Politie houdt tientallen anti-lockdownbetogers aan bij Den Haag CS

Screenshot_77

“Waar is onze vrijheid!”

Agenten waren op volle sterkte aanwezig. De burgemeester gaf aanvankelijk toestemming voor het protest, maar Johan Remkes trok dat later in omdat de actievoerders geen afstand hielden. Met busjes, te paard en met politiehonden wilden de autoriteiten voorkomen dat de groep zich verder naar de stad begaf. Er was oorspronkelijk geen vergunning aangevraagd, maar de gemeente nam dinsdagochtend het besluit om de betogers toe te laten op de Koekamp mits ze zich aan de anderhalve meter regels zouden houden. Dat gebeurde volgens de gemeente niet, waardoor het protest alsnog door waarnemend burgemeester Johan Remkes (VVD) werd verboden.

De Telegraaf

De demonstranten willen dat de samenleving, met oog op de risicogroepen, weer zo veel mogelijk gaat draaien. ’Waar is onze vrijheid’ roepen aanwezigen.

Op alle wegen rond de Koekamp, aan het begin van het Malieveld, stonden rijen met ME’ers opgesteld om verdere verspreiding van de demonstranten tegen te gaan. De demonstranten stonden vrij dicht op elkaar. Vorige week dinsdag ontstond er ook al een grimmige sfeer tussen agenten en actievoerders bij een ’vrijheidsdemonstratie’ voor de Tweede Kamer.

Ook in Utrecht zijn tegenstanders van de lockdown dinsdag op de been. Onder politiebegeleiding in een stoet van tientallen auto’s, motoren en busjes trokken zij dwars door Utrecht. De deelnemers aan het protest wilden hiermee naar eigen zeggen laten zien dat zij de vrijheid vieren en vooral tegen de corona-regels zijn. „Je kunt niet mooier voor je vrijheid strijden dan op Bevrijdingsdag”, zegt een van hen.

Op de voertuigen stonden allerlei leuzen, onder meer tegen 5G, vaccinaties en de corona-maatregelen. „Veel verschillende meningen met hetzelfde doel. Wij willen vrij zijn en trots uitstralen.”

De optocht begon aan het einde van de ochtend in De Meern, trok dwars door de (binnen)stad en eindigde aan het begin van de middag precies aan de andere kant van Utrecht.

Bron:
www.telegraaf.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, burgermoed, democratie, demoniseren, Den Haag, dictatuur, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, machtswellust, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Utrecht, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, VVD. Bookmark de permalink .

19 reacties op Politie houdt tientallen anti-lockdownbetogers aan bij Den Haag CS

 1. Tistochwat zegt:

  Tegen de eigen bevolking durven ze wel, de laffe NSB’ers!
  Het ergste is dat ik overal zie dat de makke schapen zich fanatiek houden aan de achterlijke anderhalvemeterpoppenkast.

  Waarschijnlijk kijken ze reikhalzend uit naar hun ‘God’ Bill Gates, met zijn heilzame vaccin + chip.

  Geliked door 5 people

 2. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/05/wilders-somber-over-versoepeling-coronabeleid-ruttes-lockdown-is-oerdom-zal-ons-langdurig-onze-vrijheid-kosten/

  Wilders somber over versoepeling coronabeleid: ‘Ruttes lockdown is oerdom, zal ons langdurig onze vrijheid kosten!

  Oppositieleider Wilders heeft vol de aanval ingezet op premier Rutte. We zullen nog lang in die “oerdomme” lockdown van hem blijven hangen, denkt de PVV-aanvoerder. Onze vrijheid gaat jarenlang op de helling, denkt het Kamerlid.

  PVV-leider Geert Wilders is al een hele tijd kritisch over het coronabeleid van het kabinet. Hij blijft hameren op het bericht dat er voor zorgwerknemers onvoldoende beschermingsmateriaal beschikbaar zou zijn. Ze moeten daarom eigenlijk aftreden, aldus de parlementariër. Daar komt nu ook kritiek bij over het relatief lage aantal maatregelen dat Nederland neemt in de coronacrisis. Voor Wilders is het daarom duidelijk: premier Rutte heeft gefaald. Hij stelt op sociale media:

  “Rutte faalt aan alle kanten. Zonder massaal testen en breed contactonderzoek wordt het virus nooit ingedamd maar feitelijk toch gekozen voor de jaren durende groepsimmuniteit. De lockdown van Rutte is niet intelligent maar oerdom en zal ons langdurig onze vrijheid kosten.

