PVV’ers worden keihard gediscrimineerd

PVV rood wit blauw

(Door: Pepijn Woudrichem)

Wilders: ‘Zeker risico in keuze om PVV-politicus te worden’

Kandidaat-gemeenteraadsleden voor de PVV moeten er rekening mee houden dat hun zakelijke en sociale leven ernstig lijdt onder hun keuze voor de partij van Geert Wilders. Dit blijkt uit verhalen van 21 voormalig lokale- en regionale PVV-politici met wie NRC sprak. Acht kwamen na hun PVV-tijd niet meer aan een baan of kregen minder opdrachten. Verscheidene geïnterviewden zijn bedreigd, sommigen verloren het contact met vrienden of familie.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in discriminatie, PVV. Bookmark de permalink .

19 reacties op PVV’ers worden keihard gediscrimineerd

 1. Perfide Albion zegt:

  Pure terreur tegen deze helden. De Nederlandse samenleving is dood en doodziek.

  Geliked door 2 people

 2. kampersrene zegt:

  Doet me denken , in oorlogstijd werden ook verzetstrijders achtervolgd door den Duits, vanuit het standpunt van de vijand kun je dat als normaal beschouwen .In de huidige omstandigheden , iemand die pleit voor zijn land te redden en dan nog op lastig gevallen worden door eigen volk is ronduit schandalig

  Geliked door 2 people

 3. koddebeier zegt:

  Zo werkt dat in links achterbaks Nederland !!

  Geliked door 1 persoon

 4. Duchesne zegt:

  Democratie……alle regeringspartijen zeggen democratie te respecteren, om vervolgens een andere partij en daarmee een groot deel van het bevolking uit te sluiten van diezelfde democratie. Groen links herbergt terroristen maar mag gewoon opereren in de politiek, het is godsgeklaagd, diep triest en eigenlijk om misselijk van te worden.

  Geliked door 1 persoon

 5. fransdewit zegt:

  het ligt allemaal aan de regering, deze geven al een verkeerd teken af. Zodat deze discriminatie vorm geaccepteerd wordt.

  Like

 6. Thoth zegt:

  Bv. de nederlandse ‘rechter’ o.i.d. :

  https://www.geenstijl.nl/4559621/wwwgeenpeilnl/

  Etc.

  Like

 7. Wim Vreeswijk zegt:

  Je moet fier zijn op je mandaat en maling hebben aan de collaborateurs die je omringen !

  Geliked door 1 persoon

  • Duchesne zegt:

   …word een beetje moeilijk als je word ingesloten door een groep en er word gevraagd hoe het met je kinderen is…en als de politie wegdraait als je een aangifte wil doen….als de rest van de politiek toeziet en zwijgt, omdat ze het prima vinden als oppositie word opgejaagd….

   …en als je eigen stemmers liever op de bank zitten en toekijken terwijl jij de shit opje nek krijgt…politieke oppositie in Nederland kan enkel voeren als je een knokploeg en wat moordenaars achter de hand hebt….zoals de VVD, de PVDA en Groen Links

   Wat helpt is huis adressen publiek maken van de terroristen die zich politici noemen, zodat gerechtigheid niet verdwaald in een vinexwijk en vragen kunnen worden gesteld aan de orgeldraaier en niet aan de aap.

   Like

   • Wim Vreeswijk zegt:

    @ Duchesne: Dat ligt voor een belangrijk deel aan jezelf. Of je je constructief opstelt met inhoud en kennis van zaken bijvoorbeeld. Dus, méér dossierkennis in huis hebben dan je collega’s in de gemeenteraad en zo respekt afdwingen Zelf heb ik jarenlang, zònder politiebescherming, letterlijk de allerheetste kastanjes uit het vuur gehaald. Meerdere aanslagen mogen overleven, zoals in Kedichem, Boekel en Krasnapolski. Bij 4 raadsinstallaties in Almere en Utrecht (1984, 1986, 1990 en 1994 waren er duizenden echte fascisten die mijn installatie trachten te verhinderen. Er moest soms urenlang gechargeerd worden door de ME, met of zonder te paard om mij veilig het gemeentehuis binnen te loodsen. Enzovoort. Meerdere demonstraties voor mijn privé woning, gevel en stoep onder de verf. Een ‘operatie charme’ lijkt mij ook geen overbodige luxe om de allergrootste scepsis weg te nemen. Als je nog behoefte hebt aan een persoonlijk advies. Mail dan naar: vreeswyk.wte@ziggo.nl

    Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Precies , Wim !
   Ik heb een levensgrote poster van Geert Wilders in mijn kantoor hangen en wie het niet aan staat die dondert maar op .
   Wie negatief commentaar op Wilders levert wordt getrakteerd op een stevig verhaal .
   Wie dat niet aanstaat , dáár is het gat van de deur .
   Nou heb ik makkelijk kletsen , heb momenteel voor anderhalf jaar werk in portefeuille , maar als je aan de geeuwhonger ligt , wordt het natuurlijk wel een andere zaak !

