VREEMD. . .

 

Screenshot_20

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Peter W.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op VREEMD. . .

 1. jungleelephant zegt:

  Vreemd,ja,maar ik vind het nog veel vreemder dat ik te pas en te onpas tegen Turkse vlaggen aan moet kijken!Volgens mij bestaat er een wet die voorschrijft wanneer en tot hoe laat je onze vlag buiten mag hangen!Maar dat telt weer eens niet voor hun rot vlag!Net zoals wij alle antennes van de daken moesten verwijderen!Maar dat daar 3x zoveel van die pokkeschotels voor in de plaats zijn gekomen:daar heeft niemand moeite mee!Het is in ieder geval een kloteland geworden hier ,en niet in het laatst door het groffe wanbeleid van de laatste decenia!

  Like

  • fransdewit zegt:

   Geld toch ook met de paspoorten, gehandicapten worden dwars gezeten, terwijl moslima’s met een hoofddoek op de foto in het paspoort mogen.

   Like

  • Driek zegt:

   jungleelephant zegt: Het is in ieder geval een kloteland geworden hier ,en niet in het laatst door het groffe wanbeleid van de laatste decenia!

   En ik ben het daar volkomen mee eens, beste jungleelephant, dagelijks ben ik steeds weer opnieuw verbijsterd door het wanbeleid onzer regering, en ik vraag mij af of het nu onnozelheid en onkunde is van die slapjanussen, of of dat het deel uitmaakt van een vooropgezet plan, doch de chaos en ontreddering wordt alsmaar groter.
   Maar den burger heeft zelf gekozen voor die Nationaal Socialistische partijen, en straks, bij de volgende verkiezingen, doen ze het wederom. Die Hollanders maken er dus zelf een klote land van. Wij, lezers van E.J. Bron, staan machteloos, wij kunnen die verdwaalde burgers maar niet aan het verstand brengen dat ze afstevenen op een verschrikkelijk onleefbare wereld.

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Ik wou dat ik vermogend was:dan kocht ik zendtijd om het volk eens haarfijn uit te leggen wat er,en hoe lang,en waarom,gaande is!

    Like

  • ildiko zegt:

   u heeft groot gelijk, zelfs heb ik Turkse vlag op een kinderwagen zien flapperen. Enkele jaren geleden mocht op een tas van een scholier onze tricolor niet eens op

   Like

 2. Overmatige tolerantie is een oproep voor misbruik door parasieten…

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Niet alleen vind ik dit vreemd, ik vind het verraderlijk en minachting voor wat er in NL ( en andere EU-landen ) tot stand is gebracht.
  Als ik alleen al denk aan vele wetten die er vorige eeuw zijn gekomen voor “diervriendelijker” behandeling.
  Dan komen er mensen uit de meest achterlijke culturen en die mogen voortzetten wat in NL door die wetten werd verboden.
  Ik zat net een filmpje te bekijken van “Britain First”.
  Die gaan in England “exotische” ! restaurants af ( die van moslims in dit geval ) en vertellen dan de klanten [ waarschijnlijk alleen aan de autochtone English ] of ze wel weten wat er aan voor-af-is-gegaan met ,t vlees, dat ze gaan verorberen.
  Dit wordt uiteraard niet altijd in dank afgenomen.\
  Ik heb de gruwelijke slachtbeelden weg-gedraaid, ben te “weekhartig” daarvoor.

  Like

  • Annamaria zegt:

   Goed zo Britain First. Ze doen wat tenminste ! Jayda is ook een top vrouw. Heb veel videos van haar optredens bekeken. Altijd beleefd maar laat zich nooit in een hoekje drukken, hetzelfde geldt voor Paul Golding. En ze geven nooit op ondanks arrestaties en allerlei onrechten. Moedig hoor .

   Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Vreemd? Noem het maar liever schofferend!
  Onze vlag is onze vlag; als ze hem niet verdragen donderen ze maar op, zou ik zeggen!

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Het zal met onze driekleur net zo vergaan als met die andere vlag die niet meer gebruikt mag worden. Ik ben de naam even kwijt van die vlag. Moslims zullen onze vlag als racistisch bestempelen, en de Nederlanders zullen daar weer in mee gaan. Zodat onze vlag voorgoed in de kast moet blijven liggen, of zelfs vernietigd moet worden !

