“Open Arms” verneukt Italië: eerst zieken, die niet ziek zijn – nu minderjarigen, die niet minderjarig zijn!

Screenshot_14

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Eerst mochten er 13 migranten van de “Open Arms” aan land, omdat ze zogenaamd ziek waren. De artsen stelden al snel vast dat geen van de 13 een ziekte had. Nu mochten 27, zogenaamd minderjarigen, aan land. Nauwelijks aan land gaven 8 van hen aan volwassen te zijn.

politikstube

Daarover Matteo Salvini:

Mi riferiscono da Lampedusa che dei 27 immigrati per i quali è stato ordinato lo sbarco in quanto minorenni, già 8 si sono dichiarati maggiorenni! Vedremo gli altri. Dopo i “malati immaginari”, ecco i “minorenni immaginari”! Però quello cattivo è Salvini. Mentre altri cedono, io non cambio idea.

Men bericht mij van Lampedusa dat van de 27 immigranten, die aan land mochten wegens minderjarigheid, zich er al 8 volwassen hebben verklaard! We zullen de anderen bekijken. Na de imaginaire zieken” hebben we nu de “imaginaire minderjarigen! Maar Salvini is de boze. Terwijl iedereen toegeeft, blijf ik bij mijn mening.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Matteo Salvini, Naïviteit, Nationalisme, NGO, onwetendheid, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op “Open Arms” verneukt Italië: eerst zieken, die niet ziek zijn – nu minderjarigen, die niet minderjarig zijn!

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Middels leugens, list en bedrog proberen die linkse hufters dat genetisch afval alsnog in Italië te dumpen.
  Wat mij betreft gaat Salvini nu helemaal met de kont tegen de krib. Niemand meer dus.

  Geliked door 4 people

 2. rottenpikwick zegt:

  Die VERNEUKERIJ gaat al 45 jaar! De Omvolkers hebben daar gretig gebruik / misbruik van gemaakt om hun misdadige experiment uit te voeren; de Nieuwe Europese Mens! Licht getint en met weinig schedelinhoud! We worden er elke dag weer wreed aan herinnert!

  Geliked door 2 people

 3. Republikein zegt:

  De meesten zijn ook geboren op hun verjaardag, 1/1.😧

  Geliked door 2 people

 4. Piet Snot zegt:

  En waarom zijn die niet zieken en oplichters dan niet in een bootje gezet met een zetje richting die “vluchtelingen” boot, en zoek het daar maar verder uit.

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederländer zegt:

   Ben Ik het helemaal mee eens Bert.
   Ze zijn met een leugen aan land gekomen dus min of meer crimineel dan terug trappen naar hun boot en zoek het daar maar verder uit.
   Zo moeilijk kan het niet zijn!!!

   Geliked door 1 persoon

 5. Freddy zegt:

  Ik stel al jaren dat zogenaamde minderjarigen waarvan men vermoed dat ze liegen laten controleren met de botscan. Zelfs al is dit een dure procedure, ze is nog altijd stukken goedkoper dan hen toegang te geven tot onze sociale zekerheid. Tevens zouden leugenaars geen asiel mogen krijgen. Blijkbaar is dit tegen de zin van een aantal politici.

  Geliked door 3 people

 6. fransdewit zegt:

  Het wordt tijd dat die bacterie zich naar buiten vreet en hun armen echt open maakt

  Geliked door 1 persoon

 7. fleckie zegt:

  ‘ open arms’ . noemen zich streng protestantse ‘christenen’. zich niet zo?(. is dat schip ‘gecharterd ‘ door die. protestanten soms. ? …….<~<~<~<~<~<~>>>>>> Door diverse fanatici werd het Christendom opgedrongen aan volkeren die OOK hun fatsoensnormen naleefden. …….Ja, Europa wordt nu van twee kanten bedreigd met vernietiging, via de New World Order, ( uitgedacht door zich Christenen ‘ noemende Jezuïeten,, de BILDERBERGGROEP , waarin vanzelfsprekend. OOK zich ‘ christen’- noemenden zitting hebben, en dan nog de ISLAM
  met zijn ‘veroveringszucht’( in feite gewoon IEDEREEN, ZONDER. aanzien des persoons, met gewoonweg de bedoeling andere volkeren te overheersen, te ‘laten opdraaien’ voor de zich alsmaar uitbreidende bevolkingsgroei. van de. MUZELMANNEN!!!

  Geliked door 1 persoon

 8. Harry zegt:

  Waarom hebben ze die “zieke” en “minderjarige” bavianen niet terug gebracht naar boord van dat schip , na controle ?
  Zo zijn ze iedere keer de “vijand” te slim af !
  En “wij” blijven er maar kopvóór in trappen !
  Voorlopig hebben ze er weer veertig geloosd , die corrupte rotstralen .
  Ik had gehoopt dat ze er niet één meer toe zouden laten !

