Schadevergoeding voor moslimkinderen die klassenfoto missen wegens offerfeest

Screenshot_31

(Door: Chris Klomp)

VRIJ VOOR OFFERFEEST. De islamitische moeder die een schadevergoeding eiste van de Haagse Maria Montessorischool (foto), omdat haar kinderen door het offerfeest niet op de klassenfoto staan, krijgt € 500,- schadevergoeding toegewezen van de rechtbank Den Haag.

De moeder stapte naar de rechter omdat de school de schoolfotograaf uitgerekend had laten komen op het moment dat de islamitische kinderen vrij hadden gekregen voor het offerfeest. De advocaat van de moeder betitelde dit als discriminatie.

Volgens de rechter heeft de school inderdaad niet goed gehandeld, onder meer door zich niet goed in te spannen om de schoolfotograaf op een andere dag te laten komen. De kinderen hebben recht op een schadevergoeding omdat hun school volgens de rechter onderscheid heeft gemaakt tussen leerlingen en dat mag niet van de Algemene wet gelijke behandeling.

Lees verder>>>
(h/t D.H. + meerdere reaguurders)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

58 reacties op Schadevergoeding voor moslimkinderen die klassenfoto missen wegens offerfeest

  • Marlies zegt:

   Ik heb grote bewondering voor mensen,die nog steeds beschaafd kunnen reageren als iets betrekking heeft op “islam”. Voor mij is het zo langzamerhand bijna onmogelijk. Ik voel een enorme haat.
   Hebben de ouders van Joodse kinderen ooit geklaagd over dit soort zaken? Of Chinese ouders? Welnee, alleen die barbaarse incestueuze aandachtvragende ellendelingen met hun z.g. “godsdienst”.

   Geliked door 3 people

   • Cathja zegt:

    Mee eens, @Marlies!
    Het gaat in dit geval echt niet om ‘gekwetste kindjes’, maar enkel en alleen om uitgekookte en op veel geld beluste moeders. Blijkbaar hebben ze alle regels en wetten die in hun voordeel uit zouden kunnen pakken van buiten geleerd. Waarom zouden ze anders zo exact weten wat ‘hun rechten’ zijn?
    Deze buitenlanders horen hier helemaal geen rechten te hebben. Laat ze eerst maar eens aan hun PLICHTEN voldoen.

    Geliked door 1 persoon

   • ReaGluurder zegt:

    Enkele jaren gelden enorme fraude met kinderopvang door 100en ouders in Amsterdam-ZO met nepkinderen. 10tallen miljoenen heeft dat gekost! Er viel amper wat terug te vorderen. Dit kan alleen maar in een land waar een Nep-regering zit met wereldvreemde vibrerende mondhoeken! Stelletje Nitwitten!

    Like

 1. Ivanhoe zegt:

  Hoe ze het aan haar kind moet uiteggen?
  Gewoon de waarheid.
  Dat haar kind in een achterlijk, barbaars, wreed geloof wordt gedwongen, vol beperkingen, waardoor het zal uitgroeien tot een altijd boze en gefrustreerde jongen of meisje.

  Geliked door 3 people

 2. Karen zegt:

  Ik las vandaag dat een ‘goede” mohammedaan zich niet mag laten tekenen, schilderen en dus ook niet fotograferen. Dus als je zo gelovig bent dat je als moeder je kind van 5 thuis houdt om gezellig met z’n allen dat sadistisch bloederige “feest” te vieren ben je toch zeker ook zo consequent en gelovig dat je je kind niet laat fotograferen dat heeft mohammed de grote pedo namelijk toch echt verboden. Trouwens wat is het IQ van die moeder en dat kind? Vast niet erg hoog denk ik. Lijkt mij namelijk zo simpel om uit te leggen: ja schatje jij staat niet op die foto omdat jij iets veel belangrijkers te doen had. In eerste instantie was ik verbijsterd na het lezen van dit bericht later kwam de kwaadheid. Bij dit soort uitspraken schaam ik me diep dat ik Nederlandse ben. Gelukkig bestaat de PVV en zij hebben m.i. weer een hele goede reactie gegeven.

  Geliked door 1 persoon

 3. Theresa Geissler zegt:

  Knettergek? Nee, D66 – of GL- overtuiging, vrees ik.
  (Bij magistraten lijkt D66 mij het meest aannemelijk.)

  Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Dus idd knettergek.

   Like

   • Elisah zegt:

    Nu moet ik ineens denken aan die campagnebijeenkomst van denk in Gouda, waar vrouwen niet toegelaten werden. Hoeveel schadevergoeding is dààr voor geëist en gegeven, wat dacht die rechter daar dan van…..hoezo gelijke behandeling?
    Die moeder doet er alles aan, om gehaat te worden, kunnen ze die kinderen nu weigeren vanwege een ernstig verstoorde verhouding met de school?