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Ook islammers kunnen gewoon verdoofd slachten, geen enkel probleem.
  Dat Mohammed slachtregels gegeven heeft, geldend voor de toenmalige omstandigheden was ok!
  De beste methode voor toen; er zijn echter in de loop der tijd betere manieren gevonden met minder stress voor het te slachten dier.
  De Mohammedanen hebben in de hadith meegekregen dat ze moeten trachten te leven als Mohammed, hun zelfbenoemde profeet, leefde.
  Dus zonder fiets,bromfiets, scooter, motor, auto, trein, bus of vliegtuig…
  Ziet u wel eens een Mohammedaan zich te voet, (Sorry, dat hebben ze in ere gehouden) per ezel, paard of kameel verplaatsen?
  Nee, ze kiezen voor middelen die Mohammed niet kende….
  Dat kan dus ook gewoon met slachten van dieren.
  Dit geld evenzo voor het koosjer gedoe der fanatieke joden.
  Wie ’t ene niet eert is ’t andere niet weerd.

  Like

 7. Jan zegt:

  Een linxmens meent dat als hij wetten en regels afschaft dat de civilisatie dan blijft behouden. Wie ‘Lord of the Flies’ heeft gelezen weet beter.

  Wordt denk ik wel vermakelijk, het (‘nieuwe’ achterlijke) programma van De Mol ‘Utopia’, mensen die gaan samenleven zonder regels en wetten. Duurt niet vrees ik niet 1 uitzending dat men elkaar in de haren vliegt of iemand al wegloopt:
  De winnaar wordt weer een survivalist zoals een aantal jaren terug met een eiland met alleen vrouwen (puinhoop en ravage) en een manneneiland (alles geordend en met vuur, behuizing én schoon!)

  http://muziek-en-film.infonu.nl/televisie/119765-utopia-het-realityprogramma-van-2014.html

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Eden mooi voorbeeld van selectieve verontwaardiging.
  Een begrip uit de tijd van den Uyl uit Buitenveidert,
  Ik ben het met iedereen eens die Nederland inmiddels een kloteland vind.
  En het wordt echt nog veel erger.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Wat me al heel lang is opgevallen: zoveel vlaggen je op openbare gebouwen in Frankrijk ziet en ook in de U.S., zo weinig zie je dit in Nederland.

  ALS IK ZEG: “Algerije voor de Algerijnen, roept de hele wereld “bravo””.
  Tunesië voor de………..etc.
  etc,etc.

  MAAR ALS IK ZEG FRANKRIJK VOOR DE FRANSEN, DAN BEHANDELEN ZE ME als racist.
  Dit zal ook wel voor Nederland zo gelden……………….

  Like

 10. Pegidafan zegt:

  Deze vlag staat voor onze cultuur , die zo grootmoedig is hen deze uitkeringen te verstrekken. Wat zeg je me daar nou ,zo grootmoedig , zeg maar gerust ontiegelijk stom . Als onze cultuur grootmoedig was , zouden wij wel beter beschermt worden tegen al dat gaaius wat hier binnen komt. Nee ik vind aan die linkse shit cultuur niks grootmoedigs . Ik sta voor onze vlag en ons Nederland , maar voor die uitkerings uitdelende landveraders , sta ik niet . We moeten terug naar onze echte cultuur . De wetten die ze gemaakt hebben decennia geleden waren prachtig voor die tijd ,maar andere tijden andere wetten en regels . Zero tollerance ,streng en rechtvaardig . En niks geen uitkeringen , ja voor onze ouderen , maar niet voor gelukszoekers . Grenzen dicht , alle Nederlandse jongeren van 18 tm 30 verplicht onder de wapens in het leger . Dat hebben we nodig in deze tijd . Veeel meer politie op straat , eenkeer een grote bek tegen een agent de lat erover en lens slaan . Strafkampen voor crimminelen , keihard laten werken . Dit land is te soft geworden voor deze wereld , allemaal huilebalken , voor elke scheet die dwars zit een procedure , daar maken veel van die linksen zelfs hun werk van . Afgelopen daar mee , weg met de ontwikkelingshulp industrie . Die lui moeten leren zelf hun broek op te houden en niet bepamperen .
  En als er iemand opstaat die zo zijn mening zegt in Den Haag woordt gelijk neergesabeld door de zogenaamde correcte elite . Allemaal slap janussen die het land verkwansellen en hun eigen volk veraden . Ik wil een land waar het streng en rechtvaardig is met behoud van onze normen en waarden , onze zienswijze van goed en slecht maar dan wel op een manier met respect voor het eigen volk. En niet zoals het nu gaat waarbij het eigen volk aan de kant word gezet .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s