Politici, zeg straks niet: “Wir haben es nicht gewusst”

Screenshot_62

Jullie kunnen later niet zeggen “we hebben het niet geweten”, want we hebben het jullie gezegd…

(Door: “Weethetwel”)

Zo’n 30% van de bevolking zit inmiddels niet meer in de angsthazenmodus en er worden er steeds meer van bevrijd. Prangend wordt de vraag: “Waar blijft de stem van de verantwoordelijke politici?” Waarom horen we niets van ál die politici en bestuurders die door hun zwijgen de virologen en media vrij baan verleenden om een ongekende hype te creëren. Om het land te verdoemen en de bejaarden op te sluiten? Waarom blijven ze zwijgen, terwijl steeds duidelijker wordt dat het corona-virus zélf inmiddels een snelle dood sterft? Zwijgen, terwijl de gevolgen van hun handelen ongekend vernietigend zijn? Nú al kun je hun smoesjes voorspellen om zich te redden. De virologen dekken zich ook al in, doordat ze zogenaamd “te laat” waren, ondanks dat ze zelf precies weten hoe het wérkelijk zit met virussen. De media tonen weer één en al verantwoordelijkheid voor de mensen en de ondernemers die het (hoe is dát nu toch mogelijk?) zo verschrikkelijk moeilijk hebben. En dan ligt de vraag straks tóch bij de politici: “Hoe hebben jullie dit laten gebeuren?”

Toekomstscenario

Er is maar één manier om de schade van al die opgeblazen ellende te beperken, en dat is vanaf nú en meteen weer met het normale leven verder te gaan. Niks kleine stapjes, niks nieuw normaal, niks anderhalve meter. Gewoon aan de slag. Iedere dag dat dit vooruitgeschoven wordt, maakt de ellende groter. Iedereen met gezond verstand die de moeite wil doen om zich te informeren kan zich er van vergewissen:

 1. Dat het corona-virus helaas een hype was waarvan we inmiddels ook weten hoe hij in de wereld is gekomen en die nog steeds een groot aantal mensen (en politici) in zijn greep houdt. Dit soort epidemieën horen gewoon bij de natuur en afgezet tegen andere blijkt deze corona ook nog tamelijk mild te zijn geweest.
 2. Dat de in blinde paniek genomen maatregelen, zoals het opsluiten van bejaarden en gehandicapten en het stilleggen van grote delen van de economie, volstrekt misplaatst zijn en precies het tegendeel bereikten (en nog steeds) van wat de redding van de maatschappij had moeten zijn. Er zijn nu juist méér doden gevallen door eenzame opsluiting, angst en verdriet.

Van onze vertegenwoordigers zouden we als eersten mogen verwachten dat ze zich van de werkelijke feiten op de hoogte stellen en er dan voor zorgen dat de paniekmaatregelen als de bliksem worden teruggedraaid. Maar dat doen ze niet, want hun eigen hachje redden vinden ze belangrijker dan het redden van bejaarden, werkgevers en werknemers. Voor miljoenen zakt de toekomst als een kaartenhuis in elkaar. Door zich in stilzwijgen te hullen, dekken ze zich in tegen de toekomst wanneer ze ter verantwoording geroepen worden. Ze kunnen dan nog kiezen wat ze dan gaan zeggen. Dat vinden ze belangrijker dan de maatschappij te redden.

De moordenaar-spagaat

Iedere politicus die over deze kwestie zijn mond open doet is namelijk áltijd een moordenaar.

 1. Wanneer een politicus zich goed informeert, wéét hij dat de corona-hype absoluut niet de pandemie is die er aangekondigd was, maar dat de paniekmaatregelen fataal zijn voor de toekomst van het land. Maar de hersenspoeling heeft zijn werk zo goed gedaan dat zijn kiezers dat (nog) niet vinden. Die denken nog steeds dat mensen vooral ziek worden als je werkt en normaal  met elkaar omgaat. Wanneer hij er dus voor pleit om zo snel mogelijk weer normaal te doen, zal hij in de Telegraaf lezen dat hij een moordenaar is, omdat door zijn pleidooi in de toekomst honderdduizenden doden extra te betreuren zullen zijn. Ook als later uitkomt dat hij het bij het rechte eind had, zal zijn naam toch tot in lengte van jaren bezoedeld blijven.
 2. Wanneer een politicus nú instemt met de maatregelen (wat ze eigenlijk allemaal gedaan hebben) zijn ze op dit moment de redder van de maatschappij en krijgen ze de complimenten van de Telegraaf, waar ze het uiteindelijk toch voor doen. Maar over twee weken hoor je van het hele virus niets meer en dan dringt de harde werkelijkheid pas goed door. Van gevierde mensenredders worden ze dan door de Telegraaf ter verantwoording geroepen waarom ze al die ondernemers laten stikken, dat ze niks doen aan de door hen veroorzaakte economische ellende, het aantal zelfmoorden in de maatschappij neemt door hun beleid spectaculair toe en hoe hebben ze het kunnen laten gebeuren dat de helft van de bejaarden kwam te overlijden vanwege het opsluiten, terwijl ze alleen maar zaten te zeuren over mondkapjes. Stelletje moordenaars.

