Overvallen juwelier bedreigd door familie dader

Screenshot_65

OOSTAKKER – De juwelier die om zijn zaak te beschermen een roofovervaller doodschoot, wordt bedreigd door de Marokkaanse familie van de crimineel Hasan L. Er wordt gevreesd voor een wraakactie. De politie beschermt de juwelier nu, zo schrijft Het Nieuwsblad.

Kalasjnikov

De 23-jarige Belg met Marokkaanse roots viel zaterdag samen met een andere crimineel juwelier Moens in Oostakker binnen. De twee waren gewapend met een kalasjnikov en een pistool.

Eigenaar Filip M. kreeg de kalasjnikov tegen zijn slaap gezet, en zowel hij, zijn zus als hun 88-jarige vader werden over het hele lichaam geslagen en geschopt.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Islam, Islamisering, islamofascisme, kwaadaardige opzet, Marokkanen, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op Overvallen juwelier bedreigd door familie dader

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Wat mij betreft wordt die criminele marokkaanse familie geneutraliseerd. Dan kunnen ze in elk geval die hardwerkende juwelier niet meer bedreigen. En uiteraard dient er vrijspraak te komen met behoud van zijn wapenvergunning.

  Geliked door 2 people

 2. Peter zegt:

  Heb een steunbetuiging aan de betrokken juwelier + diens advocaat verstuurd !!

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Een uitgelezen kans om de familie van het omgekomen ‘slachtoffer’ hun Nederlandse nationaliteit te ontzeggen en een enkele reis te geven naar hun land van voorkeur, waar men dit soort mensen en hun praktijken welkom mag heten, en criminelen ter dood veroordeeld, die door een sharia-rechtbank of dorpsopperhoofd zijn veroordeeld en daar hebben de nabestaanden dan geen moeite mee……..Europese landen zijn echt het spoor volledig bijster.

  Like

 4. Petra DeBoer zegt:

  Veel sterkte voor de Belgische juwelier en zijn familie. In Nederland hebben we dit helaas ook al meegemaakt met de juwelier in Deurne toen de vrouw twee overvallers doodschoot. Ook zij en haar man hadden daarna last van dreigementen van Marokkanen en was er veel onrust in Deurne.

  https://www.ad.nl/binnenland/juweliersvrouw-deurne-definitief-niet-vervolgd~afa683ba/

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Belgische nationaliteit moet dat zijn, al weet ik het tegenwoordig niet meer zeker waar al die criminele mocro’s vandaan komen maar het zijn mijns inziens gewoon Naffers.

  Like

 6. theresageissler zegt:

  Ik dacht meteen: “Deurne. L’histoire se repète.”
  Maar dan ook voor honderd procent, de walgelijke mentaliteit van die Marokkanen in begrepen!
  Wordt langzamerhand toch wel wat problematisch, om nog langer aan te komen met: “Ze zijn toch niet allemaal hetzelfde….” : De praktijk bewijst het tegendeel!
  En of “in de rug schieten” nodig was? Bij zware criminelen, die eerst hun slachtoffers met vuurwapens bedreigen, wèl, ja!
  Maar het tuig schijnt nog steeds in alle ernst te denken, dat gewapende overvallen plegen hun goed recht is!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Theresa.
   Je kunt hier nu eenmaal geen personen in de rug schieten die op de openbare weg rijden en weigeren toe te geven dat ze zich bij jou misdragen hebben.
   Als je nadenkt kom je daar vanzelf achter.

   Als je al iemand af wilt schieten… doe dat dan in je eigen beschutte omgeving en met redenen omkleed zou ik zeggen.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Het heeft hier ergens niet mee te maken, sorry, maar veel STERKTE vanavond met B /F.
    Je begrijpt toch wel dat ze ingemaakt worden de Belgen door de “Nieuwe” Fransen !
    France Belgique 1984 5 – 0

    Like

   • theresageissler zegt:

    Oké, daar heb je een punt: Dát is dan inderdaad het verschil met Deurne:
    In dát geval werd voldaan aan de voorwaarden, die jij hier noemt. (Des te ellendiger voor déze juwelier trouwens, want daardoor is hij nu waarschijnlijk zèlf juridisch de klos – wat voor mij desondanks niet goed voelt, dat zeg ik je eerlijk.)

    Like

   • Pietersen zegt:

    @paulzuweste
    Je zegt gewoon dat je op de banden mikte. Moet toch kunnen als net beroofde juwelier.

    Like

 7. ruud beijer zegt:

  Nee die arme Marokkanen dienen beschermd te worden en de juwelier aangepakt. Zo werkt dat in ons huichelen en wegkijken Nederland..

