm ?
  Vakbondsman Wim Kok ?
  De betonrot die zich manifesteert in de maatschappij om ons heen gaat zelfs nog verder terug als die bende van drie. Het is iets wat langzaam gegroeid is in onze maatschappij, maar juist door die langzame groei des te meer geworteld is. Uw retoriek -“het is de schuld van de EU”- doet vermoeden dat u denkt de verrotting van de maatschappij te kunnen stoppen door de EU op te heffen of af te schaffen of iets dergelijks.

  Was het maar zo simpel.
  Wat onze maatschappij nodig heeft is een wortelkanaalbehandeling waarbij de implosie van de EU slechts nog maar een luttel begin is. Het zal heel veel bloed, zweet, en tranen gaan kosten om onze maatschappij weer gezond te maken. En dan nog, volgens mij zal ze nooit helemaal weer de oude worden.

  Als u het mij vraagt.

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   Wie Kent nog de naam ‘ de Gruyter’, ( levensmiddelenzaken’ toen die opeens VERDWENEN, waren,werd er bekendheid gemaakt aan de naam KOLEN-EN STAALGEMEENSCHAP! En de naam …BENELUX kreeg ook opens bekendheid, EEG, kwam ook in de Ned.taal tevoorschijn)

   Like

   • Republikein zegt:

    Toen Omo en Vim verdwenen ging het fout, want een mespuntje Omo of Vim op penis en pruim gaf vaak veel liefde en in bed veel schuim.
    Maar toen was er geen omzet meer en dus ook geen geld, en geen geld geen liefde.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Republikein.
    Geniaal gevonden.
    Ik zou het wat korter maken.
    Bijvoorbeeld zo:

    “’n Mespuntje Vim op op penis en pruim,
    schenkt veel genot en héél veel schuim…”

    Geliked door 1 persoon

 14. Thomasson zegt:

  De vraag Driek is: Wie in Nederland zal tegen de islamitische terreur opstaan en zeggen genoeg is genoeg (behalve Wilders)? De zombies in de trein? Mensen die non stop met wazige lege ogen in hun mobile staren? Zonder echt te lezen, bewegen ze op obsessieve wijze hun vinger op de scherm. In vroegere tijden zo men zo’n gedrag als psychiatrisch beschrijven. In onze tijd is dat uiterst normaal. Zouden deze zombies in de gaten hebben dat hun land wordt langzaam onder hun kont weggekaapt? Geroofd door het geïmporteerde gespuis van Allah? Hebben ze het door dat hun eigen democratisch gekozen politiek leiders hen verraden? Dat de Sharia Wet waarin een moslim 50% meer recht heeft dan niet moslim is al van kracht dankzij de verraderlijke politiek leiders van bijna alle partijen? Is dat niet zo? Kijk maar hoe de politiek en de media hadden gereageerd op de roep van Wilders over “Meer of Minder Marokkanen” https://www.youtube.com/watch?v=xd_NX-Ve5os vergelijk het met de brutale houding van de Haagse Raadslid en ISIS sympathisant Abdoe Khoulani van de moslimpartij (Partij v.d. Eenheid) tegenover de SGP en Van der Staaij ) https://ejbron.wordpress.com/2017/06/02/haags-raadslid-israelische-scholieren-zijn-toekomstige-kindermoordenaars/ en https://ejbron.wordpress.com/2017/06/03/haags-raadslid-ontploft-van-der-staaij-is-islamofobe-christenzionist/ In tegenstelling tot de hysterische gedoe tegen Wilders, hebben politici van landelijke partijen en de media (behalve de Telegraaf) niet gereageerd en geen afkeuring geuit over de beledigende houding tegen de voorzitter van een respectabele christelijke partij. In de optiek van de heersende politiek, mag men christenen en Joden op welke wijze dan ook beledigen. Maar probeer dat niet te doen tegenover de Űbermenschen van Allah. Het kon de landelijke politiek ook niet rotten dat dezelfde Khoulani had in 2014 op Facebook zijn diepe sympathie voor ISIS getoond en hij wenste ze veel succes met hun moordpartijen in Syrië en Irak. : http://www.omroepwest.nl/nieuws/2597235/Aangifte-tegen-Haags-gemeenteraadslid-Khoulani-om-ISIS-uitspraken. Zo’n vent moest eigenlijk op de terreurlijst van de AIVD staan en zijn Nederlandse nationaliteit verliezen en teruggaan als persona non grata naar zijn land van herkomst. In plaats daarvan mag hij volksvertegenwoordiger in Den Haag zijn.

  Deze houding kan men met een woord samenvatten: PATHOLOGISCH

  Ik wens Driek en de rest van de lezers nog een gezegende dag.

