GELIJKENIS . . .

Screenshot 9

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Byzantium)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in ISIS, Islam, nazisme. Bookmark de permalink .

16 reacties op GELIJKENIS . . .

 1. lucky bee zegt:

  en dat is de waarheid daar om heb ik bezwaarde om met de NVU zamen te trekken.Ze kunnen de paard van Troye zijn.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Moslim en/of Nazi: dat is precies hetzelfde. Zolang de moslims als mensen, geen afstand doen van de islam, zijn ze in mijn optiek zelfs nog gevaarlijker dan de nazi’s zijn geweest.

  Like

  • Dot zegt:

   “Er is iets fundamenteel anti-democratische, anti-mens, vijandig tegenover vrouwen, vijandig tegenover homo’s en met name vijandig aan Joden en christenen in Mohammedanisme. ” (…) Islam verdeelt mensheid tussen moslims en niet-moslims (de ongelovigen). “Ayaan Hirsi Ali

   Like

 3. Pingback: GELIJKENIS . . . | Nikontino's Blog

 4. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  WTF!!! WIJ ZIJN MET MILJARDEN, WAAROM LATEN WIJ EEN HANDVOL PRIMATEN DE HELE MENSHEID VERNIETIGEN???

  Like

 5. rotsus zegt:

  Ik wil hier heel even héél kort op reageren mensen. WILLEN WE NU NIET ZIEN WAT ER GEBEURD IN DEZE WERELD VOL AGRESSIEVE ACHTERLIJKE REGERINGSPOPPETJES welke zonder enige twijfel aangestuurd worden door het grootkapitaal of is het merendeel van de schapen welke elke dag “netjes” naar het NONjournaal kijken al te erg gebrainwasched. Nog 1 megadocu welke weer helaas in de Duitse taal is maar waar ECHTE en FEITELIJKE WAARHEDEN UITGESPROKEN worden door niemand minder dan mijn grote vriend Vladimir Poetin (Putin). Het gaat met name om het bekonkelen van “eerlijke en vooral democratische regeringen” in de aanloop naar WOII. Duurt 15 minuten en is van begin tot einde ongelooflijk maar waar en LUISTER svp eens héél goed naar Poetin, vooral de laatste 3 minuten. En bekijk de voorpagina’s van Time eens van voor WOII en van een recentere datum.

  WANNEER WORDEN WE WAKKER??????????????????????????????????????

  En zeg nu niet dat ik niet gewaarschuwd heb of naderhand “wir haben es nicht gewusst” want daar trap ik niet meer in!!!
  Fijne dag verder!!!

  Rotsus

  Like

  • Maria zegt:

   Hitler werkte nauw samen met de islam om toen al de joden uit te roeien en in de balkan en Oostbloklanden horror te veroorzaken, het tweede beste verkochte boek na de koran is “mijn kampf” van Hitler, de grotmufti zat dikwijls samen het Hitler, polen idd is een zeer fascistisch land die samen met het vaticaan werkten om te moorden moorden uit te moorden wat niet rooms katholiek was

   Like

 6. Lis zegt:

  Bij de eerste beelden die binnenkwamen over wat IS aan het uitspoken was in Irak (de mannen die in greppels werden vermoord) moest ik gelijk denken aan de Einsatztroepen die in de Oekraïne systematisch joden in greppels doodschoten. Het verbaast me eigenlijk nog dat dit soort photoshoppers pas nu voorbij komen. Hoe meer je leest, hoe meer godwins je zelf kunt bedenken. En nog slaapt het kabinet (behalve uiteraard de wakkere PVV-kamerleden)

  Like

 7. Maria zegt:

  en kijk hier, de palestijnen hun roots gaan terug naar Hitlers rijk! die moslims daar waren de vechters van Hitler die nu Hamas zijn

  THE NAZI’S AND THE PALESTINIAN MOVEMENT

  EN VOLGENS LINKS ZIJN WIJ DE RACISTEN ZIJN WIJ DE HITLERAANHANGERS????
  ja man het is klaar en duidelijk dat en links alles wat van links komt de nazaten van Hitler zijn

  Like

  • Maria zegt:

   eigenlijk is deze video het bewijs waarom links die islam in Europa bracht en waarom links de islam boven alles zetten, links zet gewoon verder wat Hitler startte vorige eeuw.
   Waanzin is dit Hitler is nooit weggeweest, integendeel door links is nu WOIII in de aanmaak om de rest joden uit te roeien en dan volgen wij…
   Begrijpen jullie nu waarom links ALTIJD ter verdediging komen van die islam?