    Geliked door 1 persoon

 4. Elisah zegt:

  En wie moet de advocaatkosten betalen?

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   ‘WIJ’……uiteraard.

   WIJ, de werkende, en dus belastingbetalende burgers, zijn het kind van de rekening!!
   De opvreters, leugenaars en criminelen lachen zich een ongeluk!

   Like

 5. Gert Jan Reitsma zegt:

  ZIJN ER IN ONS LAND OOK NOG RECHTERS DIE WEL NORMAAL DENKEN?? 500 EURO?? DIE GEBRUIKEN WE OM NAAR MAROKKO TE GAAN WANT DIE FOTO INTERESSEERT ZE GEEN DONDER!!. HOE STOM KUN JE ZIJN ALS RECHTER? GEWOON DOOR JE EIGEN SLIMME INZICHT TE VOLGEN. ZO SLIM DAT JE NIET MERKT DAT JE DOOR EEN ISLAFIET GENAAID WORDT.

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @ Gert Jan Reitsma op 10/7 om 17:10

   In dit geval halen ze de Grondwet erbij, als bewijs voor ‘discriminatie’.
   Dat er in diezelfde Grondwet staat dat er in een democratie vrijheid van meningsuiting bestaat, lappen ze aan hun laars als hen dat beter uitkomt. Daar kan Geert Wilders ook van meepraten.
   Ik geloof dat ze doodsbenauwd zijn om moslims tegen de haren in te strijken, en daarom vaak toegeven aan hun eisen. Dat ze tegenover onze burgers het niet kunnen maken om een eis van € 10.000,– in te willigen, dat snappen ze net nog wel.

   Like

 6. Sabeltant zegt:

  Dit is toegekend door een KNETTERGEKKE NEP-RECHTER.
  Het volslagen idiote soort waar Geert Wilders en de PVV zo tegen is.
  Vast zo’n kerel die thuis door z’n vrouw gecommandeerd wordt en in de rechtbank de baas gaat spelen.

  Wat een ongelofelijke klootzak, een lul met toga.

  Krijgen Nederlandse kinderen nu ook 500 euro als ze ziek zijn en niet op de foto komen?

  Ze zouden hem als landverrader uit de rechtbank moeten gooien.

  NSB praktijken.

  Geliked door 4 people

 7. ildiko zegt:

  een rechter????een intellectueel terrorist!

  Geliked door 4 people

 8. Jade zegt:

  Vroeg of laat komen onze imbeciele rechters er wel
  achter dat ze op het verkeerde paard hebben gewed.

  Geliked door 1 persoon

 9. Golden Girl zegt:

  als de kinderen er wel op hadden gestaan had ze wel weer wat verzonnen om geld los te krijgen
  dat ze niet goed op de foto stonden enz
  nee offerfeest vieren, leuk voor dieren die op de meest gruwelijke manieren dood worden gemaakt, als of die geen angst en pijn kennen

  Geliked door 4 people

 10. rony stokart zegt:

  Deze zorgzame moeder vroeg 10.000 euro schadevergoeding. Onverantwoordelijk ! Waarom geen 100.000 gevraagd? Dan had ze er nu van de wijze rechter misschien wel 5.000 gekregen.
  Het melken beheersen ze al, onze vrome gelovigen, het graaien kan beter, veel beter.

  Geliked door 2 people

 11. BertG. zegt:

  Ze hadden er schoolambtenaren moeten langs sturen wegens het ongeoorloofd thuis houden van je kind.
  Zover ik weet is de reden nog steeds geen officiële feestdag in Nederland.

  Geliked door 2 people

 12. Thoth zegt:

  Ach, de ‘rechter’ is gewoon iemand die van linkse huize is, dus D66, PvdA, etc. En, volgens haar, ik denk dat het een vrouw is, dan moet je rekening houden met de islamieten + hun offerfeest…

  Geliked door 1 persoon

 13. Witte raaf zegt:

  Nou dan heb ik ook nog wat euries tegoed,door huiselijke omstandigheden vroeger ook de nodige klassefoto’s gemist!

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Rechter ???????? Weer zo’n luis in de pels !!

  Like

 15. BigLJohn zegt:

  De Algemene wet gelijke behandeling. In de praktijk betekent dit dat Islamieten een carte blanche gekregen hebben van de machthebbers, en zich niet aan onze Wet hoeven te houden. Wij moeten dit alles toestaan. Protesteren werkt averechts, men komt dan alras met justitie in aanraking ! Gelijk als in de tweede wereldoorlog. De politie was toen ook fout, en kon iedere tegen de Duitsers protesterende personen oppakken !

