“Nederlander” vermoordt 20 politieagenten, “Allahu Akbar!”

Screenshot_19

(Door: Peter Rissing)

Een jonge “Nederlander”, ook nu weer van Marokkaanse afkomst, neemt het op zich om bij te dragen aan de “vrede van de islam”, uit te dragen in naam van Allah, die “vol liefde en rechtschapenheid is.”

Omdat alle moslims nog steeds “Allahu Akbar!” blijven roepen en zichzelf niet een “gereformeerde moslim” of zo noemen, en daardoor niet duidelijk maken dat Allah’s woorden in de koran -door voortschrijdend inzicht- niet meer letterlijk genomen dienen te worden, blijven moslims moslims. Hoe harder moslims roepen dat ze zich niet hoeven te verantwoorden voor de daden van ISIS, des te duidelijker dat de band met de idealen van ISIS en Allah aanhaalt.

Je kunt aan het vrome gezichtje van deze lieve jongen (voor video stukje naar beneden scrollen) niet afzien dat hij een islamitische massamoordenaar is. De Volkskrant (in dhimitude-mode) focust op de berustende vader van het “religieuze jong”. Annabel Nanninga fileert op “Jalta” op haar eigen wijze journaille Jannie Groen:

Zelfmoordterrorist Sultan Berzel is nu een groene vogel in het Paradijs. Berzel senior heeft zo zijn eigen manier gevonden om het nieuws dat zijn zoon zichzelf en twintig anderen opblies te Bagdad ‘een plekje te geven’, zoals dat in hedendaagse emo-speak heet.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Nederlander” vermoordt 20 politieagenten, “Allahu Akbar!”

 1. Sjaak zegt:

  GLOEIENDE GLOEIENDE DIT IS GEEN NEDERLANDER EN
  WAS OOK NOOIT EEN NEDERLANDER !
  VUILE GORE GESCHIFTE LINKSE HOEREN-PERS-HONDEN !

  Like

 2. Cathja zegt:

  Om te kotsen!
  Ik eis dat geen enkele Marokkaan of Turk met een dubbel paspoort ‘Nederlander’ wordt genoemd!! Het zou kunnen lijken alsof wij Nederlanders op zulke barbaarse manieren mensen afslachten, maar in werkelijkheid zijn het in bijna 100% van de gevallen GÉÉN echte Nederlanders!
  Daarom wil ik niet dat MIJN land in verband wordt gebracht met deze gruwelijke moordpartijen!

  Like

 3. Zo gaat deze leugen de hele wereld rond! Nederlander? Dit is de ergste belediging voor ons volk!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Welnee, welnee:
   Die smaad geldt slechts de ‘journalist,’die zo stompzinnig is om deze shit zo te presentéren:
   De krankzinnige moord/zelfmoord, door deze knul begaan, maakt in één klap duidelijk, dat hij GEEN Nederlander is!

   Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  ook ik erger mij te barsten, dat deze KORANIMBECIELEN worden aangemerkt als Nederlander. De hele gore linkse pers en media, zijn daar debet aan! Doodmoe word ik van dat gehuichel van de RODEN van zowel de publieke omroepen als zowel de commerciële omroepen. Ze zijn door de socialistische TIJDGEEST compleet gelijkgeschakeld. Net als tijdens de Duitse bezetting van Nederland tussen 1940 en mei 1945!

  Like

 5. Anneke zegt:

  “Ja; de HAK-MACHINES van allah zullen nog actiever gaan strijden”. Zieltjes winnen voor het kalifaat, waar iedere moslim van droomt. Zelfs natte dromen overstromen de imams

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Toen zij dat interview afnam met de “rouwende” vader van die barbaarse,vrome idioot, was dat in het Nederlands of was er een tolk bij?
  Een jaar of 20 geleden was er in Venlo een jonge student, die een roekeloze M op zijn onverantwoordelijk gedrag wees. Hij reed in een winkelcentrum in Venlo,( waar dit niet mocht ) met een scooter haast een oudere omver.
  Dat moest hij met de DOOD bekopen. ( hoe dat gegaan is, weet ik niet meer, is al meer dan 20 jaren her. Een van de eerste “gevalletjes” in NL )]
  Toen de ouders werden geinterviewed ( ze woonden al 10-allen jaren in NL, vader in WaO, werd het in NL-s op de TV ondertitled.
  De moeder zei:”het was nu eenmaal zo, doordat allah het zo gewild had “( die dood van jonge student ).
  Geen greintje medeleven naar de ouders van die jongen.

  Like

 7. Ik heb dezelfde mening als mijn bovenstaande medelanders…de schuld van het uit de hand lopen van deze Bastaarden treft de Media zowel als de Politiek men spreekt over daden van extremisten die nooit Nederlander waren.maar het paspoort kregen ,wat op zich al een verraad was tegen ons land!

  Like

 8. Mr Talkie zegt:

  En wie gaat naar het OM om aangifte te doen van voorkennis van de ouders dat het dode groene vogeltje een aanslag ging plegen ?..is het niet zo dat je dan strafrechtelijk vervolgt kan ( moet ) worden ?
  Ik zeg van ja , dus Teeven werk aan de winkel,schop die ouders met hun hele gore achterlijke familie deze week nog meteen het land uit,het liefst bij Scheveningen de grens over..of in een vliegtuig zetten en ze er onderweg uit laten stappen.natuurlijk wel zonder parachute.

  Like

 9. kraftavilqa zegt:

  Natuurlijk is zo’n stuk ellende geen Nederlander ( ja een zg. paspoortnederlander) trouwens muzels zijn niet eens mensen, je kunt namelijk niet zowel mens als moslim zijn die hoedanigheden zijn wederzijds uitsluitend,

  Like

 10. windwens zegt:

  Gezeik vrome ouder de ouders hebben zelf aangegeven dat ze zoon lief nog steeds adoreren ondanks wat hij gefikst heeft. De AIVD doet ook wel zijn werk zo te zien, een Marokkaan die afreist naar Turkije om ergens de grens te kunnen passeren is al verdacht omdat beide groepen totaal niets met elkaar hebben. Men doet als of ze alle moslims op een kluit kunnen schuiven, maar ze leven apart, hebben moskeeën naar eigen etnische oorsprong, het enige wat ze gemeen hebben is de ideologie van Mo. Als ik dit kan bedenken dan kunnen al die informanten voor de AIVD dit zeker. Wat maakt na het ANP ronsel filmpje is dat men het hier bij de overheid wel prima vindt dat er lui daar heen afreizen. Wat op zichzelf ook weer te denken geeft.

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  S.V.P. Links crapule.
  Nu zijn WIJ al aan het moorden geslagen.
  Ik ben het met alle bovenstaande reacties eens.
  Uiteraard zit die “LIEVE JONGEN” niet in mijn naam te moorden.
  Hoe moeten we nu accepteren dat dat nederlanders zijn.
  Links waar blijven jullie nou met jullie verhaal??????????
  Maar wij zijn natuurlijk mensen met een koud hart , ja zelfs met haatgevoelens zou Murksel zeggen.
  Nou die haatgevoelens worden steeds groter.
  Hopelijk gaat de volgende aanslag in Nederland tegen een linkse instelling.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s