Wie is verantwoordelijk voor de “islamofobie” in het Verenigd Koninkrijk?

Screenshot_17

(Door: Mudar Zahran)

Als je kijkt naar de bomaanslag van 7/7 in de ondergrondse van Londen; de bomaanslag van de trein in Madrid; de twee aanslagen op het World Trade Center; de moorden op Lee Rigby, Theo van Gogh, Daniel Pearl, Nick Berg, Ilan Halimi en talloze andere aanvallen en bedreigingen, hoe kunnen we dan in alle eerlijkheid verwachten dat de mensen niet ‘islamofobisch’ zijn? Het lijkt erop dat we niemand anders de schuld kunnen geven dan onszelf. Als wij moslims daadwerkelijk tegen deze islamitische haatpredikers zijn, waarom keren we ons dan niet unaniem publiekelijk tegen hen, door hen af te wijzen en hen van onze gemeenschap te isoleren?

Na de moord op de Britse soldaat Lee Rigby door islamitische extremisten afgelopen mei in Londen, meldde ‘The Guardian’ een stijging van het aantal anti-islamitische delicten. Afgelopen mei bleek uit een peiling van het Britse onderzoeksbureau ‘YouGov’ ook dat bijna twee derde van de Britten van mening is dat er een ‘botsing der beschavingen’ tussen Britse moslims en blanke Britten zal plaatsvinden en 34% vindt dat moslims een ernstige bedreiging vormen voor de democratie.

Als moslim, die in het Verenigd Koninkrijk woont, vraag ik me af wie verantwoordelijk is voor de toename van anti-islamitische gevoelens in het Verenigd Koninkrijk. Of is het probleem toe te schrijven aan ‘islamofobie’? Als men objectief de feiten onderzoekt, lijkt het mogelijk dat, als ‘islamofobie’ in het Verenigd Koninkrijk aanwezig is, wij moslims dan wellicht hiervoor verantwoordelijk zijn. Laten we, om te beginnen, kijken naar de moord op de soldaat Lee Rigby, die op 22 mei 2013 in Woolwich, in de buurt van zijn legerkazerne, werd afgeslacht  door twee Britse islamitische bekeerlingen. De moordenaars, Michael Adebolajo en Michael Adebowale, waren beiden 29 jaar en zijn geboren in christelijke gezinnen. Van beiden wordt door de Daily Mail gemeld dat ze hiertoe zijn aangezet door de Britse moslimgeestelijke Anjem Choudary. Kunnen wij moslims op grond daarvan het Britse publiek kwalijk nemen dat zij zich zorgen maken over hun jonge mannen en vrouwen en dat ze liever niet willen dat zij met ons omgaan en mogelijk islamitisch geradicaliseerd worden?

Anjem Choudary – de islamitische geestelijke die de moordenaars van Rigby ‘inspireerde’ – heeft een uitgebreide geschiedenis van aanzetten tot islamitisch fundamentalisme en haat tegen Groot-Brittannië. Hij weigerde bijvoorbeeld om de bomaanslagen in Londen van 7 juli 2005 te veroordelen en sprak zelfs positief over de “zwarte vlag van de sharia die in 2020 boven Downing Street [het kantoor van de premier] zal wapperen”.

Screenshot_15

Op 11 april 2013 zei Choudary in een interview: “Als moslims verwerpen wij de democratie, we verwerpen het secularisme, de vrijheid [van meningsuiting] en de mensenrechten. We verwerpen alles wat jullie als zijnde jullie idealen omhelzen… Een republiek bestaat niet in de islam. Als we praten over de sharia dan hebben we het alleen over de sharia. We hebben het over het afwijzen van de VN, het IMF en de Wereldbank”. Dus, als Choudary en andere islamistische fundamentalisten zich verzetten tegen de Britse waarden van democratie en mensenrechten, waarom kiezen ze dan voor een verblijf in het Verenigd Koninkrijk? Niemand houdt hen hier tegen hun wil vast.

Ook als wij, moslims in het Verenigd Koninkrijk, het niet eens zijn met wat Choudary en zijn gelijkgestemde medewerkers zeggen, waarom nemen we nooit stelling tegen hen? Als we werkelijk tegen deze islamitische haatpredikers zijn, waarom keren we ons dan niet unaniem publiekelijk tegen hen, door hen af te wijzen en hen van onze gemeenschap te isoleren?

