Zeer goede islamontmaskerende undercover-docu op Belgische tv vanavond/herhaling zondagavond

Screenshot_219

De vlag van de Jihad

(Door: Ben Kok)

 ‘Young, French and Jihadists: the new ISIS recruits / Voyageurs du djiad’

Duur : 51 minuten, vandaag, 23 jan. om 18:36 en zondag 25 januari om 19:05  Belgie 2 (Canvas)

Jongelui die plots de weg van het fanatisme inslaan, bereid tot de grootste gruwel in naam van hun geloof. Er was een tijd dat Al Qaida het grootste kwaad was, maar ondertussen laat IS hen met een straatlengte achter. En sinds een paar weken weten we dat die jihadstrijders ook hier acties willen ontplooien.

IS heeft ondertussen een aanzienlijk deel van Syrië en Irak in handen. Het kalifaat krijgt vorm en heeft strijders nodig. Die rekruten halen ze van overal in de wereld. Panorama infiltreert in het terreurnetwerk om zicht te krijgen op de ronselaars en de nieuwelingen. We volgen de route van West-Europa naar Turkije en merken in Syrië dat de werkelijkheid van het kalifaat heel anders is dan de propagandafilmpjes van IS doen vermoeden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad. Bookmark de permalink .

6 reacties op Zeer goede islamontmaskerende undercover-docu op Belgische tv vanavond/herhaling zondagavond

  1. Tistochwat zegt:

    “Kijken vanavond of zondagavond op Belgie 2 (Canvas) en begrijp dat elke moslim verplicht is tot jihad, laat je niet wijsmaken dat de meerderheid van de moslims “vreedzaam” kan blijven, want de koranAllah gebiedt de jihad tot het kalifaat is gevestigd.”

    Daarom zeg ik altijd dat er geen ‘gematigde’ moslim bestaat!
    Is die documentaire straks ook via internet te bekijken?

    Like

  2. Tom Hendrix zegt:

    Geheel eens met uw constateringen Ben.

    Like

  3. Geronimo zegt:

    Een onthullende reportage, waardoor je nog beter het immense gevaar kunt zien waaraan onze westerse wereld nu blootstaat. Niet iets om je direct geruster te voelen.

    Verbazingwekkend evenwel is en blijft de vaststelling dat men in de westerse poco kringen, waartoe ook de VRT (Canvas) uiteraard behoort, obstinaat blijft weigeren om verder te kijken dan de bende smeerlappen en moordenaars van IS, en niet in te zien dat de oorsprong van al dat moslim-geweld dat we nu wereldwijd kennen, enkel en alleen te wijten is aan de inhoud van de koran, en bijgevolg de islam, en aan niets anders. Het ligt er nochtans allemaal zo vingerdik op, dat voor wie het wel ziet, er klaarblijkelijk opzet in het spel moet zijn om het zogezegd niet te zien.

    Desondanks blijft men in alle poco-middens onverminderd spreken van ‘een dreiging’, in plaats van over een ‘realiteit’: want de ‘oorlog met de islam’ is nu, wereldwijd, werkelijk aan gang. Een echte oorlog tegen ons, in de straten van onze grote steden. Stads-guerilla. Deze toestand nog altijd een ‘dreiging’ blijven noemen, is wel van een stupiditeit die niet ongestraft kan en zal blijven.

    Men hoeft inderdaad al helemaal geen buitengewone verbeeldingskracht te hebben, om in een bende getaande ‘hangjongeren’ ergens op het pleintje, de Jihadisten van morgen te zien, onze islamitische beulen.

    Ondertussen circuleren volgende verontrustende foto’s via een Tweet van Wim Van Osselaer, Antwerps gemeenteraadslid voor het Vlaams Belang:
    Islamisering in de praktijk, uiteraard op uw kosten: “Vlaamse kinderen met hoofd op grond in moskee Mouslimine die niet erkend werd door veto staatsveiligheid.”

    https://rechtsactueel.files.wordpress.com/2015/01/twvo.jpg?w=660&h=813

    https://rechtsactueel.files.wordpress.com/2015/01/twvo.jpg?w=660&h=813

    (http://www.bloggen.be/roeland/)

    De meest verachtelijke aanhangers van het ‘islamitisch terrorisme’ zijn zonder twijfel de politiek correcte ‘hersenspoelers’ en politieke leiders van overal in Europa, van wie de tronies als witgekalkte westerse graven mee marcheerden in Parijs, en samen met alle mensen van echte goede wil hun potloodje in heel Europa mee in de lucht staken.
    Wat moeten al deze jihadisten van zoveel lafheid niet denken? Vuurwapens tegen potloodjes. Hoe moeten zij zich niet gesterkt voelen in hun idee dat zij niet alleen deze oorlog moeten winnen, maar deze klus ook daadwerkelijk zullen klaren? Met de hulp van allah, intussen ook al door de christelijke kerken op gelijke voet met hun godheid geplaatst.

    Al deze politieke hypocrieten zijn dan ook zonder meer medeplichtig aan alle geweld dat nu al door deze ronduit smerige ideologie werd veroorzaakt, en aan al datgene wat ons nog te wachten staat. Zij zijn schuldig. Zij, en zij alleen, geven deze barbaarse islam immers altijd maar meer en meer vrij spel, en dat is ronduit misdadig !

    Like

  4. lucky bee zegt:

    Goed zo Ben Kok heeft die verdomde Islam maar behoorlijk van Katoen.
    Ik kan niet meer jouw website vinden hoe komt dat? ben ik niet,meer welcom?

    Like

Plaats een reactie