  Geliked door 3 people

 3. karton zegt:

  Op grond van de z.g. Noodverordening-coronavirus is deze demonstratie gestopt omdat de afstand van 1,5 mtr. niet zou zijn aangehouden. Een dergelijke noodverordening kan niet járenlang worden gehanteerd en om die reden wil de “regering” er z.s.m. een Wet van maken zodat in de toekomst álle demonstratie kunnen worden tegengehouden op grond van : méér dan 30 personen of géén 1,5 mtr. afstand houden zoals in het onderhavige geval. Men hanteert alsdan géén “demonstratie-verbod’ maar een wet op de z.g. Volksgezondheid.
  Wéér een stukje democratie en vrijheid verdwenen in volle galop op weg naar een EUSSR-dictatuur !!!! O.l.v. Adolf Rutte.
  WIJ WORDEN IN ‘T PAK GENAAID MENSEN !!!!!

  Geliked door 3 people

 4. ttroubadour zegt:

  En dat op bevrijdingfsdag .Geen rede om bevrijdingsdag te vieren.Wn maar draaien dat lied 17 miljoen mensen die neem je niet de vrijheid af maar laat je in hun waarde.Wat een gospe

  Geliked door 5 people

 5. Piet Snot zegt:

  De video beelden, bijna 12 min lang.
  https://www.dumpert.nl/item/7905395_319b1c05

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Dank je Piet Snot voor het plaatsen, wat een stelletje NSBers die politie, net als 40-45 schandalig en ook die ouwe kerel daar, die zou beter moeten weten, maar het schijnt dat hij ook oen al hartstikke fout was, je eigen volk de grond in trappen wat een schande.

   Geliked door 1 persoon

  • pepo Copyright zegt:

   Piet snot,

   Als ik de reacties lees op dumpert, dan zie ik echt geen normale toekomst meer voor Nederland.

   Ongelooflijke reacties zeg.
   reacties van hersenloze die zich nóóit in de geschiedenis hebben verdiept.

   Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Het linkse onderwijs heeft ze werk wel verricht, en dat lees je daar dan ook terug.
    Luisteren naar je baas, de regering, de EU.
    Dat is wel de generatie die later hier de dienst gaan uitmaken.
    NSB’ers zijn het geworden, allemaal.
    En zo hersenloos als de pest zonder enige kennis ergens van.

    Geliked door 2 people

 6. Qvic zegt:

  Dit kan weleens uitlopen tot een oorlogsverklaring van de burgers, niet alleen tegen de politiek, maar ook tegen het gehele politiepaperraat. Want de politie voert op bevel van de politiek mensonterende acties uit. Als de politie niet zelf tot inkeer komt, dat zij aan de verkeerde kant staan, kan de bevolking ook tegen hen gaan keren. Dan zul je zien dat de nu zo machtlustige en moordlustige politiek, als angsthazen zullen vluchten als het geweld op hun persoonlijk gericht zal zijn.

  Geliked door 4 people

 7. Mary zegt:

  Prachtig!!! en dat mogen er nog veel meer worden die de straat op gaan om aan te geven dat ze heel goed zien waar corrupte Rutte en Co mee bezig zijn.

  Geliked door 4 people

  • Nemesis zegt:

   Goed voorbeeld doet goed volgen, ik hoop van harte dat dit het begin mag zijn van de weerstand tegen de regering en de ons niet gezinde foute politie.

   Geliked door 1 persoon

 8. klippie zegt:

  Lock-down niet nodig geweest. Allemaal verplicht een mondkapje en je kan schouder aan schouder naast elkaar staan. In de Aziatische landen staan ze zo in bus tram en trein. Maar als je een regering hebt die niet alleen maar aan het bezuinigen is hebben we pech.
  En die oorlogsverklaring aan Den Haag, graag.