De niet-moslims moeten zichzelf ook dezelfde vragen stellen en zij veronderstellen logischerwijs, vanwege ons zwijgen, dat we het ermee eens zijn. De schade die de islamitische extremisten toebrengen aan de Britse samenleving stopt niet met de haat die ze verspreiden, maar breidt zich ook uit tot het exporteren van terrorisme naar de rest van de wereld.

Abu Hamza al-Masri bijvoorbeeld, die nu in de VS geconfronteerd wordt met beschuldigingen van terrorisme nadat hij door het Verenigd Koninkrijk uitgeleverd was, veranderde een lokale Londense moskee in een wervingsgebied voor islamitische radicalen. In de jaren 1990 bevonden zich onder de volgelingen van Abu Hamza onder anderen de 9/11 samenzweerder Zacarias Moussaoui en de mislukte ‘shoe bomber’ Richard Reid, die beiden nu een levenslange gevangenisstraf in de VS uitzitten.

Screenshot_16

Dit even terzijde, op 28 mei 2009 werden drie van Abu Hamza ’s zonen en zijn stiefzoon door een Britse rechtbank veroordeeld tot een gevangenisstraf voor het frauderen gedurende twee jaar met gestolen auto’s. En in juli 2010 werd een andere zoon van Abu Hamza veroordeeld tot twaalf maanden gevangenisstraf, nadat hij schuld bekend had aan een aanklacht van betrokkenheid bij een gewelddadige ordeverstoring tijdens anti-Israël protesten in januari 2009. In 2012 werd weer een andere zoon van Abu Hamza veroordeeld voor een gewapende overval en voor illegaal bezit van een vuurwapen, met de bedoeling om een misdrijf te plegen.

Een fobie is per definitie een irrationele angst: angst voor iets wat niet echt is – zoals bang zijn dat er zich in de aangrenzende kamer slangen bevinden. Maar als je kijkt naar de bomaanslagen in de Londense metro, de doodsbedreigingen tegen een Britse lerares van wie de kleuters argeloos besloten om een teddybeer Mohammed te noemen, de recente moord op en poging tot onthoofding van Lee Rigby, om maar niet te spreken van gebeurtenissen in het buitenland, zoals twee aanvallen op het World Trade Center, de bomaanslagen op de trein in Madrid, de pogingen tot aanslagen door de ‘Underwear Bomber’ , de ‘Shoe Bomber’, de ‘Times Square Bomber’; de moorden op Theo van Gogh, Ilan Halimi, Nick Berg, Daniel Pearl, Joden in Toulouse, Mumbai en Buenos Aires, de slachtoffers van de Amerikaanse majoor Nidal Hassan, de aanslagen op Kurt Westergaard en Lars Hedegaard, en de bedreigingen van Salman Rushdie, Geert Wilders en Ayaan Hirsi Ali, en andere gebeurtenissen – deze gebeurtenissen zijn al te reëel, dus hoe kunnen wij, de moslims in het Verenigd Koninkrijk, in alle eerlijkheid verwachten dat mensen niet ‘islamofobisch’ zijn? Hoe kunnen we de Britse samenleving kwalijk nemen dat zij de moslims slecht gezind zijn wanneer sommige islamitische ‘leiders’ zowel terroristen als criminelen voortbrengen?

Er schijnt nu ook een constructie van moslims [mannen] te zijn die blanke minderjarige niet-islamitische meisjes verleiden tot seks in pedofiele netwerken. Bijvoorbeeld: in mei 2012 werden negen moslims veroordeeld, omdat zij deel uitmaakten van een pedofielennetwerk dat kinderen seksueel uitbuit, waarin kwetsbare blanke meisjes zijn verwikkeld. Acht mannen waren van Brits Pakistaanse afkomst en een was een Afghaan; allen waren moslims. Een van de slachtoffers vertelde de rechtbank dat ze door twee mannen werd verkracht terwijl ze “zo dronken was dat ze moest overgeven over de rand van het bed. Later huilde zij zichzelf in slaap”.

Screenshot_19

Verder werden in juni 2013  zeven moslims uit Oxford schuldig bevonden aan het verleiden van minderjarige blanke meisjes in de leeftijd tussen 11 en 15 jaar, in een sadistisch pedofielennetwerk.