  Geliked door 2 people

 15. Wij zijn geen volk meer. Wij zijn een bijeengespoeld zooitje eenlingen die glimlachend doch met angst vervuld om ons heenkijken. Een spugen. Schuimbekkend spugen in alle kwispeldoren die er op het anonieme internet te vinden zijn. Eenlingen die schuilend bij elkaar op een pleintje gaan staan te mokken met een spandoekje en een liedje en luisterend naar andere passieprekers die graag fimster willen worden. Afgekeken van de vakbonden, die ’t met een hesje en een fluitje doen. Ademloos luisteren ze naar elke natte, en steeds weer dezelfde, scheet van hun idolen die weten dat er, wat ze ook zeggen, toch niks gebeurt. Want er is toch geen Volk meer. Dat is kapot. [En daarom willen ze misschien wel een nieuw]

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   …FNV: ISRAEL IS APARTHEIDSSTAAT’. ……….NIEUW ISR.WEEKBLAD 26.5.2017………
   LIKOED NEDERLAND beschuldigde maandag in een persbericht de FNV ‘PALESTINA WERKGROEP’ van antisemitisme. Dit n.a.v. de site v.d.werkgroep,waarop Israel er an wordt beschuldigd ..een apartheidsstaat ..te..zijn. ..Op de FNV-website staat een doorgelinkt artikel van http://www.dewereldmorgen.be dat begins met:’Een VN-commissie komt tot de vaststelling dat Israel zich schuldig maakt ‘aan de misdaad van apartheid’ en dat de civiele maatschappij ‘een morale plicht’ heeft om te ijveren voor een einde aan de apartheid in Israel”. …..Apartheid is een vorm van racism,en de staat Israel racist is het noemen is volgens Likoed Nederland aan te merken als een antisemitische beschuldiging.Dit volgens de internationale definitie van antisemitisme die vorig jaar werd aangenomen door de meeste westerse landen,waaronder Nederland……De in het door de FNV gelinkte artikel genoemde ‘VN-commissie ‘ bleek uit louter …islamitische landen te bestaan en de VN had zich van de tekst gedistancieerd.Toen Likoed Nederland de FNV vroeg hetzelfde te doen,Kwan er…geen…antwoord.Uit Nader onderzoek blijkt dat er op de FNV-website meer verwijzingen naar Israel..als..apartheidsstaat ..staan.<<<<<

   Like

   • fleckie zegt:

    In het Nw.Isr.Weekblad van 2.6.2017, waren 2 reacties op het artikel FNV: Israel is apartheidsstaat’……no.1. ‘ Het is onverteerbaar dat de FNV antisemitische aantijgingen niet verwijdert van haar site.( Varia,NIW 30), zelfs nadat zij erop gewezen is .Op een andere pagina zegt de FNV trouwens dat zij tegen een boycott van Israel is.Waarom die dubbele boodschappen? Om twee achterbannen te bedienen? ..Wie tegenstrijdige boodschappen geeft,geeft vooral een boodschap van onbetrouwbaarheid.>>>>>>>>>>
    No.2..FNV: Israel is apartheidsstaat,…’Israel een apartheidsstaat? Dan moet je die ARABISCHE Golfstaten nader bekijken.De gastarbeiders daar:..niet uitbetaalde lonen,ingenomen paspoorten,lichamelijk geweld,dwangarbeid en verkrachtingen. De arbeidsomstandighedenvan miljoenen buitenlandse gastarbeiders in die landen zijn volgens 90 mensenrechtengroeperingen ondraaglijk….Terwijl Israel zich juist heel humaan opstelt,gewonde Syrische burgers opneemt,..als eerste optreedt bij een ramp om help te bieden,..een zeer grote bijdrage levert op wereldschaal van allerlei geavanceerde techniekEn bovendien de enige democratie is van de hele regio….Maar het is tegenwoordig mode om tegen Israel te zijn…VOORAL bij het linkse kamp dat feitelijk historisch arm is en pseudo-intellectueel optreedt,waarbij ze de feiten zo weten te draaien dat het geloofwaardig over komt.<<<<<<<<<<<<

    Like

 16. Alphons Mantel zegt:

  de EU heeft het Paard van Troje binnengehaald en ziet de kosten en gevaren ervan niet in