  Like

 8. BertG. zegt:

  Over dit ventje hoor je ze niet, die het leuk vond om zomaar iemand in ze rug te schieten, omdat hij daar zin in had. Die nu levenslang in een rolstoel zit.
  Dan is het in eens geen laffe daad.
  https://ejbron.wordpress.com/2018/07/09/getuigen-in-rechtszaak-tegen-korreweg-schutter-bedreigd/

  Like

 9. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Gewoond en gewerkt hebbende in het M.O. is de conclusie, dat er geen enkele moslim verantwoordelijkheid neemt voor falen – noch zakelijk, noch persoonlijk. Allemaal terug en eerst ‘ns een muur eromheen. Onmogelijke soort!

  Like

 10. Bam direct bij overvallen schieten, geen discussies meer…….niet meer afwachten of overvallers niets zullen doen……moslims doen altijd iets……je weet alleen nooit wat……..en achteraf is de familie ontdaan……zet ze allemaal enkeltje Sahara.

  Like

 11. Statler & Waldorf zegt:

  Live by the gun die by the bullet.

  Triest hoor.
  Proest!

  Like

 12. john van antwerpen zegt:

  Ze hadden die andere overvaller ook dood moeten schieten.
  Er moet onderhand een groot tribunaal komen voor al degene die
  deze chaos hebben veroorzaakt. Henry Kissinger had ons al een waarschuwing
  vooraf gegeven en meerdere personen.
  Het open grenzen beleid is een fiasco die tot burgeroorlogen gaat leiden.
  Tot Oost Europa, langs Oostenrijk en Italie de boel terug bevrijd.
  Met Amerika als komende bevrijder en Israel die Turkije platbombardeerd.

  Like

 13. guusvelraeds zegt:

  Was de juwelier doodgeschoten waren geen bedreigingen gekomen aan het adres van de dader en zijn familie. Wil iemand zeggen dat de integratie van Noord Afrikanen grotendeels gelukt is? Hebben we ergens een blik met voorbeeld Marokkanen om deze illusie kost wat het kost aan te tonen. Dat de islamitisch Midden Oosten Noord Afrika cultuur niet in te voegen is in de Europese cultuur wordt bijna dagelijks aangetoond in de misdaad verslaggeving. Jammer dat slechts een van de overvallers van de brommer gevallen is. Het Belgisch equivalent van de D66 rechter kan zich nu gaan buigen over de schuld en strafmaat van de getergde juwelier.

  Like

 14. Pietersen zegt:

  Naaste familie van de overvaller onmiddellijk uitwijzen. Alleen daar zijn die islamieten als de dood voor, dus doen.

  Like

 15. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  „Had die juwelier hem echt in de rug moeten schieten?”

  Nou nee, liever in z’n aars; kon ie de rest van z’n leven met een zakkie stront op z’n heup rondlopen en de stoere strontvent uithangen!!

  Geliked door 1 persoon

 16. Lee zegt:

  Schieten op een bewegende brommerbestuurder is nou eenmaal lastig. Knap dat hij hem geraakt heeft. Een geoefend schutter dús. Ik stel voor dat de andere dader in een pistoolduel met de eigenaar gaat om de zaak te beslechten.

  Like

 17. Jan zegt:

  Sabri, noemt de zelfverdediging van de juwelier zelfs ’een laffe daad’. „Had die juwelier hem echt in de rug moeten schieten?

  Nee, dat had hij niet moeten doen, wel recht in zijn gezicht zodat zijn kop als een meloen uit elkaar was gespat.

  Like

 18. Jules Vismale zegt:

  Lees hier maar eens dit artikel hoe de overval op de juwelier het leven kostte aan een overvaller waar je overigens GEEN. medelijden mee hoeft te hebben! Oordeel zelf:

  Super agressieve roof-Mocro wordt na overval van z’n scooter geschoten – Mocrovrienden: ‘Laffe daad, moest dat nou?’

  Het lijkt wel zo’n typisch Amerikaanse roof-overval met véél te veel geweld, een boel onschuldige slachtoffers en misselijk gevoel van onrecht… Tot de juwelier in kwestie tijdens de vluchtpoging één van je knaapjes (wat mij betreft knallen ze hier al dat laffe tuig maar overhoop!) van z’n scooter knalt!

  Goed, wat is er namelijk precies gebeurd? Vorig weekend werd iemand in België van z’n scooter geschoten en overleed aan zijn verwondingen. Heel de omgeving van deze 23-jarige Marokkaanse Gentenaar was in shock. Terecht? Natuurlijk niet! De jongen had daarvoor , vlak voor hij dood van z’n scooter pleurde, een gewelddadige overval gepleegd!
  Hij wou daarna heerlijk gaan genieten van het gestolen en gepikte goed dat helaas voor hem niet ging gedijen en renderen!