In een reactie op de zaak zei Dr. Taj Hargey , de islamitische geestelijke van de Islamitische Congregatie in Oxford: “Ras en religie werden gekoppeld aan de recente golf van pedofielennetwerken, waarin moslims zich hebben gericht op minderjarige blanke meisjes”. Hij voegde eraan toe dat “imams deze pedofielennetwerken stimuleren, omdat ze hun aanhangers aanmoedigen te geloven dat blanke vrouwen het verdienen te worden ‘gestraft’”.

Dr. Hargey merkte ook op dat “alle mannen [die betrokken zijn bij het seksueel netwerk in Oxford] – hoewel ze verschillende nationaliteiten hebben – moslim waren en dat zij zich doelbewust op kwetsbare blanke meisjes richtten, die zij blijkbaar beschouwden als ‘gewillig vlees’”. Dr. Hargey voegde eraan toe dat doen alsof dit geen probleem is van de islamitische gemeenschap een ‘ideologische ontkenning’ is”.

Dus, hoe kunnen wij moslims het Britse publiek kwalijk nemen dat zij zich zorgen maken over hun minderjarige meisjes, als moslims steeds weer gearresteerd en veroordeeld worden voor het verleiden van blanke meisjes in seksuele netwerken?

Als moslim, die in het Verenigd Koninkrijk woont, ben ik gaan geloven dat wij moslims de belangrijkste bron voor ‘islamofobie’ zijn – vanwege de kwaadaardige en zorgwekkende daden van sommige moslims en vooral omdat de meerderheid over deze handelingen zwijgt.

Het lijkt erop dat we niemand anders de schuld kunnen geven dan onszelf.

Screenshot_18

Bron:
www.gatestoneinstitute.org
Auteur: Mudar Zahran

Vertaald uit het Engels door:
Wachteres
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", "Religie van de vrede", Barbarisme, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

21 reacties op Wie is verantwoordelijk voor de “islamofobie” in het Verenigd Koninkrijk?

  1. Harry zegt:

    Zou het niet zeer nuttig zijn om stickers te verspreiden om sites als deze onder een groter publiek bekend te maken ?
    De bewustwording gaat veel te langzaam , de geitenbrigade haalt ons straks in en we dienen ze vóór te blijven !

    Like

  2. rinus9 zegt:

    Een goudeerlijke bekentenis van schuld als representant van de islamitische gemeenschap in Engeland. En toch …… Het spijt me verschrikkelijk maar de schrijver gaat niet ver genoeg. Hij veroordeelt het extremisme maar verzuimt de ware schuldige aan te wijzen:
    De criminele voorganger, stichter en inspirator van de islam, nl. de vermeende profeet Mohammed, is de ware schuldige. Die schrijft in zijn handleiding, de Koran, precies voor hoe moslims moeten handelen.
    Daar afstand van nemen is kennelijk een brug te ver. Ik daag Mudar Zahran uit om die laatste stap te zetten of is hij bang om zichzelf dan bloot te stellen aan de jihad en haat van Choudary.

    Like

  3. Henk.V zegt:

    Eindelijk een moslim die de moed heeft de hand in eigen boezem te steken en de schuld voor de kritische houding jegens de islam niet bij een ander legt.
    Vermoedelijk zullen er meer moslims zijn die denken zoals hij, maar toch zal die aanwezige kritische gezindheid jegens de moslims zelf, zich (nog) niet massaal uiten, omdat men mogelijk toch dezelfde denkfout maakt als destijds de Russische partijleider Gorbatsjov die het boek Perstrojka schreef, waarin hij het falen van het communistische systeem aan de orde stelde.

    Zijn eerste gedachte was dat het systeem van het communisme toch in wezen goed was, maar dat de mensen er in de praktijk niets van bakten, omdat ze de ware geestesgesteldheid van het communisme niet begrepen.
    Pas jaren later distantieerde hij zich volledig van zijn politieke gedachtegoed.

    Hoeveel van de moslims die kritiek uiten als Mudar Zahran denken ook niet langs een vergelijkbare lijn? De islam is goed, maar er zijn veel foute moslims?
    Bovendien is het voor veel islamitische gelovigen nagenoeg onmogelijk kritiek op de leer zelf te uiten, omdat men angst heeft voor de straf van Allah die op afwijzing van zijn boodschap volgt.

    Hoe dan ook, petje af voor een moedige moslim uit Engeland.

    En nu maar hopen dat veel linkse denkers nota nemen van wat hij zegt en daar wat van leren!.

