Open brief Nederlandse huisarts aan politiek: “Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan”

(Door: “Xander”)

‘De Nederlandse bevolking is niet gek en zal dit onmenselijke politieke klimaat niet lang meer verdragen – Wilt u een fascistisch Nederland voor uw en onze kinderen achterlaten? – Het beleid van deze regering richt onnoemlijke schade aan’ – Facebook en LinkedIn verwijderen huisarts Berber Pieksma vanwege kritiek op corona beleid

De opmars van de communistische DDR 2.0 censuur in het Westen gaat onverminderd verder. Facebook en LinkedIn hebben de accounts van de Nederlandse huisarts Berber Pieksma, onlangs nog samen met collega Rob Elens te gast bij Blue Tiger Studio, verwijderd omdat ze het gewaagd heeft openlijk kritiek te uiten op het corona beleid. Hieronder de open brief die Pieksma heeft gestuurd aan de Nederlandse politiek:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Open brief Nederlandse huisarts aan politiek: “Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan”

 1. ronjaspers zegt:

  De corona vaccinazi,s zijn dodelijk,NEEM ZE NIET.

  Geliked door 2 people

 2. Bob zegt:

  Dat deze arts deze brief schreef is
  heel goed.
  Maar dat hij partijen discrimineert
  of op de hoogte is dat partijen
  uitgrsloten worden is fout.

  Like

 3. Republikein zegt:

  De American Medical Association is het afgelopen jaar fel gekant tegen hydroxychloroquine als therapeutisch middel voor COVID. Slechts een paar dagen voor de presidentsverkiezingen hebben ze hun koers omgedraaid en hun oppositie omgedraaid. Wisten ze ineens dat HCQ in bepaalde patiëntengroepen voordeel zou kunnen hebben of lagen ze het afgelopen jaar te liegen? Hoeveel mensen stierven als gevolg van het feit dat hun een mogelijke levensreddende behandeling werd ontzegd?

  De AMA is synoniem met georganiseerde geneeskunde, ondanks de talloze specialiteitsverenigingen die misschien beter de behoeften van de aangesloten artsen vertegenwoordigen. In feite behoort slechts 12 procent van de praktiserende artsen tot de AMA vanwege de bezorgdheid dat de AMA meer geïnteresseerd is in haar eigen financiën en politiek dan de zorgen van de artsen.

  Wanneer de AMA praat, luisteren de media en het publiek, vanwege hun gepercipieerde slagkracht. Afgelopen voorjaar heeft de AMA een kritische verklaring over hydroxychloroquine afgegeven, omdat het off-label gebruikt werd bij de behandeling van COVID, niet door de FDA goedgekeurd voor dit doel met vermeende “gevaarlijke neveneffecten”.

  https://nworeport.me/2020/12/19/ama-lied-how-many-died/

  Werd die Limburgse arts ook niet de mond gesnoerd?
  https://www.limburger.nl/cnt/dmf20200909_00175080

  Geliked door 2 people

 4. Mary zegt:

  Alle respect voor deze huisarts(en) die met hun vakkennis doen wat ze gezworen hebben op alle mogelijke manieren!!!. Echter ik weet zeker dat aartsleugenaar Rutte geen enkel geweten heeft dat heeft hij ruimschoots bewezen, een grotere vijand van het Nederlandse volk is er niet……… helaas komt iedereen daar langzaam maar zeker achter…….

  Geliked door 2 people

 5. Astrid zegt:

  Dat er maar snel meer en meer artsen uit de ‘cojona-hoax-kast’ mogen kruipen en de leugen blootleggen. Heel moedig van deze huisarts, want haar loopbaan zal nu wel aan alle kanten gedwarsboomd gaan worden.

  Geliked door 2 people

 6. boorzalf zegt:

  En de NPO/NOS maar bleten dat drie kwart van de bevolking de covid19 vaccinatie wil????
  https://www.nhnieuws.nl/nieuws/276336/de-peiling-wil-jij-straks-het-coronavaccin

  Like

 7. Het valt me op dat Dr Pieksma meerdere keren weet te vertellen dat ze wel vertrouwen heeft in deze oplichters.
  Mij lijkt dat ze er dan toch nog steeds niet veel van begrepen heeft.

  Like

 8. karton zegt:

  De reactie van @ Gienekehado Stevens zal vermoedelijk luiden :
  Ze kunnen allemaal de vaccinazi-TIEF krijgen !!!
  En daar zou ik ’t dan mee eens zijn.

  Like

 9. R Thomasson zegt:

  Onlangs vond ik een video van een Indiase man, genaamd Amit Sengupta, die een interviews met ex KGB-agent Yuri Bezmenov op YouTube had ge-upload https://www.youtube.com/watch?v=Y9TviIuXPSE In de video zegt Bezmenov, dat de KGB kwam tot de conclusie dat men kan GEEN mensen of volkeren knechten die zich niet willen onderwerpen. Daar heeft huisarts Berger Pieksma gelijk: “De Nederlandse bevolking is niet gek, en zal dit onmenselijke politieke klimaat niet lang meer verdragen – Wilt u een fascistisch Nederland voor uw en onze kinderen achterlaten?”
  Ja! Dat precies willen de EU, VN en de globalistische geldmonsters uit de vriendenkring van Soros, Bill Gates en Hunter Biden. Het is niet vreemd dat Facebook, LinkdedIn hebben dokter Pieksma en andere artsen wereldwijd – inclusief bekende virologen zoals Dr. Judy Mikovitch geblokkeerd https://yellowscene.com/2020/05/09/factcheck-plandemic-is-disinformation/ . Een klein research over de personen achter de schermen, brengt ALTIJD dezelfde profiel aan het licht. Zij zijn met elkaar verbonden, hebben dezelfde achtergrond, zijn miljardairs, zijn lid van BILDERBERG en World Economic Forum (Klaus Schwab). In een bepaalde fase in hun leven worden zijn FILANTROPEN! Maar verdere beschouwing laat zien dat hun filantropie lijkt heel veel op die van Ernst Stavro Blofeld uit de James Bond reeks “On HM Secret Service”. Filantropie die bedoeld is meer geld te accumuleren. Hoe jonger dat ze zijn, des te ver staan ze van de mensenwereld. Dat maakt ze zo gevaarlijk! Als monsters hebben ze hun menselijkheid verloren. De Corona biedt deze Deacon Frosts (de Jonge vampier uit de film Blade https://www.youtube.com/watch?v=KV-bJq_6ZuQ) kans om de wereld op elegante manier te knechten. De oudjes en zwakkeren die doodgaan, bieden kans de “oude normaal” uit het jonge geheugen van de huidige kinderen te wissen. Zo wordt een Orwelliaanse 1984 wereld gecreëerd

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Waarschuwing – Iedereen MOET dit zien!

  Prominente viroloog Dr.Sucharit Bhakdi stelt ‘grote risico’s’ bloot van genveranderend vaccin dat wordt uitgebracht in Amerika en het VK

  The Famous Doctor schetst de 4 angstaanjagende gevolgen “Voordat het te laat is”

  ZIE VOLLEDIGE VIDEO https://rairfoundation.com/dire-warning-prominent-virologist-dr-sucharit-bhakdi-exposes-major-risks-of-gene-altering-vaccine-video/

  Geliked door 1 persoon

 11. LUCIA zegt:

  @ R.Thomassen
  Ja, de bedoeling van de wereldelite is toch ook dat ze alle mensen na 50 “weg” willen en alles onder de 15 ook, waarschijnlijk eindigt deze laatste groep op hun satanische altaren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s