  Geliked door 1 persoon

 16. Harry zegt:

  Zou er niet een systeem moeten komen waarbij wij burgers een waarde oordeel aan de rechterlijke beslissingen mogen geven ?
  En een beloning die aangepast is aan de kwaliteit van hun vonnissen ?
  Deze mongool die een strafbare actie nog beloont met 500 euro , is een dergelijk grote imbeciel dat ie meteen geruimd dient te worden .

  Er zullen ook best heel wat meer islamitische kinderen op die school gezeten hebben , die waren er dus wel ???

  Geliked door 1 persoon

 17. T.Troubadour zegt:

  Geert heeft wederom gelijk de rechterlijke macht in nederland is fake

  Like

 18. Tistochwat zegt:

  Dat schurftige mohammedaanse tuig krijgt werkelijk alles voor elkaar!

  Geliked door 1 persoon

 19. tippelaar zegt:

  Laten we eens kijken naar de hordes advocaten die vanuit hun middelmatigheid geen poot aan de grond krijgen in rechtbankzaken die er echt toe doen. (rechtenstudie is ook de gemakkelijkste studie en ik kan het mijn hond leren) Deze advocaten, die opereren aan de zelfkant van de maatschappij, zijn, als ze niets verdiend hebben die maand, handophouders bij de sociale dienst en leven van een uitkering. Deze advocaten staan in de rij bij de zieligheidsindustrie om op kosten van de belastingbetaler, gelukszoekers (zij noemen het asielzoekers) bij te staan in het nederlandse juridische doolhof. Daarbij melden ze hun rechtzaak aan bij de raad voor de rechtsbijstand, waar zij als baliekluiver staan ingeschreven en ontvangen voor hun zogenaamde bewezen diensten (gewonnen of verloren zaak is niet van belang) een standaard vergoeding. Daarnaast, krijgt de advocaat (hoewel het niet mag) onderhands een deel van opbrengst die degene die de rechtszaak wint, op zijn rekening krijgt bijgeschreven/(meestal is dat 15 % van de opbrengst. Zie hier de casus van de moslimmoeder met het gelul over de klassefoto. Het brave mens spreekt waarschijnlijk geen woord nederlands maar is door een geesteszieke asieladvocaat op de mogelijkheid van een proces, gewezen, Nog zieker is de kantonrechter (waarschijnlijk D66), die vanuit een ongelooflijk laffe houding, niet steunend op het recht en jurisprudentie, deze vordering toewijst en stiekem zit te hopen dat de veroordeelde school in hoger beroep gaat en zijn vonnis ongedaan wordt gemaakt. Ziehier het terminale rechtssysteem van nederland dat echt op punt staat van totale collaps, veroorzaakt door rechters die hem langzamerhand beginnen te knijpen voor de moslim met hun verschrikkingen.Door de hiervoren genoemde nepadvocatenkliek en door de eveneens gewetenloze zieligheidsindustrie die meer een dikke boterham verdient aan het naar de kloten helpen van dit eens zo mooie nederland.

  Geliked door 1 persoon

 20. Wachteres zegt:

  https://www.nrc.nl/nieuws/2017/07/10/moslimscholieren-hebben-evenveel-recht-om-op-klassenfoto-te-staan-11879866-a1566191

  Moslimscholieren hebben evenveel recht om op klassenfoto te staan

  De rechtszaak van de ouders van twee moslimscholieren tegen de Haagse Maria Montessorischool is juridisch duidelijk. De kinderen hadden toestemming om afwezig te zijn met het Offerfeest – dan moet je geen schoolfotograaf bestellen.

  Natuurlijk kwam NRC op voor de ‘zieluge’ moslimouders en kindertjes.

  Geliked door 1 persoon

 21. dirkroelofs zegt:

  Deze rechter (zoals hij zich noemt) moet de ogen uit zijn kop schamen. Als wij niet op komen dagen worden we gelijk gestraft en dat geitenvolk wordt aan alle kanten in de watten gelegd.

  Like

 22. Mirjam zegt:

  Mijn zoon is weleens ziek geweest tijdens het nemen van een klassenfoto door school. Maar daarna volgde er voor hem géén herkansing of dergelijke. Er is ook nooit, voor zover ik weet, een rechtszaak aangespannen wegens zo’n feit. Het is gewoon te belachelijk voor woorden. En wat ook belachelijk is, is dat de school zich in allerlei bochten heeft gewrongen, om het maar volledig naar de zin te maken van deze moslima.