  Geliked door 1 persoon

 17. De partij van de Erdogan aanhangers ‘denk’ is een toonbeeld van landverraad ,zelfs te vergelijken met de 4 zetels van de ‘NSB’ van voor de tweede Wereldoorlog !Deze islamitische kwajongens zijn volledig gefaciliteerd door het zogenaamde politieke establishment van links naar rechts!!Mark Rutte en consorten zijn hier volledig voor verantwoordelijk,ondanks hun zogenaamde ageren tegen de tot Jodenhaat oproepende beroepsmoslim en dictator Erdogan (die trouwens ook een volk van plus minus 40 miljoen zielen ,de Koerden wegzet als tweederangs volk)Zelf leef ik dankzij het moedige optreden van een familie te Elim ( oase in de woestijn),die mijn vader als kind hielpen onderduiken in de oorlog!De vader en moeder van mijn vader zijn op 19 november 1943 te Auschwitz vermoord door en met behulp van Duitse Eurpeanen!Gelukkig voor die enkele Joodse mensen die het overleefd hebben,zaten toch nog 1 procent van de Nederlanders daadwerkelijk in het verzet tegen een door de Duitsers gecorrumpeerde overheid!Als ik nu Nederland bekijk ,zal waarschijnlijk een kwart van de bevolking in verzet komen tegen een doodzieke overheid die door de Europese en-of islamitische tijdgeest beheerst wordt !( 1 op 400 personen) .Hieruit kun je bijna concluderen dat er in de tweedekamer vrijwel geen verzetshelden te vinden zijn onder de 150 kamerleden,die door het in slaap gevallen Nederlandse volk gekozen zijn!!Toch wens ik u allen een gezegende dag ,Shalom van Léon van Duren.

  Geliked door 3 people

 18. Nemesis zegt:

  Ik wens u ook een gezegende 2de Pinksterdag. Geniet van het mooie weer vandaag. Wie weet hoe lang dat nog mogelijk is.

  Like

 19. dirkroelofs zegt:

  Helaas, ook Wilders stemgedrag en dat van zijn meelopers stemt niet tot vreugde aangezien die zogenaamde Grote Blonde Leider keer op keer steun geeft aan de slopers-bende van zijn vriend Rutte.

  Like

 20. koddebeier zegt:

  Beste Driek, een mooi stuk, maar als ik naar de EU en om mij heen kijkt vraag ik me af zijn we eigenlijk wel verlost van het Nationaal Socialistische boeventuig ??

  Geliked door 1 persoon

 21. Beschouwer zegt:

  Goed gezegd Driek.

  Like

 22. Ik zit nu al 35 jaar in het verzet en ik heb het langzamerhand wel gehad met de titel van dit artikel van Driek, helaas !

  Geliked door 1 persoon

 23. Steven zegt:

  ECHTE VIKINGEN die Nederlanders…ik ben er TROTS op.
  Elk jaar staan die echte kerels weer met hun ROZE onderbroekje en Nana Mouskouri brilletje op de boot te zwaaien!

  Geliked door 4 people

 24. Die Maximá had ’t toch mooi goed toen driekwart van dit heldhaftige land over haar heen wou: De Nederlander is een beetje dom, de Nederlander bestaat niet. Geweldig wijf! Misschien ook een valse vlag, maar maakt niet uit, meiden mogen vals zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ja.
   Die Maxima mag er zijn.
   Heb je ze ook gezien toen ze omhoog werd gehesen uit een of andere Amsterdamse gracht?
   Ze was warempel enigszins lichtgevend geworden door het radioactieve grachtenwater,
   wat wel gemakkelijk is in het donker, veegde a bout portant ’n hondendrol uit haar nek terwijl ze achteloos ’n gebruikt condoom opborg voor later.

   Geliked door 1 persoon

   • Ik herken mij niet in de door u genoemde condoom noch drol. Eerlijk gezegd vond ik ’t wel een heel gedoe dat er weer midden in de nacht een kopje suiker bij mij geleend moest worden maar dan in lichtgevende bekleding en begeleid door het beveiligingsteam van de Mariniers. Een vrouw met lust hoort ff via Whatsapp te eppe.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ik begrijp dat de omgang met koninklijk volk niet direct voor iedereen is weggelegd, dit gezien het feit dat de herkenningsfase wat stroefjes verloopt.
    Maar het feit dat ze zoete koekjes wilde bakken en daarvoor wat suiker kwam lenen geeft de brave burger toch weer hoop op een goede afloop.
    Het is daarom zeker niet uitgesloten dat er in een later stadium een compleet landgoed met haciënda en helikopterlandingsplaats voor het innemen en slechts tot op zekere hoogte meenemen van PVV-republikeinen bij u om de hoek zal worden aangelegd.

    Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Die zit helemaal in de micro geldstromen, en dat is maar goed ook, niks tezoeken in de macro, maar dacht ze, die Wubbo Ockels heeft een brede visie, ik duik er in.

    Geliked door 2 people

 25. Guardiacivil zegt:

  ALS…die grote BOEM er is waar ik al een tijdje op wacht……laten dan al die Nederlanders maar eens zien HOEVEEL ze echt houden van dat Nederland mijn Vaderland!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s