VIDEO: Sikh neemt het op voor Tommy Robinson


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, demoniseren, gezond realisme, Groot-Brittannië, Islam, Moslims, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO: Sikh neemt het op voor Tommy Robinson

  1. Edwin Lauxen zegt:

    Mooi

    Like

  2. Peter zegt:

    Goeie gozer !

    Geliked door 1 persoon

  3. Wachteres zegt:

    Bij de eerste grote golf verkrachtingen zeiden de kranten dat de geweldplegers ‘Asians’ waren, tot woede van onder meer de Sikhs, want zij werden toen ook tot de schuldigen gerekend.

    Tja, de ‘elite’ en de kranten konden het beter over ‘Asials’ hebben, want dan hoefden ze de moslims niet bij naam te noemen,terwijl de misdadigers 100 %vmoslim waren.

    Like

  4. John zegt:

    Pugna Pro Patria

    Like

  5. Thom zegt:

    Sikhs vormen een geloofsgemeenschap die zijn oorsprong in India heeft. Ze hebben weinig van moslims te verwachten en er veel van te vrezen. Hindoes en sikhs zijn in India met miljoenen door moslims vermoord. De stad waar het heiligdom de zogenaamde Gouden Tempel van de sikhs zich bevindt is Amritsar in de deelstaat Punjab in India. Het is de eerste grote stad waar de bus stopt die backpackers vanuit Pakistan naar India brengt.

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Harmandir_Sahib

    Ik ben er 40 jaar geleden geweest. Sikhs zijn zeer gastvrij tegenover gasten. Je kon er als buitenlander gratis slapen met ’s morgens een gratis ontbijt erbij in een kamer van de Gouden Tempel op de begane grond
    Mijn medereizigers wilden het doen, maar ik vond het linke soep, omdat de deuren niet op slot konden en omdat je voor 2 gulden een kamer een hotelletje had, waarvan je wist dat het veilig was.

    Geliked door 1 persoon

  6. john van Antwerpen zegt:

    Er komen meer van deze mensen, want ze zijn er al ! We will NOT surender. NEVER !!!

    Like

  7. Republikein zegt:

    He is sikh of it.
    Mooi.

    Geliked door 1 persoon

  8. bigljohn zegt:

    Goed zo Sikh, laat die Islamieten maar een sik krijgen !

    Like

Plaats een reactie