En daar zitten ze dan met de gebakken peren. Het jammerlijke is dat er zo weinig politici zijn die naar eer en geweten handelen. Het kan goed zijn dat ze zich in het begin mee hebben laten slepen door de hype. Maar nu , voor wie dat wil zien, zijn de wolken inmiddels opgetrokken en is het zonneklaar dat de maatregelen funest zijn. Het is de hoogste tijd dat ze luid en duidelijk van zich laten horen om de maatregelen per omgaande buiten werking stellen. Doen ze dat niet, dan is straks de benaming “moordenaar” nog een lichte aanduiding voor alle ellende die ze aangericht hebben. Er is geen enkele grond meer om nog ooit te zeggen “Wir haben es nicht gewusst”. Ze weten het nu allemaal precies, smoesjes tellen niet meer.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

PS: Hier vindt u alle artikelen van “Weethetwel” op de site “E.J. Bron”, waaronder vanaf 6 maart meer dan dertig relativerende corona-artikelen voor een snelle terugkeer in de realiteit.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

52 reacties op Politici, zeg straks niet: “Wir haben es nicht gewusst”

 1. Piet Snot zegt:

  Ik denk dat ze er mee weg komen, zelfs als helden gezien gaan worden.
  En met de kennis van nu zouden ze het anders aangepakt hebben smoesjes.
  Zie alleen hoe populair rutte is geworden in de peilingen.

  Geliked door 4 people

 2. theoprinse zegt:

  Er zijn 3 situaties i.v.m de corona pandemie.
  1. Men doet helemaal niets. Dat resulteert volgens hoogleraar viruloge Marion Koopmans bevestigd bij Jeroen Wollaars bij Nieuwsuur in Nederland in 40-80.000 doden in ieder geval in het eerste jaar waarbij de cijfers voor opvolgende jaren verontrustend zijn nu twijfels rijzen over de immuniteit na een besmetting.
  2. Men gaat vanaf een eerste melding van een corona melding onmiddellijk in totale lockdown.
  De verwachting is dat er dan 0 tot weinig doden zullen zijn. (Er gaan cijfers rond dat eenmaal op de IC men slechts minimale kans op overleven heeft met blijvende beschadiging).
  3. Men gaat met GroenRechtser Rutte en Klimaatgekkie Jaap van Dissel eerst de SARS-CoV-2 uitbraak van half januari tot half maart negeren en bagatelliseren en dan pas over tot een mate van lockdown.
  Dit resulteerde tot heden in 4.000+ doden gedurende ruim een maand of virtueel bijna 50.000 doden in een jaar.
  Het langjarig gemiddelde voor influenza is 2.000 doden gedurende 12 maanden !

  Geliked door 1 persoon

  • de Kruisvaarder zegt:

   Als u reageert dan graag met de juiste cijfers.
   Ik verwijs u naar EUROMOMO, dat is de officiele monitor, zonder politieke of financiele steun, welke de sterfte wekelijks bijhoudt van de meeste Europese landen.
   Deze vertoont geen oversterfte. PUNT.
   Dus alle paniek ten spijt is het onjuist om te zeggen, dat de SARS-COV_2 uitbraak meer sterfte zou opleveren dan de Influenza episoden van de afgelopen jaren.
   De EUROMOMO gaat terug tot 2010
   Alle sterfte cijfers zijn terug te vinden.
   Ander Saillant feit: In Zweden is er ook geen verhoogde sterfte.
   Dus geen quarantaine voor de gehele bevolking is niet zo fataal als men hier in Nederland beweert.