  Geliked door 1 persoon

 9. aad zegt:

  Ik wil iedereen nog graag op een bericht wijzen uit 2009

  ‘WHO bereidt in het geheim gedwongen vaccinaties VS en Europa voor’
  Door Tessa Koop 27 juli 2009
  vaccination_needleDe Oostenrijkse onderzoeksjournalist Jane Burgermeister, die onlangs een klacht indiende tegen onder andere de VN, de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) en president Obama vanwege poging tot massamoord via het vaccin tegen de Mexicaanse griep, schrijft dat de WHO in het geheim het gedwongen vaccineren van de hele bevolking van de VS, Europa en andere landen aan het voorbereiden is.

  Tekst: Jane Burgermeister
  Bron: Global Research
  Vertaling en met dank aan: Xandernieuws.punt.nl

  Dat concludeert Burgermeister mede naar aanleiding van het feit, dat de WHO geweigerd heeft om de details van een uiterst belangrijke vergadering met een Adviserende Vaccin Groep -waar een groot aantal officials van de vaccinproducenten Baxter, Novartis en Sanofi in zitten- naar buiten te brengen.

  Onder de Internationale Gezondheids Voorschriften hebben richtlijnen van de WHO in het geval van een pandemie in alle 194 aangesloten landen een bindend karakter. Dat betekent dat de WHO tijdens de in de herfst van 2009 verwachte dodelijke H1N1 pandemie de authoriteit heeft om ALLE inwoners van ALLE 194 landen desnoods onder bedreiging met geweld te dwingen om zich te laten vaccineren. Ook kan de WHO quarantaines opleggen en reisverboden uitvaardigen.

  Dat betekent dat de WHO tijdens de in de herfst van 2009 verwachte dodelijke H1N1 pandemie de authoriteit heeft om ALLE inwoners van ALLE 194 landen desnoods onder bedreiging met geweld te dwingen om zich te laten vaccineren.

  Wereldwijde pandemie opzettelijk veroorzaakt
  Burgermeister zegt dat er duidelijk, verifieerbaar en ondubbelzinnig bewijs is dat de WHO het levende vogelgriepvirus aan Baxters dochterbedrijf in Oostenrijk heeft geleverd, dat vervolgens door Baxter werd gebruikt bij de produktie van 72 kilo vaccinmateriaal in februari. Baxter zond dit bewust besmette produkt vervolgens naar 16 laboratoria in vier landen, waardoor er bijna een wereldwijde pandemie werd veroorzaakt.

  Omdat Baxter zich verplicht moet houden aan zeer strenge bioveiligheidseisen, kan de besmetting, produktie en verspreiding van het met het gevaarlijke vogelgriepvirus besmette materiaal nooit een ongeluk zijn geweest. Daarom moet Baxter volgens Burgermeister doelbewust misdadig hebben gehandeld. Naar aanleiding van haar aanklacht is de Oostenrijkse politie inmiddels een onderzoek gestart naar de handelwijze van Baxter.

  Machtselite wil wereldbevolking uitdunnen
  BIOHet wordt echter steeds duidelijker dat de WHO en Baxter slechts onderdelen zijn van een veel grotere criminele organisatie die in dienst staat van een zorgvuldig voorbereid en gecoördineerd plan van de ‘machtselite’ achter de schermen, om de wereldbevolking in de komende maanden en jaren fors uit te dunnen. Deze plannen vallen samen met het realiseren van een één-wereldregering, waar de WHO deel van zal uitmaken.

  Het wordt echter steeds duidelijker dat de WHO en Baxter slechts onderdelen zijn van een veel grotere criminele organisatie die in dienst staat van een zorgvuldig voorbereid en gecoördineerd plan van de ‘machtselite’ achter de schermen.

  De WHO, een organisatie van de VN, lijkt een sleutelrol te spelen bij het coördineren van de werkzaamheden van de laboratoria, vaccinproducenten en overheden, met als doel de wereldbevolking te reduceren en zowel Noord Amerika als Europa politiek en economisch over te nemen:

  1. De WHO geeft fondsen, steun en bescherming aan laboratoria bij het fabriceren en dodelijker maken van ziekteverwekkende virussen, en het patenteren van deze virussen.

