Keulen: Luxe hotel wordt asielzoekerscentrum

Screenshot 42

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Duitsland is niets te goed en te duur als het er om gaat de asiellobby te dienen. Wat enkele weken geleden nog een links goedmenschelijk idee was van de van de Groene afdelingsleider voor sociale zaken, integratie en milieu, Henriette Reker, is nu realiteit. De viersterren bestemming “Bonotel” in de villawijk Marienburg in Keulen zal, ondanks dat het hotel winst maakt en uitstekend bezet is, dankzij de stad Keulen tot asielzoekerscentrum worden gedegradeerd. De werknemers van het hotel raken hun baan kwijt.

Nadat de eigenaar van het gebouw was overleden, kocht de stad het hotel voor ongeveer 5,8 miljoen euro en zorgt er nu niet alleen voor dat de stad Keulen een goed toeristenadres minder heeft aan te bieden, maar bovendien dat 32 mensen hun baan kwijtraken. De 92 luxe kamers zullen echter voor nog eens 500.000 euro extra worden omgebouwd tot ongeveer 80 grotere woonruimtes met keukens.

Het hotel biedt ook een wellness-ruimte met moderne saunatechniek, een whirlpool en een fitnessruimte. Ook zijn er een grote en een kleine conferentieruimte te vinden.

Maar uiteraard is een luxe hotel ook nog niet het doel van de wensen van de asiellobby. Want eigenlijk is zo´n behuizing een bezoeking voor die zielige mensen. Claus-Ulrich Prölß van de Vluchtelingenraad Keulen vindt de wooneenheden te “klein”, ook zouden ze geen privésfeer bieden, bericht n-tv. Vreselijk – dat die arme toeristen dat al die jaren hebben uitgehouden!

Maar voor de vast en zeker volgende eisen en statements met betrekking tot de “onmenselijke vluchtelingenpolitiek” van Duitsland kunnen de al obligate perswoordvoerders van zulke invasietroepen dan de chique conferentieruimte benutten en hoeven ze geen openbare gebouwen te bezetten, want de conferentieruimtes zijn nu immers van de stad.

De villa-eigenaren in de omgeving verheugen zich ook vast en zeker al op de nieuwe buren, want in de waarde van hun onroerend goed in dit stadsdeel zal door deze culturele verscheidenheid vast en zeker beweging komen, alhoewel zeker niet naar boven.

 

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Keulen: Luxe hotel wordt asielzoekerscentrum

 1. aquarius4422 zegt:

  Sorry, ben even kotsen.

  Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  In ieder geval toch,ergens,iets van vooruitgang:eindelijk worden ze in een villawijk gedumpt!Kunnen die,die met de neus omhoog,op ons neerkijken,ook eens ervaren hoe fijn je dan nog woont!Moeten ze hier ook doen om de gewone wijken te ontlasten:verplaatsen naar villawijken!Wedden dat het dan de langste tijd heeft gehad?

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Mij verwondert deze WAANZIN allang niet meer. Vanavond het ZDF gevolgd, het zogenaamde programma Berlin Direct. Daar was zo’n verrader van de CDU, de AfD aan het “afzeiken”. Net zoals de politieke-elite handelt met Geert Wilders en de PVV. Het is een grote VERRADERSZOOI in heel Europa! Dit moet een groter COMPLOT TEGEN ONS zijn, anders is deze MISDAAD tegen de eigen bevolking van Duitsland niet te verklaren! En het met “modder gooien”, naar de Alternative für Deutschland laat zien hoe in heel Europa, de politieke elite en de EUSSR gemene zaak maken met BILDERBERG en de NWO. En de massa-immigratie is er een onderdeel van. Smerige vuile verraders, dat zijn ze allemaal!

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Bij DS een goed artikel van Jan Gajentaan:uitgangspunten voor een ander immigratiebeleid!

   Like

  • Sjaak zegt:

   Hallo Tom ! Het is algemeen bekent dat deze dieprooie kloten zender ZDF
   EEN BROEDNEST VAN ROOIE SMEERHONDEN IS ! Hier ook nog zo een
   vuile smerige flutzending vol met kontkruipende vaderlandverraders !
   —————————————————————————————————–

   Like

   • windwens zegt:

    De gewone Duiters is als de dood vaak om zijn mond open te doen over het gevoerde beleid. Of kunnen niet anders omdat ze nog steeds in hun schuldgevoel vast zitten. Ze sukkelen maar wat aan ook daar. Men heeft een beetje kritiek dat er wel erg veel Turken wonen maar daarna houd het ook op.