    Like

  4. Theresa Geissler zegt:

    Allemachtig! Wie is deze Mudar Zahran?! Een moslim. Een góede……
    Dit geluid verneem je vanuit die hoek zó weinig, dat je langzamerhand niet meer gelooft, dat deze reële moslims überhaupt bestààn. Tóch dus.
    Maar ze zwijgen te veelvuldig, dat zegt hij ook. En dan weten de autochtonen niet meer, wat ze ervan denken moeten.
    Als er méér moslims zijn, die zijn mening delen, laat ze het dan eens duidelijk naar buiten brengen.
    “Maar we doen zelf toch niets,” zullen ze misschien zeggen, Is het dan nog nodig, dat hardop te zèggen?”
    Ja, dat is nodig. Duidelijkheid, ópenheid is belangrijk!
    Ik geef toe, dat daar, in hun positie zeker, móed voor nodig is.
    Deze Mudar Zahran is dan ook een heel moedige man! En consequent, dat ook nog, want hij geeft zelfs met zoveel woorden toe, dat het de autochtonen tevens moeilijk wordt gemaakt, omdat WILDERS bedreigd wordt.
    En behalve Ayaan -maar die had de Islam dan ook afgezworen- heb ik dat nog nooit een moslim met zoveel woorden horen toegeven.
    Zelf moslim blijven en voor dit alles evengoed consequent uitkomen, dàt is iets heel bijzonders!
    Alleen is het de vraag, hoeveel mede-moslims hem vanaf nu als een afvallige beschouwen…..
    Maar dapper -en eerlijk- IS het!

    Like

    • Driek zegt:

      Ik heb mijn bedenkingen tegen deze Mudar Zahran. Want hij mag niet afwijken van de regels zoals geschreven in de koran, en in die, voor de mohammedaan heilige tekst, daarin mag geen letter of komma worden gewijzigd. islam = islam en daar helpt dat verhaal van die meneer Zahran niets aan. Moslims zijn niet te vertrouwen. Je vertrouwde in de tweede wereldoorlog toch ook geen Duitser? Het is een barbaars geloof, ik wil het ook geen godsdienst noemen, en daar dien je afstand van te nemen. Maar nu gaat ieder weer zeggen: “zie je wel er zijn ook gematigde moslims”. En dat is de bedoeling.

      Like

      • Driek zegt:

        correctie: Maar nu gaat iedereen weer zeggen….

        Like

      • Theresa Geissler zegt:

        Je hebt ook wel gelijk, Driek: Ayaan was te vertrouwen OMDAT ze afstand genomen had, dat is zeker zo.
        Als iemand zich zó reëel opstelt als deze Zahran, maar zichzelf intussen wel moslim blijft noemen, moet je ermee oppassen, net als met Tariq Ramadan. -Die viel tenslotte door de mand doordat hij voor weer een ànder publiek uit een ànder vaatje tapte over vrouwen, homo ’s en steniging. En van deze Mudar Zahran hebben we nu ook eigenlijk ook nog maar één geschrift gelezen.
        Het kan best zijn, wat jij zegt: Dat het stimuleren van het beeld van de ‘gematigde moslim’ de bedoeling is. De dingen zijn heel vaak niet, wat ze lijken.
        We zouden op de eerste plaats een beter inzicht moeten krijgen in wie hij eigenlijk IS.
        Trouwens, ook al zou hij oprecht blijken te zijn, dat zijn soort dan niet dik gezaaid is staat als een paal boven water.

        Like

  5. louis-portugal zegt:

    Idd. wat een realiteit die deze moslim erkent.
    Ik denk dat hij in zijn eigen omgeving wel mag oppassen dat hij niet gekopt wordt.
    Het is zeer goed leesvoer voor onze linkse moslimknuffelaars.
    Misschien even doormailen Bert naar onze politiek e.a.

    Like

  6. Republikein zegt:

    Een bier, schuim onderop!

    Like

  7. luckybee zegt:

    De Schuldige in de UK is de aanhangers van de Comonwealth gedachten, dat iedere lid van deze vereniging mogelijk maakt Britse staatsburger te worden als hun land lid is van de Commonwealth.

    Like

  8. Jan zegt:

    @Henk.V zegt:
    25 februari 2014 om 22:32

    “En nu maar hopen dat veel linkse denkers nota nemen van wat hij zegt en daar wat van leren!”