  2. De WHO geeft deze gefabriceerde, dodelijke ziekteverwekkers aan bedrijven zoals Baxter in Oostenrijk, waardoor Baxter in staat was om doelbewust vaccins te besmetten. Als de besmetting van 72 kilo vaccinmateriaal niet tijdig ontdekt was door een laborant in Tsjechië, zouden inmiddels miljoenen mensen geinjecteerd zijn met het vogelgriepvirus.

  3. In het geval van een pandemie geeft de WHO het bevel tot gedwongen vaccinaties in alle 194 aangesloten landen, op ‘aanbevelingen’ die worden gedaan door een Adviserende Vaccin Groep, waar onder andere directieleden van bedrijven zoals Baxter zitting in hebben.

  4. De WHO verstrekt Baxter, Novartis, Sanofi en andere bedrijven lucratieve contracten om deze vaccins te fabriceren.

  WHO ongekende macht over wereld
  Daarnaast zal de WHO bij het uitbreken van een pandemie ongekende macht krijgen over de hele wereld. In 2005 werden er namelijk speciale richtlijnen aangenomen, waarbij de overheden van ALLE landen -inclusief die van de VS- worden ontbonden en vervangen worden door speciale crisiscomité’s, die de gezondheids- en veiligheidsstructuur van ieder land zullen overnemen, en die verantwoording schuldig zullen zijn aan de WHO en de EU in Europa, en aan de WHO en de VN in Noord Amerika. Hierdoor worden de WHO, de EU en de VN feitelijk de regering van groot deel van de hele wereld.

  In 2005 werden er namelijk speciale richtlijnen aangenomen, waarbij de overheden van ALLE landen -inclusief die van de VS- worden ontbonden en vervangen worden door speciale crisiscomité’s.

  Als in de VS de zogenaamde Model Emergency Health Powers Act na instructies van de WHO wordt geactiveerd, zal het als een officiële misdaad bestempeld worden als Amerikanen weigeren het vaccin te ontvangen. De politie wordt geauthoriseerd om dodelijk geweld te gebruiken tegen deze ‘criminele verdachten’. Massamoorden en grote aantallen doden zullen de economische ineenstorting bespoedigen, en de maatschappij in chaos doen ontaarden. Er ontstaan hongersnoden en oorlogen, zaken die allemaal meewerken aan het doel om de wereldbevolking te reduceren.

  ‘Gevestigde media werkt doelbewust mee met genocideplannen’
  virus_microscopisch_2008765De gevestigde media, die in handen zijn van dezelfde machtselite die de WHO financiert en controleert, verbergen deze feiten systematisch voor het grote publiek. Belangrijke informatie wordt doelbewust niet gegeven, met als gevolg dat verreweg de meeste mensen denken dat het H1N1 virus een vorm van een natuurlijke griep is, zelfs ondanks het feit dat de WHO de term ‘varkensgriep’ heeft laten vallen, wat een soort taktische erkenning was van het feit dat het Mexicaanse griepvirus kunstmatig gefabriceerd is.

  Belangrijke informatie wordt doelbewust niet gegeven, met als gevolg dat verreweg de meeste mensen denken dat het H1N1 virus een vorm van een natuurlijke griep is.

  Hierdoor geloven de meeste mensen nog steeds dat de vaccinproducenten daadwerkelijk een medicijn tegen de Mexicaanse griep zullen verstrekken. De realiteit is echter dat dit vaccin besmet zal zijn met ‘verdunde’ levende virussen, schadelijke metalen en andere giftige stoffen. De uit twee doses bestaande H1N1 vaccinaties zijn ontworpen om het immuunsysteem buiten werking te stellen, om vervolgens dit systeem bloot te stellen aan een levend virus.

  Opzettelijk ons immuunsysteem verzwakken
  Dit proces werd reeds in 1972 in het zogenaamde Strecker-memorandum van het WHO beschreven. Sinds die tijd is de WHO aktief op zoek naar manieren om het immuunsysteem van mensen te verzwakken.