   Er zijn geen 4000 doden gevallen door corona.
   De reden daarvoor is te vinden in elk interview met andere artsen, die hun zegje hebben gedaan in meerdere interviews op YouTube.
   Ook pathologen bestrijden deze cijfers…..

   Geliked door 6 people

 3. karton zegt:

  Ongetwijfeld zul dat zootje zeggen “Wir haben es nicht gewusst”!
  Ben wél benieuwd of ze dat ook nog stamelen als ze een touwtje omgehangen krijgen.
  (Trouwens : ik bied mij vrijwillig aan als touw-om-de-nek-hanger)

  Geliked door 5 people

 4. Is het slechts een mild virus ?
  Nee dat denk ik niet, China ging nog veel verder met maatregelen die allemaal een zeer negatief effect hadden op hun economie, in China heerst tegenwoordig een soort “communisme light” waarbij bezit en eigen ondernemerschap zijn toegestaan.
  Maar dit alles wordt nog wel centraal geleid, als de centrale leiding het zo zwaar opneemt dan kun je er rustig vanuit gaan dat er wel degelijk wat ernstigs aan de gang was.
  Rechtvaardigt het ook de maatregelen die nu wereldwijd worden toegepast ?
  Dat is een heikel punt, hoe weeg je economie af tegen volksgezondheid ?
  Van het begin af aan had ik het gevoel dat deze lockdown slechts korte tijd vol te houden zou zijn maar tot mijn verbazing wil men het veel langer volhouden terwijl de gevolgen nu al desastreus zijn.
  Eén ding staat wel vast, de politiek kan het niet goed doen, houden ze vast aan de lockdown dan zijn de economische gevolgen nauwelijks te overzien en zijn we binnenkort allemaal aan de bedelstaf, heffen ze de lockdown op en maakt dat een opnieuw opvlammen van het virus mogelijk dan wordt ze alle doden verweten.

  Geliked door 2 people

 5. Lucky zegt:

  Ook dat nog
  https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3194732/Meerdere-nertsen-besmet-met-corona-We-gaan-uit-van-besmetting-van-mens-op-dier

  Meerdere nertsen besmet met corona: ‘We gaan uit van besmetting van mens op dier’

  GEMERT – Bij twee nertsenbedrijven in Gemert-Bakel en Laarbeek zijn besmettingen van COVID-19 bij verschillende nertsen geconstateerd. De nertsen vertonen diverse ziekteverschijnselen. Ze hebben onder meer ademhalingsproblemen. Er is onderzoek ingesteld om de bron van de besmettingen te achterhalen.

  Omdat ook enkele medewerkers bij beide bedrijven verschijnselen van het coronavirus hadden, wordt uitgegaan van een besmetting van mens op dier. Uit eerder onderzoek blijkt dat fretachtigen – zoals nertsen – gevoelig zijn voor besmetting met het coronavirus. Er zijn volgens het ministerie op dit moment geen aanwijzingen dat landbouwdieren of huisdieren een rol spelen bij de verspreiding van het virus.

  Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Die beestjes krijgen het benauwd omdat ze in veel te kleine hokjes zitten opgesloten met ze alle bij elkaar en nooit een keer buiten komen.
   Wachten om afgeslacht te worden voor een “mooie” jas. Wat een leven.
   Daar zou ik het ook benauwd van krijgen.
   En katten kunnen nu ook in eens corona krijgen.
   Moet ik nou ook al 1,5m verwijderd zijn van mijn katten, of bellen ze anders een kliklijn om hun “baasje” aan te geven.

   Geliked door 4 people

  • de Kruisvaarder zegt:

   Besmetting van mens op dier is een zoönose.
   Corona virus zijn per definitie een zoönose. Kijk maar in de literatuur.
   Dit is een nonsens nieuws feit.
   Alle corona stammen van alfa tot delta zijn zoönose.
   De vleermuis is een van de overdragers.
   Zelfs kamelen kunnen het overdragen..
   Mijn hemel onderzoek zelf de feiten en laat je niet alles op de mouw spelden.

   Like

   • Lucky zegt:

    Hoezo is het bericht dan onzin?
    Zoönosen zijn ziekten die door besmetting via dieren op de mens kunnen overspringen. Wereldwijd zijn er 150 ziekten die als zoönose gezien worden.
    Tot die ziekten behoren ook onder meer vogel- en varkensgriep, rundertuberculose, hondsdolheid, Q-koorts en hepatitis E.

    Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    de Kruisvaarder 26 april 2020 om 15:35

    Besmetting van mens op dier is een zoönose.

    https://www.wur.nl/nl/Onderzoek-Resultaten/Onderzoeksinstituten/Bioveterinary-Research/Uitgelicht-1/Zoonosen-1.htm

    Like

   • Lucky zegt:

    Het is sowieso de eerste keer dat het virus voorkomt bij een dierenfokkerij.
    Er moet nog veel onderzoek gedaan worden, zoals naar eventuele overdracht van dier op mens.

    https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/brabantse-nertsen-besmet-met-het-coronavirus-onderzoek-naar-bron~b120cac1/

    Brabantse nertsen besmet met het coronavirus, onderzoek naar bron

    ‘We hebben weefselmonsters van de nertsen gekregen om te bevestigen of het om het coronavirus ging’, vertelt de Wageningse viroloog Wim van der Poel, gespecialiseerd in van dier op mens overdraagbare ziektes. ‘Die bleken positief.

    Met uitzondering van vleermuizen, waarbij de coronapandemie vermoedelijk begon, zijn dieren tot nu toe vooral slachtoffers en niet veroorzakers van covid-19, constateert Van der Poel. Eerder bleken onder meer katten, tijgers en fretten corona te kunnen krijgen via mensen. In het geval van de Milheezense nertsen begon de besmetting vermoedelijk bij werknemers, zegt Van der Poel. ‘De eigenaresse had verschijnselen van corona, al weet ik niet of ze op de ziekte is getest.’

    Net als gezondheidsdienst RIVM acht Van der Poel de kans op besmetting van nerts op mens klein. ‘Tot nu toe wordt de epidemie puur gedreven door besmetting van mens op mens, en zijn dieren vooral slachtoffers van de mens, in plaats van andersom. We gaan er dus van uit dat het risico op besmetting via nertsen klein is, maar we willen verder onderzoek doen om het zeker te weten.’

    Geliked door 3 people

   • LUCIA zegt:

    @ Kruisvaarder
    He.. he.. eindelijk iemand die er wat van zegt, zelfs bij de indianen kom je de nonsens niet tegen wat je op allerlei fora vind.

    Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Lucky 26 april 2020 om 12:09

   Ze zijn ons alvast aan het voorbereiden op een verbod op het houden van huisdieren.
   Straks verplicht je huisdier laten ‘ruimen’.
   Als ik een pistool had en ze zouden mijn diertjes in beslag nemen, zou ik hen kapotschieten.
   En daarna mezelf, want ik wil niet onder een communistische dictatuur ‘leven’.

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Drankorgel Junker zei het al: stapje voor stapje verder, tot er geen terugkeer meer mogelijk is.
    Erg makkelijk, want elk verzet is gebroken vanwege de ‘coronagekte’.
    De klimaatgekte werkte niet snel genoeg, dus dan maar een virus ertegenaan gooien.

    Geliked door 2 people

   • Lucky zegt:

    Tistochwat
    Het blijkt dat het virus ook al aangetroffen is bij katten en honden, maar die zouden geen mensen kunnen besmetten. Tsja, je weet maar nooit wat er over een tijdje weer gevonden wordt.

    Like

   • LUCIA zegt:

    Ja ik zat daar ook aan te denken, dit soort zaken krijg je als wetenschap blinde terreur wordt door een samenleving die kennis nooit gekoesterd heeft, alle nerds belachelijk heeft gemaakt en alles waarvan zij de punten niet tot een lijn kunnen verbinden , is complotdenken. Die paar corrupte wetenschappers kunnen dan de meeste onzin verkondigen.

    Geliked door 1 persoon

   • Lucky zegt:

    Like

 6. Gienekehado zegt:

  Ik heb dit land al heel lang terug al opgegeven!! De Kaaskoppen zijn nog te DOM om op z’n mohammedaans te poepen!! Er is geen papier genoeg op deze planeet om te beschrijven hoe ontiegelijk DOM de Kaaskoppen zijn!! Kijk en luister om u heen en HUIVER!! PulpTV is belangrijker dan de toekomst van de (klein)kinderen. Blij dat het leven eindig is!! Rammendan Mubarak!!

  Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Ik heb mensen die ons Nederlanders kaaskoppen blijven noemen al heel lang terug opgegeven.
   Deze mensen hebben weinig tot niets met Nederland.

   Like

   • Gienekehado zegt:

    Je doet je naam geen eer aan! Je hebt het nml. heel goed in het snotje; ik heb weinig tot niks met dit landje vol Domme Kaaskoppen, ook wel SUFKUTTEN genoemd!!

    Like

  • Piet Snot zegt:

   Jij bent geen room blanke Nederlander.
   Een room blanke Nederlander spreekt niet over kaaskoppen, dat doen enkel mensen met een kleurtje.
   En het bij is mijn volledig bekend hoe iemand met een kleurtje over Nederlanders spreekt, Maar meestal gebruiken ze dat woord enkel als ze onder mekaar zijn, en nooit waar blanken bij zijn.
   Tenzij om moedwillig te beledigen in het openbaar, zo als dat andere buitenlandse tuig ook doet.
   Dat de rest hier dat niet door heeft zal aan hun leeftijd liggen en met wie ze om gegaan zijn in hun verleden.
   Je bewijst het ieder keer weer in je reactie.

   Like

 7. over die 100 andere virussen hoor je niks meer : zijn ze verdwenen? Semi-staatsman Rutte was overal te laat mee: mondkapjes, lockdown enz. Bill Gates wil graag de cijfers opblazen om rijk te worden van vaccins (hij heeft aandelen)

  Geliked door 2 people

 8. Gienekehado zegt:

  Hier nog wat DomVolk in de aanbieding:
  (geen wonder dat het zo’n ZOOI is in dit landje)
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/drukte-in-de-winkelstraten-middelvinger-naar-de-zorg/ar-BB13dFXT?ocid=spartanntp

  Like

 9. droevige mof zegt:

  Het Amerikaanse CDC (Centers for Disease Control and Prevention) heeft toegegeven dat testkits besmet waren met coronavirussen. Opzettelijk of door nalatigheid, dat is de vraag.
  Maar dat zou een vreemde nalatigheid zijn.
  https://www.infowars.com/bombshell-cdc-confirms-test-kits-contaminated-with-covid-19/

  Geliked door 1 persoon

 10. Gienekehado zegt:

  Hier nog een voorbeeld hoe DOM die Kaaskoppen zijn. Willen als het even kan elke dag Willem of pRutte op de buis voor een preek! Gottegot, je zou willen dat je nooit geboren was. Wat een Dom Kutvolk!!
  https://www.msn.com/nl-nl/entertainment/nieuws/koning-doet-het-goed-in-coronatijd-maar-is-te-weinig-zichtbaar/ar-BB13daR8?ocid=spartanntp

  Geliked door 2 people

 11. Jan zegt:

  Wuhan Gezondheids Organisatie wil de westerse economie verder slopen: Mensen die genezen zijn kunnen zomaar in een Groundhog Day terecht komen

  WHO officials say it’s unclear whether recovered coronavirus patients are immune to second infection
  https://www.cnbc.com/2020/04/13/who-officials-say-its-unclear-whether-recovered-coronavirus-patients-are-immune-to-second-infection.html

  Geliked door 1 persoon

  • Lucia zegt:

   Dat kunnen ze makkelijk zeggen als ( en dat blijkt het geval) ze meerdere strains gekweekt hebben en de mondkapjes en testkits besmet hebben met verschillende strains en ze daarna aan ons doorverkocht hebben..!!!

   Like

 12. Lucas zegt:

  Even cijfers uit België van 26 april:

  7074 doden
  Totaal geregistreerde besmettingen ongeveer 46000 afgerond.
  Dat betekent dat 15,21% sterft
  Echter het werkelijk aantal besmettingen is veel hoger , een veelvoud omdat hier niet iedereen getest wordt. Dus het sterfte percentage is ook een veelvoud lager.
  Ik had de eerste symptomen op 11 maart en mijn vrouw enkele dagen later. Wij beiden zijn ondertussen hersteld. We zijn nooit getest omdat we slechts “lichte” symptomen hadden. Testmateriaal is voorbehouden voor ernstig zieken. Ik ben naar ziekenhuis gebracht met ademnood maar mijn toestand was niet ernstig genoeg en werd terug naar huis gebracht… mijn koorts moest boven de 38 graden zijn om in aanmerking te komen voor covid test.
  Na vier weken ben ik helemaal hersteld, geluk gehad op mijn 67 jaar zal ik maar zeggen.