    Vergeet dat maar Socialisten haten de westerse maatschappij en alles wat er uit voortkomt en aan verwant is, dus Israël en daarom steunen zij massaal het woestijnvolk en de zwarte parasieten uit Afrika, Zuid-Amerika en Caraïben. Op 22 maart gaat het volk van landverraders, dhimmies, moslims de straat op om te proberen de Nederlandse staat verder te slopen en de blanke westerlingen illegaal te verklaren:

    Mobiliseren voor de demonstratie tegen racisme op 22 maart
    http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2014/02/20/mobiliseren-voor-de-demonstratie-tegen-racisme-op-22-maart/

    Like

  9. Tom Hendrix zegt:

    Eens met bovenstaande reacties! Het werkelijke probleem ligt besloten in de ISLAM en de KORAN!

    Like

  10. Bas Koning zegt:

    ‘Als we werkelijk tegen deze islamitische haatpredikers zijn, waarom keren we ons dan niet unaniem publiekelijk tegen hen, door hen af te wijzen en hen van onze gemeenschap te isoleren?’

    Omdat de moslims dan tegen de leer van allah ingaan, en zelf als afvallige voor hun leven moeten vrezen. Mohammed ‘de profeet’ was een terrorist. Hoe kun je een moslim zijn en tegelijkertijd de daden van de profeet en zijn volgelingen hardop afkeuren.

    ‘hoe kunnen wij moslims het Britse publiek kwalijk nemen dat zij zich zorgen maken over hun minderjarige meisjes’, als de profeet zelf een meisje van negen neukte? Hoe kan een moslim kritiek leveren op het neuken van minderjarige meisjes zonder zijn eigen profeet te bekritiseren, en daarmee afvallige te worden en voor zijn leven te moeten vrezen?

    De terroristen baseren zich op de koran, de profeet, de islam. Waarop baseert de schrijver van dit stuk zich? Zijn eigen geweten? Hij weet het beter als allah, misschien?

    ‘misschien ligt het aan ons’ is maar een eerste, heel kleine stap, bij een (1) enkele moslim.
    De vraag: ‘ligt het misschien aan de islam’, waarop dan nog moeten volgen: ‘ja, het ligt inderdaad aan de islam’, waarna volgt ‘misschien kan ik de islam veranderen’ waarna volgt ‘nee, dat lukt niet, het zit in de fundamenten van de islam’ waarna volgt ‘nu moet de islam mij hebben!’ waarna volgt ‘weet je wat? Ik kap met die hele kutzooi: ik word EX-moslim’. DAN pas is er sprake van een (1) ‘goede’ moslim: want EX-moslim.

    Moslims zijn lid van een organisatie die terreur hanteert in naam van god. Zolang die terreur voortduurt, zijn alle bezwijmeringen van zogenaamde ‘milde’ moslims WAARDELOOS voor de slachtoffers van de islam.

    Hoe gaat deze ene losse twijfel-moslim de islam veranderen in iets vredigs dan. Wat is het plan. De koran herschrijven? Met een tijdmachine de profeet leren wat normaal gedrag is? Oh wacht, het is slechts zand dat in onze ogen gestrooid word. Tijdrekken. Dode mus.

    Like

  11. Driek zegt:

    Ik snap niet dat Patricia, Tayfun, Ramfis, Lonneke, Mustafa, Mercedes, en Abdou zich druk maken over racisme, ik ga in Marokko of Iran of welk islamitisch land dan ook, toch ook niet demonstreren tegen racisme? Die lieden moeten een flink pak op hun donder hebben. Wanneer er wordt opgeroepen te demonstreren tegen een mohammedaanse haatprediker komt er bijna niemand opdagen. Ik ben die figuren spuugzat, nog eventjes en ik ben vreemdeling in eigen land. Ik wil dat jullie allemaal opsodemieteren met jullie eisenpakket. En het zijn ook weer echte Hollandse namen die ik hier tegenkom, Tayfun, Ramfis, Mustafa en Abdou.

    Like

  12. Wachteres zegt:

    Eigenlijk is dit een boodschap voor liberaal/links.

    Eindelijk een moslim die zegt wat wij al jaren concluderen, dat er overduidelijk iets mis is met de islam, wat we niet mogen benoemen, omdat we dan racistisch zijn.

    Het is waar dat deze moslim nog meer conclusies zou moeten trekken, waaronder: Hoe is het mogelijk dat dit allemaal binnen de islam gebeurt. En: wil ik wel deel uitmaken van een godsdienst die blijkbaar haat tegen anderen verkondigt.

