“Dode meisjes liegen niet”: #120db-actie tegen migrantengeweld

Screenshot_38

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Het bekende vrouweninitiatief #120db gaat ondanks harde tegenstand van politici en de gelijkgeschakelde staatsomroep met grote energie door. Gisteren baarde het met een actie voor het parlement van de Duitse deelstaat Schleswig-Holstein opzien.

philosophia perennis

Aanleiding voor de actie was de moord op de 17-jarige Mireille door een Afghaanse asielzoeker in Flensburg. De groep daar over:

“Mireille had nog kunnen leven als de regering en de staatsmacht niet gefaald hadden. Het zijn de vrouwen en meisjes in heel Europa die de prijs moeten betalen voor de onverantwoordelijke migratiepolitiek.”

De dood de activistes op de sociale netwerken gepubliceerde foto´s laten de onthulling van een zwart spandoek zien met de tekst “Dode meisjes liegen niet”.

Voor het spandoek liggen met kunstbloed geschminkte activistes op een groot wit laken.

Met hun uitbeelding willen de activistes naar eigen zeggen “protesteren tegen het geïmporteerde geweld tegen vrouwen”. Op hun Facebook-pagina schrijven ze:

Het zijn de vrouwen en meisjes in Europa die de prijs voor de onverantwoordelijke migratiepolitiek moeten betalen.”

We kunnen en zullen dit escalerende geweld nooit accepteren! We zullen op de meest diverse plekken de verantwoordelijken met de gevolgen van hun politiek confronteren.

We eisen het onmiddellijke einde van de massa-immigratie, de remigratie van alle illegale en criminele immigranten evenals het herstel van veiligheid en rechtsstaat.”

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Patriottisme, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op “Dode meisjes liegen niet”: #120db-actie tegen migrantengeweld

 1. koddebeier zegt:

  Chapeau !!

  Like

 2. Henk van Kesteren zegt:

  Prima initiatief..!!

  Like

 3. Steven zegt:

  We eisen het onmiddellijke einde van de massa-immigratie, de remigratie van alle illegale en criminele immigranten evenals het herstel van veiligheid en rechtsstaat.”

  Tja..dat gaat helaas niet gebeuren.

  Like

 4. Marja zegt:

  Ik lees zo vaak dat de de politici v.w.b. de immigratie gefaald hebben. Het wordt bewust gedaan. Het beschermen van de buitengrenzen had al lang geregeld kunnen zijn want waar een wil is, is een weg. De massa migratie is een onderdeel van het Coudenhove Kalergi plan.

  Geliked door 1 persoon

  • Benesha zegt:

   Ze doen bij de EU ook niet de moeite meer om het te ontkennen en men spreekt tegenwoordig over migranten. Timmerfrans zegt het zelfs openlijk. Er is geen toekomst voor een mono etnisch Europa. Waarom niet zegt men er niet bij. Het is gewoon een stap naar een wereldregering met overal dezelfde dumbed down makkelijk te controleren mixed bevolking.

   Geliked door 1 persoon

   • Thomasson zegt:

    @Benesha. Ook de EU kan niet meer de realiteit ontkennen. Natuurlijk niet!. Als zij blijven doen alsof niets aan de hand is, dan is het met hen in no-time gedaan. Steeds meer Europeanen zouden openlijk tegen de EU keren en zien wat het in feitelijk is: ONZE VIJAND. De EU is niet een organisatie die de Europeanen verbindt, maar een dictatoriale bezetter. In dit verband vond ik de woorden van Alexander Gauland (AfD) geweldig. Hij citeerde Otto von Bismarck : “Ik heb het woord ´Europa´ altijd gevonden in de mond van die politici, die van andere machten iets eisten wat ze in hun eigen naam niet durfden eisen…” De Timmerfransen, Junckers, Macrons, Merkels en de rest v.d. zooi, zijn totaal onverschillig tegenover het leed van vrouwen, meisjes en kinderen die verkracht en vermoord worden door de islamitische beesten van Allah. Beesten die ze zelf hebben geïmporteerd. Zij zijn ook ONVERSCHILLIG tegenover de autochtone slachtoffers van islamitisch geweld die op dagelijkse basis overal in Europa vallen. ONZE BESCHERMING STAAT NIET OP DE AGENDA VAN DE EU. Net zo goed dat de bescherming van meisjes en kinderen tegen islamitische pedofiele verkrachters en moordenaar staat niet op de agenda van de Britse regering. Onze zgn. politieke leiders en de EU dienen andere bazen. Namelijk: mensen als George Soros en de heren van Bilderberg en NWO. Het gezamenlijk doel is: de autochtone Europeanen op den duur te verdelgen en vervangen door kruisingen met rassen uit de Derde Wereld die dommer zijn. Deze hybrides zijn door hun lage intelligentie makkelijker in de hand te houden.