  Wat nu is gebeurt, is met voorbedachte rade. De bewuste ‘mevrouw’ heeft dit gebeuren gebruikt om voor het voetlicht te brengen dat wederom een moslim is gediscrimineerd. Geen normale blanke Nederlander zou het in zijn of haar hoofd hebben gehaald om hierover een rechtszaak te beginnen, maar zij begon die om zich te profileren. Om de moslims te profileren en ermee aan te tonen hoe slecht we, de Nederlanders en de Nederlandse staat, hen behandelen en discrimineren.
  Ze weet dat ze nu een precedent heeft geschapen, en elke volgende rechtszaak met betrekking tot dit onderwerp wordt vanaf nu met dit ‘oordeel’ vergeleken en op ‘waarde’ geschat. De eerste 500 euro zijn al binnen. Krankzinnig!

  Ik verafschuw hun mentaliteit, hun stiekem gedrag. Ten eerste hebben ze zelf voor hun kinderen gekozen om vrij te hebben toen de klassenfoto’s genomen werden. Bij hen ligt dan ook zelf de verantwoording. En de school heeft zich in allerlei bochten gewrongen ‘om het goed te maken’. Goed te maken wat op de eerste plaats helemaal niet fout was! Idioten. Totaal belachelijk en totaal achterlijk.

  Een flinke schop onder mevrouw haar niet al te kleine achterste, dát had ze als antwoord moeten krijgen. Een schop die zover reikte als de grens: meteen erover heen en bye, bye…

  Like

  • Elisah zegt:

   Ik hoorde dat zelfs andere moslims zich ergeren aan deze vrouw, omdat het hen in een slecht daglicht plaatst.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Mirjam

   Vanmorgen zag ik een artikel hierover in De Telegraaf staan. Ik heb het artikel nog niet gelezen, maar ik begreep wel dat het een onderwerp van gesprek is geworden op scholen. Zéker waar veel moslimkinderen zitten. Ze zouden er goed aan doen klip en klaar duidelijk te maken waar moslims zich in Nederland aan te houden hebben, en dat ze het niet moeten wagen om overal de rechter bij te halen.
   Niet normaal toch?

   Like

   • Mirjam zegt:

    Ze zouden er meteen een eind aan moeten maken, door het vonnis niet te accepteren en in beroep te gaan. Ze hebben genoeg tegenverweer om het beroep te winnen. Deze persoon is niet gediscrimineerd, want ze heeft de kans gekregen om haar kinderen bij de fotoshoot aanwezig te laten zijn, maar heeft er zelf voor gekozen dit niet te doen. Ik snap niet waarom je niets hoort van instelling van een beroep, want gegarandeerd dat ze het zouden winnen. Als ze geen beroep indienen dan is elke rechtszaak, van nu af aan, door jurisprudentie van deze zaak, een precedent en dan kan elke gek in dezelfde situatie hetzelfde oordeel verwachten. Kassa! Waarom zitten toch op de meest belangrijke posities in Nederland, de meest linkse idioten?!

    Like

 23. Claudia M. zegt:

  Ik kwam deze nog tegen.
  http://www.ad.nl/binnenland/scholen-kunnen-geen-rekening-houden-met-tere-zieltjes-van-ouders~a0033475/

  Punt is, dat veel ouders hun kind subsidiëren een opleiding te kunnen doen, moet je eens opletten wat er gebeurt als je geen rekening houdt met hun bloedje… en vergeet vooral ook niet, het bloedje vertelt thuis heel andere verhalen dan wat in het echt gebeurt en pa & ma slikken het voor zoete koek!

  Enfin, hier werd kortgeleden dit artikel geplaatst via een via; http://cult.tpo.nl/column/esther-fenema-millennials-verkeerde-opvoeding-gekregen/?utm_source=traqli&utm_medium=email&utm_campaign=91

  Wat een feest van herkenning!

  Like

 24. delamontagne zegt:

  Dat wordt nog wat als al die geloven hun “zegje” krijgen……….

  Geliked door 1 persoon

 25. Johan zegt:

  Wat een godvergeten achterlijke rechters hebben we in dit land. Het is om moedeloos van te worden. Gelukkig heeft de PVV een paar pittige Kamervragen hierover gesteld.

  Like

 26. leefbarbaar zegt:

  Het zijn dus niet onze rechters, maar hun rechters.

  Like

 27. Marc zegt:

  JIHAD: doodt de rechter!

  Like

 28. Hendrik zegt:

  Die hoer van allah had zelfs 10.000 euro geeist. Parasitair mispunt

  Like

 29. rony stokart zegt:

  Bedankt Marlies om naam en plaats te benoemen, maar je moet je niet schamen omdat het een vrouw is. Op sommige posities zijn vrouwen nog irritant akeliger dan mannen, ze willen zich absoluut bewijzen…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s