  Geliked door 5 people

 13. Julia zegt:

  Ach heel veel mensen in NL zijn zo dom zodat ze door emoties en absoluut niet door nadenken over de desastreuze gevolgen die Rutte en zijn aanhang veroorzaken. 10 Zetels er bij voor een club genoemd VVD met opperhoofd Rutte die leugens verkoopt en waarheid achterhoudt. Hieruit constateer je toch dat het geheugenverlies een grote rol speelt bij velen onder ons. Alle leugens vergeten, het spekken van multinationals vergeten, als uitsluitend trekpop te fungeren en de hielen van Frau Merkel en Macron likt en zijn oren hier naar laat hangen, beloften niet nagekomen,, de publieke sector, gezondheidszorg en ouderenzorg kapot heeft bezuinigd, ga zo maar door. Vreemd om zo een leider te tolereren en glas hard op de grote leugen te stemmen. Dit zegt genoeg hoe laf velen zijn en het hoe het is gesteld met het denkvermogen onder een groot deel van ons volk dat blijkbaar haar koppen in het zand blijft steken en gaat mekkeren als het te laat is! Ik wens dit soort stemvee een goede toekomst toe met het verder leven onder dictatuur en de hoop dat dit soort volgzame en onderdanige schapen lang de betalende slaven zullen blijven voor alle economische schade die door deze achterbakse politici is aangericht.

  Geliked door 3 people

 14. Jules Vismale zegt:

  Ach, de geallieerde politici zeiden, tijdens WO II, toch ook na de oorlog zo schijnheilig dat ze niets afwisten van de moord op 6 miljoen joden! Ze wisten daar in werkelijkheid ALLES over af en ze deden daar hoegenaamd NIETS maar dan ook NIETS om dat tegen te houden omdat het antisemitisme ook onder veel geallieerde politici en bevelhebbers voortkwam!

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Ze hebben Hitler van alle kanten gesteund en in het zadel geholpen.

   Geliked door 1 persoon

   • Jules Vismale zegt:

    Niet alleen de Duitsers maar ook de geallieerden en de Russen (beter gezegd de Stalinistische communisten) hebben ervoor gezorgd dat Adolf Hitler zo groot kon worden daar de laatste groeperingen in het begin handige zaken met hem deden en toestonden hoe hij aan landjepik deed!
    En zonder de miljoenen tonnen grondstoffen, die de nazi’s in de periode van de Russische communisten in de periode 1939-1941 ontvingen, hadden zij half Europa NOOIT kunnen veroveren! Want de Duitse tanks, pantserwagens, vrachtwagens en auto’s die in 1940 West-Europa binnen reden liepen bijna allemaal op Russische benzine!