    Like

 5. Marc zegt:

  Vraag mij af welke vader of moeder de moord op zijn kind onbeantwoord zou laten.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Tot nu toe allemaal! Afgekocht . . .???

   Geliked door 4 people

   • guusvelraeds zegt:

    Dat denk ik ook. Wellicht met lichte dreiging en angstmakerij dat de samenhang in de samenleving verloren gaat als de slachtoffers een gezicht krijgen. Nergens een interview met nabestaanden te bekennen en nog steeds nergens een nationaal monument voor slachtoffers van islamisering. Normaal likken de media hun vingers af bij samenleving schokkende gebeurtenissen. Hier echter niets en als er al iets gebeurd dan is het down play wat de klok slaat.

    Like

 6. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/03/24/de-verkrachtingsorgie-gaat-door-90-van-de-seksmisdaden-door-vluchtelingen-in-duitsland-wordt-verzwegen/
  Terwijl de massale seksaanvallen onder tafel geveegd worden in Noordrijn-Westfalen , hebben de autoriteiten in Brandenburg vorige maand een nieuwe methode aangekondigd die er voor moet zorgen dat er zoveel mogelijk “extreem-rechtse misdaden” opgeslagen worden in de politiestatistieken.

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Natuurlijk zijn vrouwen en kinderen de eerste lijn slachtoffers van islamitische en Afrikaanse asielzoekers en migrantengeweld. De daders weten dat vrouwen zouden niet tegen hen actief vechten. Ze weten ook DAT DE STAAT HUN KANT KIEST; Wat de staat ook doet!. Voor Angela Merkel en haar trawanten van CDU, CSU, SPD en de Liberalen Duits leven stelt niet veel voor; vooral niet het leven van Duitse vrouwen, meisjes en kinderen. Toch hadden te veel vrouwen voor de traditionele partijen in september 2017 gestemd. Al wetend hoe vijandig deze partijen zijn voor hen eigen bevolking. Op deze wijze hebben ze Angela Merkel aan een 4de termijn geholpen en indirect ook gekozen voor islamitisch en Afrikaans geweld tegen vrouwen en kinderen. De boel in Duitsland is fout. Het is tijd dat mensen zich overgaan van passief naar actieve strijd tegen asielzoekers en migranten. Het kan niet zijn dat mensen accepteren dat hen vrouwen, vriendinnen, dochters, kleine kinderen en zelfs grootouders worden aangevallen door de regering en EU geïmporteerde menselijk afval uit de Derde Wereld. Van nu af aan moeten de rollen omdraaien. Asielzoekers moeten doodsbang worden voor de Duitsers. Zo bang dat ze niet zouden durven een stap buiten hen AZC zetten; wetend dat de eerste de beste Duitsers hen fysiek kan aanvallen. Hetzelfde geldt ook voor migranten. Niemand zou ze werk geven, ze zouden vijandigheid tegenkomen zodra ze hen huis verlaten. Dezelfde soort vijandigheid dat de nazi’s toonden tegenover Joden en Zigeuners. Toen was het niet terecht; in onze tijd is dat bittere noodzaak. Het is jammer dat er ook willekeurige onschuldige slachtoffers zouden vallen. Om dat te voorkomen, moet de Duitse regering beginnen met het afpakken van Duitse nationaliteit van allochtone criminelen en terroristen en het hele nest linea recta naar het land van herkomst deporteren.

  Like

 8. Elisah zegt:

  Bij elk dood meisje wordt de weerstand groter……en misschien zijn ze dan uiteindelijk niet voor niks gestorven?
  Het is trouwens opvallend dat we in Nederland weinig van zulk soort beesten hebben?

  Like

 9. Margareta zegt:

  Zeg het niet te hard. Het kan nog komen

  Like

 10. Pingback: “#120db” bij Speaker´s Corner: Freya´s toespraak | E.J. Bron

 11. Pingback: #120db protesteert tegen de gevolgen van “ongecontroleerde massa-immigratie” | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s