  Laat ze zó lang ronddobberen totdat de brandstof of het vreten op raakt en ze ze van armoe weer in Libië droppen .
  Anders leren ze het nooit !

  Geliked door 1 persoon

 9. Paula Hansen zegt:

  Verbaast ons dit?? NEE. Zal vast niet de eerste keer zijn. En nog gaat dit feest door. Vastzetten die lui. En retour zenden. Plus schip vast, kapitein en bemanning in de bak. Eigenaar van Open Arms ook arresteren. Waarom, waarom stopt dit nooit!!!

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederländer zegt:

   De eigenaar zal niet goed lukken denk Ik Paula.
   Want naar Ik aanneem zal het schip geleast zijn en een verhuurder is niet verantwoordelijk voor zijn huurders, maar wat wel kan het schip aan de ketting leggen en de verhuurder laten procederen om zijn schip terug te krijgen en op het einde zijn eigen gerechtskosten laten dragen.
   Maar jah daar heb je dan weer rechters voor nodig met de juiste kloten.

   Geliked door 2 people

 10. fleckie zegt:

  Correctie ‘ open arms,’ is dat een schip van ‘ open doors’?

  Like

 11. Pietersen zegt:

  De hulporganisaties spelen steeds hetzelfde spelletje. Dat men dat niet door heeft begrijp ik niet; het zal wel het laatste restje verrotte politieke correctheid zijn dat bij justitie in Italië leeft.
  De Seawatch dobbert met zo’n 500 opgepikte asielzoekers ergens in de Middellandse Zee.
  De bemanning speelt weer hetzelfde spelletje; eerst meer vluchtelingen oppikken dan het schip kan bergen, dat wordt dan in de media gebracht, vervolgens is er dan nog wel genoeg brandstof al is er wel een tekort aan medicijnen, voedsel en water.
  Tenslotte gaat men doen of iedereen aan boord dood zal gaan van ellende en dan is er altijd wel weer een haven waar ze mogen aanmeren.
  Het is zo’n ontiegelijk vuil spelletje waar de media en nepjournalistiek maar al te graag aan meedoet.

  Geliked door 2 people

 12. henk verhoef zegt:

  en u keek waarschijnlijk ook naar de peilingen van de moffen vandaag
  Mij verbaast niets meer- en later ook niet meer van wir haben es nicht gewust

  Geliked door 1 persoon

 13. Pingback: “Open Arms” verneukt Italië: eerst zieken, die niet ziek zijn – nu minderjarigen, die niet minderjarig zijn! | eunmask

 14. Betty Boob. zegt:

  Heftig, deze leugens.

  Geliked door 1 persoon

 15. fleckie zegt:

  Wat te denken van ‘Artsen. Zonder Grenzen’, die in het Brabamtse blad ‘ Ons’, nr.8, 2019 een bedeloproep plaatste met foto van Jacques de milliano, als volgt:” Hulp zal altijd nodig blijven”.
  “ Jatenlang heb ik voor Artsen zonder Grenzen medische hulp gegeven in crisisgebieden. Daar zie je mensen op hun allerkwetstbaartst Hulp op zulke plaatsen zal altijd nodig blijven. Daarvoor zijn steeds nieuwe hulpverleners nodig. En mensen die hun werk mogelijk blijven maken. Nu en straks ,…Bijvoorbeeld met een gift in het testament”.
  Ja, stuur mij vrijblijvend de. GRATIS. eenmalige uitgave Lifeline over nalaten aan Artsen Zonder Grenzen……..<~<~<~<~<~<~<~Fleckie: hij ‘vergeet’. erbij te vermelden dat Artsen Zonder
  Grenzen, zich. OOK. VERDIENSTELIJK. maakt, met. individuele zogenaamde. ‘opvangschepen, van ‘toekomstige ‘. koppensnellers,
  die van plan zijn EUROPA met hun misdadige aanwezigheid te ‘vereren’, en zodoende afgeschoven worden in verschillende landen, die hun , dank zij Artsen Zonder Grenzen ‘welkom’ moeten geheten worden!!!……..<~<~<~<~<~<~<~

  Geliked door 1 persoon

 16. fleckie zegt:

  correctie: … De christenen noemen. zich eigenlijk ‘ Open. Doors”?

  Like

 17. Pingback: Migranten springen van boord: lot van de “Open Arms” ondanks hulpaanbod uit Spanje onzeker | E.J. Bron

 18. kampersrene zegt:

  Die zogezegde minderjarigen hadden de autoriteiten op een dwaalspoor gebracht Ze droegen pampers en hadden een fopspeen in hun mond …..maar ze vielen door de mand ….toen ze hun broek moesten uitdoen ….hun kl…waren veel te groot bij het opgeven van hun leeftijd

  Like

 19. Pingback: Het volgende smokkelschip zoekt een veilige haven – “Psychologisch noodgeval” aan boord van de “Ocean Viking” | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s