    Geliked door 1 persoon

 15. Deze keer ben Ik het eigenlijk knap oneens met Weethetwel.
  En het lijkt erop dat Weethetwel deze keer wat feiten over het hoofd heeft gezien.
  Even uitleggen wat er bedoeld word want anders kan mijn reactie makkelijk verkeerd begrepen worden.
  Voor mij is het allang duidelijk dat deze hele hoax gestuurd wordt door de VN met behulp van de WHO en de EU top in Brussel En de Nationale politicie gaan er met liefde en plezier in mee omdat er straks weer meer banen te verdelen zijn op beter betaalde posten.
  Zoals bekend loopt Brussel aan het handje van de VN,daar hoeft niet veel uitleg over gegeven te worden dacht Ik zo.
  Dan de WHO, een onderdeel van de VN, waar de nationale politicie met liefde en plezier hun oren naar laten hangen.
  Je moet eens even nagaan.
  We hebben spelerszoals Bill Gates, Soros, Goldman Sachs, J.P.Morgan en de Rockenfellers die tezamen vele miljarden in Big Pharma geinvesteerd hebben en we kunnen er dus gerust van uitgaan dat een en ander niet gebeurd is omdat het allemaal filantropen zijn maar gedaan is om nog meer geld en macht te winnen als ze al hebben.
  Dezelfde bankinstellingen hebben ook vele miljarden gedoneerd aan de WHO die weer heel nauw samenwerkt met dezelfde Pharaceuten.
  Het een sluit het andere uiteraard niet uit.
  Dan de nationale politiecie die in de individuele landen.
  Die worden eigenlijk door de grote jongen van banken, Inversteerders en Pharma gebruikt om een en ander aan het draaien te houden en lang genoeg om wereldwijd economiën totaal naar de kloten te helpen zodat een nieuwe wereldorde met de machtigen van deze wereld op poten te kunnen zetten waarbij uiteraard een aantal nieuwe posten verdeeld moeten worden die beter zullen betalen dan wat een nationaal politicus vandaag de dag kan verdienen.
  Een van de dingen die er helemaal uit springt is toch wel de lock down in vele landen met bijkomende grenssluitingen maar waar tegelijkertijd bij vermeld word dat de import vanuit Afrika en het midden oosten wel door dient te gaan, wat feitelijk hier op neer komt dat verschillende groepen overal elkaar steeds meer naar het leven gaan staan, waar wij als autochtonen het onderspit bij gaan delven omdat ons ons leven lang wijs gemaakt is dat we de andere wang toe moeten keren als het fout loopt
  Daar komt nog bij dat het ons de autochtoon steeds moeilijker gemaakt is om ons te bewapenen terwijl bekend is dat onder de allochtonen het wapenbezit op een absurde wijze is toegenomen en waar tegelijkertijd weinig of geen controle op wordt uitgevoerd.
  Het is mij ook al even duidelijk dat de economische neergang niet alleen door corona veroorzaakt gaat worden maar ook de absurde massa’s geld die Europa uit vliegen naar allerlei “goede doelen” buiten Europa.
  Kijk naar de steun die Marokko kreeg vanuit Brussel en god weet welke landen buiten Europa nog meer.
  Kijk naar de absurde bedragen Sigrid Kaag uit geeft aan de “palestijnen” en ook nog meer onzinnig gedoe in het midden oosten.
  Dus niet alleen op Europees vlak word de zaak de vernieling in geholpen maar ook op nationaal niveau.
  Zolang deze lijnen niet worden gezien en er niks tegen gedaan wordt zal het hele gebeuren binnen nu een een jaar onomkeerbaar zijn.
  En Frenske Timmermans kan ondertussen gewoon verder met zijn klimaat kwats want de zogenaamde NWO moet en zal op groene leest gestoeld zijn.

  Geliked door 3 people

  • LUCIA zegt:

   @ Henk….
   Helemaal met je eens, zeer goede samenvatting van wat er speelt ik wil er alleen nog aan toevoegen dat bewust het midden uit de economie gezaagd wordt dat is de ultieme reden van de lockdown daardoor werkloosheid en arme mensen makkelijker te manipuleren dan economisch onafhankelijke. Die groene leest is zo groen niet en is gewoon onderdeel van agenda 2021, 2030 en 2050. We leven helaas in een wereld waar moraal het onderspit gedolven heeft… de koopmans buidel kent geen geweten..

   Geliked door 2 people

  • De ouwe had nog even iets vergeten.
   In dit geheel moet ook nog de uitrol van 5G niiet vergeten worden waar de burgers dus de hele dag mee in de gaten kunnen worden gehouden.
   Daarbij komt de opslag van voor de overheden zeer interessante data welke is vergaard door onze ID kaarten welke ons door de strot geduwd werden.
   En dan nu ook weer het pushen van een App die onze bewegingen na kan gaan ook al wordt ons anders verteld.
   Er wordt zelfs al gespeeld op de kaart dat op het einde van het jaar het corona virus de kop weer op kan steken met een nieuwe lock down tot gevolg, dus maak je borst maar nat luitjes.
   En daarbij bracht Asgard me via een ander draadje me ook nog even in herinnering dat we
   Zeker agenda 2030 niet mogen vergeten.

   Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Henk der Niederlander.Goede opsomming,ik mis wat belangrijke spelers.De rotschilds en de nazi bilderberg groep.

   Like

 16. Lucky zegt:

  Goed nieuws?
  https://www.scientias.nl/nieuwe-behandeling-voor-covid-19-patienten-levert-veelbelovende-resultaten-op/

  NIEUWE BEHANDELING VOOR COVID 19-PATIËNTEN LEVERT VEELBELOVENDE RESULTATEN OP

  Een bestaand geneesmiddel lijkt een positief effect te hebben op ernstig zieke coronapatiënten.