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Sjaak: 21.21. uur, op 21/9. Beste Sjaak bedankt. En net wat U zegt, toen ik die klootzak, van Binnenlandse Zaken, de Maziëre, bezig hoorde om de AfD te beschadigen, zei ik voor de tv, “vuile smeerlap”. Mijn vrouw keek me even aan, maar ze zei, “je hebt gelijk”.

    Like

  • koloth zegt:

   Idd. Tom.
   Het klinkt belachelijk misschien, maar de misleiding is zo groots het is onvoorstelbaar.
   En telkens kom je toch weer bij die NWO uit en dat deze mensen onder invloed van het kwaad (satan) staan. Satan is niet iets realistisch het is iets abstracts iets onverklaarbaars maar toch wel iets waar in de bijbel al over werd gesproken en gewaarschuwd.

   Like

 4. Jean zegt:

  M.i. zit er een systeem achter om de macht te kunnen grijpen zoals in 1914-18 & 1940-45, er via import van barbaren ervoor zorgen dat heel Europa zich verzet tegen Duitsland zo kan d fuhrerin de macht grijpen.
  Ik vertrouw het vuile spel nietwant het ligt er te dik op…

  Like

  • bigljohn zegt:

   Klopt Jean. Het gebeurt altijd in Duitsland, deze rare toestanden. Hoe dikwijls hebben we alhier niet verhalen daar over kunnen lezen. In een eerder blog werd gesteld dat Zweden op omvallen stond. Maar hoe zit het dan toch met Duitsland, Frankrijk, Engeland. Nederland zit er wel tussen in opgesloten. IS was er ook al zeker van dat ze Spanje voor 2020 ingenomen zullen hebben. Obama speelt gore politieke spelletjes, zoals het willen bewapenen van – de goede – rebellen in Syrie. Deze wapens zouden wel eens ooit bij IS terecht kunnen komen…..Ooit versloegen wij de Romeinen ook met hun eigen wapens. Nee, als je het mij vraagt, houdt Nederland het ook geen 10 jaar meer vol !

   Like

 5. jitskesez zegt:

  Vroeger hadden we overal asielzoekerscentra, nu worden ze gewoon gehuisvest. En ons is alle macht ontnomen er wat aan te doen. Heeft iemand trouwens al dat afschuwelijke beeld Twee Muslima’s met een Gejatte I-pad, gevandalizeerd? Mag het lijen dat ze de koppen afhakken.

  Like

 6. Kraftavilqa zegt:

  Wat een zegeningen brengt het socialisme toch weer, goed lopend hotel opgedoekt, personeel op straat, geld over de balk (dubbel want dat gebouw is zodadelijk uitgewoond), omwonenden in de gordijnen. En voor wat een bende azielige zoekers die lekker naar het Westen komen om handje op te houden. O tempora o mores.

  Like

 7. windwens zegt:

  Zouden ze in Syrie en Irak etc. piano kunnen spelen. Wat een onzin weer het hoofd kan het even niet meer aan. Sprakeloos het stuk gelezen alle werknemers op straat, terwijl ook Duitsland te maken heeft met massale werkeloosheid.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Tsia Marxisten;Eerlijk zamen delen toch?Ook met moslims, dat zijn mensen zeggen ze.En de Jacobijners (ook Liberalen genoemd) gaan hier mee accoord;ook zij hebben een traditie van Koppen snellen, met de guilotine dan.Denk aan Robbespierre, Danton en Marrat.En Napoleon Bonnaparte.!

  Like

 9. Tempelier. zegt:

  Ieder wel denkend mens beweegt nu toch zijn wijsvinger naar het midden van zijn voorhoofd !

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Geweldig hoe duidelijk nu al wordt getoond dat asylzoekers bevoordeeld worden boven werkende autochtonen.
  Ze zijn niet meer te redden die “beleidsmakers”.

  Like

 11. Pingback: Keulen: Luxe hotel wordt asielzoekerscentrum - A WordPress Site

 12. Pingback: Keulen: Luxe hotelboten voor illegalen | E.J. Bron

 13. Pingback: Keulen: 4-sterrenhotel niet goed genoeg voor veroveraars | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s