   Like

 8. exter39 zegt:

  Een vuile huichelende bende heel die regering , ze weten waar het kwaad schuilt , ze staan 4 mei met kransen op de Dam te jammeren , en durven niet in te grijpen nu de S S weer hier aan de touwtjes trekt ,maar dan in de gedaante van de geloofswaanzinnige moslims.

  Like

 9. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Behalve dat de Nazi’s de gaskamers uitvonden, omdat ze zoveel persoonlijk bloedvergieten niet konden hebben, terwijl de Mohameddanen het juist geweldig vinden zelf koppen af te hakken, hoe meer hoe liever, en scheppen er ook mee op. De Jodenhaat is precies hetzelfde verder.

  Like

 10. Eens met alle reacties,maar ik ben even leeg!Waarom blijft iedereen,enkelen uitgezonderd,zitten afwachten?Waarom?

  Like

  • rotsus zegt:

   Beste Yvonne, omdat het stuk voor stuk lafbekken zijn en erop wachten totdat ANDEREN de hete kolen voor hen uit het vuur gaan halen, maar ik kan je 1 ding verzekeren. Als de tijd aanbreekt, en lang duurt dit echt niet meer, dat het oosterse gevaar zonder blikken of blozen mensen HIER in ONZE westerse cultuur beginnen te slachten als varkens, is het verreweg te laat. En de verbijsterde reacties van “onze” zogenaamde regeringspoppetjes zal geen ene moer schelen en deze weten hier dan met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid géén oplossing voor en die is er ook niet met 1 uitzondering dan welteverstaan, namelijk op een net zo gewelddadige manier terugslaan zonder mededogen, en dat tegen iedereen die het achterlijke gedachtegoed aanhangt en eventueel zo opgevoed is of wordt dus zowel mannen als vrouwen én kinderen. Het klinkt misschien hard maar iets anders is er niet én niet te verzinnen. Dit zooitje achterlijke zolen welke in het jaar 600 na Christus zijn blijven hangen moet je ook behandelen als mensen welke in het jaar 600 na Christus leefden. Hoofdjes afhakken en doorgaan tot je de wordetl te pakken hebt en óók dán nog even doorgaan.
   Ik weet wat te doen, nu de rest van dit ongelooflijk achterlijke gebrainwaschte land nog. Maar ik denk dat ze liever bij de koning met vlaggetjes gaan staan zwaaien o.i.d.
   Mijn god, ik had nooit gedacht dat ik zo zou walgen van het grootste deel van de ECHTE NEDERLANDSE BEVOLKING en mij mag men vanaf nu gerust een extremist noemen. Maar bij mij geld vanaf nu ook gewoon……oog om oog, tand om tand want dat is de enige taal die die vervloekte haatbaarden verstaan, geloof me maar beter en bereid je maar alvast voor. Niemand anders zal je namelijk helpen!!!! En dat weet ik zeker, of ik moet net naast je staan maar………..dat zou wel erg veel toeval zijn.
   Slaap zacht Nederland, ik waak over U. (dacht het niet dus)
   Met vriendelijke groet,

   Rotsus

   Like

 11. Avidia zegt:

  Ik hoor daar niet bij hoor Yvonne, ik spreek, wel netjes, gevolg is dat mijn kennissen niet meer willen luisteren, heb je haar weer!!! Maar ik zie het donders goed, ik heb gezegd kom niet bij me aan als het uit de hand loopt, het is onbegrijpelijk dat mijn vrienden allemaal links zijn, maar ik ga al lang met ze om, en ze zoeken mij ook op, en dagen me uit om mijn uitspreken te doen, maar willen niet van hun linkse gedachtegoed af. Dat is erg moeilijk voor ze, het lijkt wel een soort religie waarin ze gevangen zitten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s