  Niet zomaar een overval maar met een criminele maat, een pistool, een AK-47 bij een juwelier! De juwelier kreeg de AK tegen z’n hoofd en hij kreeg klappen en mocht machteloos toekijken (zijn dit soort klootzakken soms GEEN lafaards?) hoe zijn zus en 88-jarige vader klappen kreeg. De oude man leek zelfs een beroerte te krijgen maar ze mochten hem niet helpen. ‘Laat hem maar sterven!’ zeiden de overvallers waarvan de en, ironisch genoeg, later ZELF ging sterven!
  Met de gestolen buit renden ze naar buiten (waarbij ze een getraumatiseerde familie die keihard voor hun eigen brood werken!) en ze sprongen op de scooter op weg naar de vrijheid…

  Tot hier natuurlijk een verschrikkelijk verhaal maar er doet zich een sprankje rechtvaardigheid voor! De bestolen en loeikwade juwelier bedenkt zich geen enkel moment, hij pakt z’n eigen wapen, rent naar buiten en mikt gericht op het gemene gespuis!
  Het moet haast een scène in Dirty Harry zijn geweest. De juwelier haalt de trekker over, de kogel treft z’n doel en twee kilometer verder zakt de misdadige Hasan L. in, valt van z’n scooter en hij overlijdt ter plaatse. Opgeruimd staat netjes!

  Helaas houdt het gevoel van rechtvaardigheid al snel weer op want hoe mooi het ook zou zijn om, gezien de omstandigheden, het verhaal hierbij te kunnen laten, heeft het toch een afschuwelijk vervolg!
  Kennissen van de neergeschoten Hasan (wat hadden zij anders gedaan als zij in de plaats van de juwelier en zijn familie waren geweest? Hadden ze soms braaf aan de potentiële overvallers al hun juwelen, sieraden, goud, zilver etc. met blije en lachende gezichten, zichzelf bijna opzettelijk straatarm maken, vervolgens de overvallers op koffie, thee en koekjes getrakteerd, hen nawuiven met zakdoeken, hen uiteindelijk achterna roepen: “Tot de volgende keer!” en daarna bij de verzekering gaan bedelen om hun zaak weer op orde te krijgen?) geven aan dat er wraak op de juwelier aan zit te komen: “We wisten meteen dat Hasan bij de overval betrokken was toen we het nieuws hoorden”, klinkt het. “Hij pleegde in het verleden al zware feiten, en dit paste perfect in het plaatje. Een deel van zijn familie heeft een strafblad van hier tot ginder, en zal zich zeker willen wreken voor de dood van Hasan.”
  De juwelier kreeg inderdaad vlak daarna doodsbedreigingen van de familie (wat een tering-familie gewoon die dus elkaar in de geest van de misdaad hebben opgevoed, gelijk naar de Zware Jongens uit de Donald Duck!) van de afgeschoten overvaller.

  Sabri Behnia, een vriend van Hasan, stookt de zaak nog verder op en zegt: “Iedereen is zwaar onder de indruk”, zegt zijn goede vriend Sabri Bhenia. “Hasan was een bescheiden en vriendelijke jongen (weet dit soort idioten dan nog steeds niet dat in vrijwel iedereen wel iets slechts schuilt en niemand voor de volle 100% lief, aardig en prefect kan wezen? Daarbij krijg je dit soort dingen geheid als je kinderen verkeerd opvoedt, te soft bent, foute dingen van hen toestaat waarmee ze anderen schade berokkenen of hen oververwend!), een echte sportman.”
  En waar iedereens nekharen van overeind gaan staan: “Zijn foute daden zijn absoluut niet goed te praten, maar had die juwelier hem echt in de rug moeten schieten? Een laffe daad maar ik keur de overval (dat is toch het risico van een degelijk “vak” als je het slechte pad opgaat omdat je niet altijd moet verwachten dat iedereen zich zomaar laat beroven!) uiteraard niet goed.”

  Donderstraal een end op Sabri en ga hierna maar bij Allah klagen over het feit dat je anderen bewust schade hebt berokkend en geen medelijden had met je slachtoffers! Eigen schuld, dikke bult!
  Europa heeft namelijk veel meer van dit soort juweliers nodig en wat mij betreft een heel stel gefrustreerde burgers die geen enkel vertrouwen meer hebben in de gehate politici, softe politie en rechters die al tijden op een andere planeet leven!

  Like

 19. kampersrene zegt:

  Maar die andere overvaller die kan opdraaien voor een fikse boete …..had hij wel een wapenvergunning? Feit is.. die gedode overvaller zal nooit ofte nimmer nog een overval plegen .Ik vraag me af die familie van dat krapuul , worden die niet vervolgd voor bedreigingen ?

  Like

 20. Flo zegt:

  Politie weet wie het zijn ,maar doen niks__ oppakken en het land uit ,de klootzakken .

  Like

 21. Jan zegt:

  Hilarisch: Overvaller letterlijk in elkaar gestampt. Video

  Would-be robber beaten up by restaurant employees in Arizona
  https://abc7amarillo.com/news/offbeat/would-be-robber-beaten-up-by-restaurant-employees-in-arizona

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s