  De beste bescherming tegen het H1N1 virus dat op de wereldbevolking is vrijgelaten en door mutaties uiteindelijk steeds dodelijker zal worden, is colloidaal zilver. Daarnaast zijn ook vitamines belangrijk (o.a. vitamine D, zoals vaker geschreven) om het immuunsysteem te versterken.

  Noch de regering van de VS, noch die in Europa hebben echter besloten om colloidaal zilver in te slaan of om de bevolking voor te lichten over de juiste maatregelen om de komende dodelijke griepgolf te kunnen weerstaan. Integendeel, er zijn steeds meer signalen dat de komende paniek rond de pandemie juist gebruikt zal worden om de mensen over te halen de giftige vaccinaties te accepteren, die los van het virus zelf zeer schadelijk zijn voor onze gezondheid.

  Door deze massavaccinatie zal de weg vrijgemaakt worden voor het loslaten van nóg dodelijkere griepvarianten en andere ziekteverwekkers. Daarom moeten er snel stappen worden ondernomen om de geplande massale vaccinaties tegen te houden, en tevens om de wetgeving die het gedwongen vaccineren van mensen legaliseert, buiten werking te stellen.

  Door deze massavaccinatie zal de weg vrijgemaakt worden voor het loslaten van nóg dodelijkere griepvarianten en andere ziekteverwekkers. Daarom moeten er snel stappen worden ondernomen om de geplande massale vaccinaties tegen te houden.

  ‘In elk land moet onderzoek komen’
  Burgermeister schrijft dat er in elk land een onderzoek ingesteld moet worden naar het internationale misdaadsyndicaat dat deze gruwelijke genocideplannen wil gaan uitvoeren. Daarom heeft de journalist in juni aanklachten ingediend bij de FBI tegen onder andere de WHO, de VN en president Obama. Obama wordt aangeklaagd omdat Burgermeister er zeker van is dat het misdaadsyndicaat zijn tentakels heeft uitgespreid tot in de hoogste regeringskringen, en er aanwijzingen zijn dat Obama direkte financiële belangen heeft bij Baxter.

  Tevens zou er duidelijk bewijs zijn dat de Oostenrijkse (en daardoor hoogstwaarschijnlijk ook de overige Europese en Amerikaanse) media aktief betrokken zijn bij het verspreiden van leugens en desinformatie, met als doel de bevolking een vals gevoel van veiligheid te geven ten aanzien van de komende grieppandemie en de geplande vaccinaties.

  Tevens zou er duidelijk bewijs zijn dat de Oostenrijkse (en daardoor hoogstwaarschijnlijk ook de overige Europese en Amerikaanse) media aktief betrokken zijn bij het verspreiden van leugens en desinformatie.

  Daarom is het van vitaal belang dat individuen en lokale authoriteiten effectieve maatregelen nemen om de bevolking te gaan beschermen tegen deze genocideplannen, zodat de impact van het gefabriceerde dodelijke H1N1 viruszo veel mogelijk beperkt wordt.

  Noot Tessa:
  Vandaag kwam ik in De Telegraaf dit bericht: Prof: ‘Griepalarm moet angst zaaien’. De Franse professor Bernard Debré zegt dat de Mexicaanse griep niet gevaarlijk is. Hij geeft de WHO de schuld in deze kwestie. Het doet me goed dat De Telegraaf dit bericht heeft geplaatst.

  Geliked door 2 people

 10. Julia zegt:

  Na 75 jaar bevrijding is de klok op 6 mei 2020 definitief ingeluid voor jaren en jaren bezetting door de elitaire machtswellustelingen. Hoogste tijd om ons te bevrijden en duidelijk kenbaar te maken dat wij als volk het nieuwe normaal niet accepteren. We worden op de knieën gedwongen gehoor te geven aan leven in een dictatuur, dienst doen als uitsluitend loonslaven en leven volgens de wet die met de dag achter de rug van de kiezers om (het volk dus) scherper wordt aangescherpt. Dit gunnen we onze kinderen toch niet. Kortom wij volk! die 75 jaar van onze vrijheid hebben kunnen genieten zijn zonder meer verplicht om te bewerkstelligen dat onze jonge generatie in de toekomst in vrijheid kunnen leven.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s