  Dat maakt het Leidse biofarmaceutische bedrijf Pharming vandaag bekend. Het draait allemaal om het middel RUCONEST®. Het middel werd onlangs bij wijze van proef toegediend aan vijf coronapatiënten die met een ernstige longonsteking kampten en niet reageerden op bestaande behandelingen. Na behandeling met RUCONEST® knapten ze echter alle vijf weer op.

  Vervolgonderzoek
  Het is veelbelovend. En alle reden voor vervolgonderzoek, zo laat Pharming weten. Er start dan ook een internationaal onderzoek, waaraan maximaal 150 patiënten zullen deelnemen. Het onderzoek moet volgens Michael Osthoff, behandelend arts in het Universitair Ziekenhuis van Basel en leider van het geplande onderzoek, onder meer inzicht gaan geven in de effectiviteit en veiligheid van het middel.

  Eerste experiment
  Het vervolgonderzoek volgt op een eerder, zeer kleinschalig onderzoek, dat eveneens in het Universitair Ziekenhuis van Basel plaatsvond. Vier mannen en één vrouw die tussen de 53 en 85 jaar oud waren, lagen in dat ziekenhuis met een ernstige, aan COVID-19 gerelateerde, longontsteking. Ze kregen allemaal de standaard behandeling, waarbij onder meer hydroxychloroquine en lopinavir/ritonavir werd toegediend. Hun situatie verbeterde echter niet. En daarop werd in het kader van ‘compassionate use‘ het middel RUCONEST® ingezet. De patiënten kregen een hoge startdosis en daarna nog drie kleinere doses. Bij vier patiënten verdween de koorts binnen 48 uur en namen de ontstekingswaarden in het bloed snel af. Niet lang daarna konden de vier patiënten – volledig hersteld – uit het ziekenhuis worden ontslagen. Eén patiënt had nog wat extra zuurstof nodig en werd tijdelijk op de IC aan de beademing gelegd, maar ook deze patiënt is inmiddels aan de beterende hand en niet langer op de IC te vinden.

  Geliked door 3 people

 17. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/dankzij-rutte-en-hoekstra-gaan-de-nederlanders-betalen-voor-drie-keer-rijkere-italianen/

  ‘Dankzij Rutte en Hoekstra gaan de Nederlanders betalen voor drie keer rijkere Italianen’

  Premier en minister doen alsof ze hun poot stijf hebben gehouden, maar hebben al in december 2019 hun handtekening gezet, waarmee ze van Nederland de pinautomaat van Europa hebben gemaakt

  Financieel-economisch onderzoeksjournalist Arno Wellens ontzenuwt de valse indruk die premier Mark Rutte en minister van Financiën Wopke Hoekstra hebben gewekt dat ze hun ‘poot stijf’ zouden hebben gehouden door niet akkoord te gaan met corona/eurobonds, waarmee met name de zuidelijke schuldenlanden permanent op Nederlandse kosten goedkoop en vrijwel onbeperkt nieuwe schulden kunnen blijven maken. Wellens legt uit dat de Nederlandse handtekening hieronder al in december 2019 werd gezet, en wij als volk nu tot in lengte van jaren ‘mogen’ gaan betalen voor de Italianen, die drie keer rijker zijn dan wij. Dankzij deze twee VVD/CDA bewindslieden is ons land nu definitief de pinautomaat van de EU geworden.

  Geliked door 1 persoon

 18. Jacqueline zegt:

  Ten eerste Marion Koopman zat en zit er altijd helemaal naast. Die heeft ontzettend veel paniek gezaaid. 40 tot 80,000 doden was nergens op gebaseerd. Blijkt nu op hetzelfde uit te komen als de normale griep. Nog geen eens 0,5%. Ten tweede is er helemaal niet bewezen dat een lockdown helpt. Het enige wat wel bewezen is, is dat er heel veel leed onder ouderen en familie is. En heel veel leed bij mensen die nu werkloos zijn, leed bij mensen waarvan hun hele zaak failliet is. En dan nog maar niet te spreken over huiselijk geweld, toenemende alcoholisme, depressie en zelfmoorden en patiënten die weinig tot geen reguliere zorg meer kregen. Ziekenhuizen waren ook leeg, omdat door de complete massahysterie niemand meer naar het ziekenhuis durfde te gaan met alle gevolgen van dien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s