    Maar dat is zijn probleem. Ik vond het opmerkelijk dat een moslim de vuile was naar buiten brengt, wat zijn motieven ook mogen zijn.

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Driek ooperde nu: Bij de goegemeente het beeld bevestigen, dat er ook zoiets als een ‘gematigde Islam’ bestaat.Met voorbedachte rade, zogezegd.
      IK weet het verder niet, maar dat is inderdaad iets, waarmee rekening gehouden moet worden.
      Soms zijn ze op hun manier sluw en in ieder geval weten ze de zwakke plekken bij de westerling te doorgronden.
      De boodschap KOMT goed over, dat vond ik óók. En Henk. Maar waakzaamheid blijft toch wel geboden.
      In ieder geval moeten wij ons blijven inprenten: Er zijn géén twee Islams; Islam=Islam.

      Like

      • Driek zegt:

        @Theresa. Inderdaad, islam = islam, en trap niet in die mooie verhalen van zogenaamde gematigde volgelingen van Mohammed, want die bestaan echt niet. Alleen mensen zoals Ayaan Hirsi Ali die inderdaad definitief afstand heeft gedaan van de islam. Denk er om, het zijn uiterst sluwe geraffineerde lieden die alle middelen te baat nemen om onze beschaving omver te werpen. Alleen al het feit dat ze overal politieke posten willen bekleden, dat moet al een waarschuwing zijn. Maar onze bewindslieden bewerken in hun eigen ondergang. En die van ons.

        Tijdens het bewind van de derde kalief, Oethman (644-656) is de koran definitief vastgelegd door een redactieraad. De indeling van de huidige koran is in grote trekken gelijk aan de versie die door Oethman bekrachtigd is. En daarmee valt niets te marchanderen op straffe des doods.

        De koran is de definitieve en onveranderlijke openbaring van de goddelijke wil en heft alle vroegere vastleggingen van openbaringen als het oude en nieuwe testament op. De Koran spreekt over de jaren voor Allah ’s boodschap aan Mohammed als de jaren der onwetendheid- wat zou behelzen dat het christendom, de godsdienst van Zarathoestra en het Jodendom niets te betekenen hebben.

        Like

  13. Tempelier. zegt:

    Islamfobie is een uitvinding van Moslim om een slachtofferrol te creëren, om dit bij wet te laten voorbieden koppelt men dit aan racisme. weer een uitgelezen kans om islam kritiek de mond te snoeren. Als dit bij wetgeving wordt verboden heeft men vrij spel, om zich hier op te beroepen.

    Like

  14. George zegt:

    De koran is geschreven door een zogenaamde profeet die onder drugs zat en oorlogszuchtig was en de mensen destijds kon wijsmaken dat hij gedicteerd werd door een Engel ? Had hij een fax gekregen van God misschien? Allemaal zever om de mensen bang te maken en iedereen uit te roeien die niet aan die zogenaamde koran wetten voldoet.
    Dus buitengooien dat gespuis zoniet opsluiten, maar ja de grote bazen (politiekers) luisteren enkel naar geld, macht en olie, dat is het enige wat telt voor hun. Kijk maar naar het dictatorschap van de huidige EUSSR. Nog even en ze pakken ook nog onze spaarcenten af.
    Wapens mogen we niet bezitten, waarom niet ?
    Omdat we ons moeten laten afslachten in naam van de heilige olie bronnen en geld.
    De werled zal ten onder gaan aan door deze klootzakken van politiekers ofwel volledig ge-islamiseerd zijn.
    Misschien is het veel beter om niet meer voor de huidige machthebbers te kiezen, maar voor een vrij Europa en tegen de EU om te beginnen. Stuur de Verhofstad en andere dictators weg of sluit ze levenslang op.
    Het is dringend tijd om heel die rotte politieke stal uit te mesten.

    Like

  15. Theodoor zegt:

    Helaas, ik heb geen vertrouwen in de islam en helaas ik zal dat ook nooit krijgen. Er is te lang gemoord, al meer dan een eeuw lang.
    Overal langs de randgebieden gaat dit gewoon door en de universiteit van Caïro blijft dit gewoon aansturen.
    Arme Mudar Zahran, zoek maar een ander geloof, er zijn er nog genoeg maar veel minder bloeddorstig.

    Like

Plaats een reactie