   Maar als de PVV blijft groeien , dan kan het toch niet anders dan dat de acceptatie toeneemt ?
   Het gaat langzaam , maar ik denk toch dat dat probleem zichzelf zal opheffen .
   Dan kunnen we die linkse kliek gaan boycotten , als ons aandeel blijft groeien !

   Like

 8. M. zegt:

  Alles wat niet moslim is mag naar hartenlust gediscrimineerd worden, of bent u de motie uit 2010 waar alle partijen op eentje na mee ingestemd hebben vergeten?
  Uw rechten, uw bescherming, uw veiligheid en de waarheid doen er allang al niet meer toe.
  De motie zegt toch expliciet dat het tegengaan van de islamisering geen beleid is.
  Dat betekent dat het eigen volk tegen gegaan moet worden. Niet meer en niet minder.

  Like

 9. Marian zegt:

  Daar weten wij alles van..

  Like

 10. Wim Vreeswijk zegt:

  Er is al jarenlang sprake van een zekere genocide in ons land !

  Geliked door 1 persoon

 11. Rensk. zegt:

  En daaraan kun je zien dat de samenleving dood en doodziek is. Het is te belachelijk voor woorden dat je niet hardop kunt zeggen op wie je stemt. De mensen, die discrimineren zijn de grootste vernielers van de democratie en ik mag hopen dat ze er gegeven moment zelf onder gaan lijden.

  Like

 12. Wim Vreeswijk zegt:

  Laten we hopen dat de patriottische partijen ooit dusdanig groot worden dat Den Haag niet meer om ze heen kan, dus ze ook niet meer zal isoleren in een volstrekt ondemocratisch cordon sanitair en Den Haag eindelijk gaat doen waarin ze 35 jaar nalatig is. Namelijk fascistisch links eens flink gaan aanpakken !

  Geliked door 1 persoon

  • kruisridder zegt:

   Ik heb zolang jullie partij bestond, op jullie gestemd Wim. Jullie hadden een hele goeie boodschap. Net als Fortuyn eerder en Wilders nu. De aanslagen in Kedichem met zwaargewonden, gepleegd door lieden die later voor GroenLinks in de Kamer uit kwamen, hebben bij mij erg veel kwaad bloed gezet. Het fascisme is niet uit Rechts ontstaan, maar uit de linkse klasse.Ik hoop nog mee te mogen maken dat we zo groot worden qua zetelaantallen dat we geheel links het land uit jagen.

   Like

 13. Mirjam zegt:

  Op Wilders stemmen is al voor velen een no-go ‘iets’. Angst, maar ook verachting speelt daarbij een grote rol. Angst om zelf verketterd te worden door anderen en verachting voor het gedachtegoed dat achter de PVV zit (of wat men denkt dat erachter zit), deze twee echter niet in samenhang, maar gescheiden in visie.

  De PVV gaat meedoen in 60 gemeenten in Nederland. Ondanks dat dit er, op heel Nederland berekend, niet zoveel zijn, is het nu toch menens geworden en hebben ‘ze’, de Nederlandse politiek, rekening te houden met de visie en de inbreng van deze partij. De gemeenten allen samen bepalen namelijk de score van populariteit en hoeveelheid van deelname van partijen in het landelijk politieke circus. Als daar geen vertegenwoordigers van partijen zijn, dan is je ‘stem’ als partij al minder hoorbaar en aanwezig in de landelijke politiek en nemen ze je minder/niet serieus, ondanks dat een partij tweede partij van Nederland wordt, wat voor een verder resultaat dáár dan ook mag uit voortvloeien. Bovendien is het ook een toonbaar iets, een aanwezigheid: het tastbaar worden van een gegeven dat burgers nodig hebben om zich deel te voelen van een partij die ze gekozen hebben. Er zijn mensen in de gemeenten die nu hun partij vertegenwoordigen, daar waar ze wonen en leven, terwijl er eerst alleen Geert en de leden van de partij in de Tweede Kamer waren. En ik denk dat als het een succes wordt, en dat weet ik zeker dat dit ook gebeurt, misschien wel met een tegenwerkende start voornamelijk door de andere partijen in de gemeenten ‘gepleegd’, maar daarna, merkende dat de PVV niet zal wijken, door het niet anders kunnen dan door het te ‘aanvaarden’, de PVV deelname ook in andere gemeenten in Nederland snel een feit zal zijn.

  De burgers weten het allang, de politiek is als de dood en sceptisch, want wat deze eerder als waarheid in de media probeerde te verkopen, wordt dan nu, door de echte waarheid ontkracht: de PVV is geen Hitler partij, maar een partij die inderdaad een menselijke gedachte koestert: het opkomen voor de vrijheid en de veiligheid van de burgers van Nederland, voor Nederland zelf en tegen de afbraak van deze en het hanteren van normen en waarden en de rechtspraak die daarvoor bedoeld zijn. Ze zullen het volk daadwerkelijk kunnen verdedigen en de politieke willekeurige beslissingen, die meestal in de lage sectoren, de gemeenten, beginnen, zouden deze niet door de beugel kunnen en destructief zijn, kunnen dwarsbomen en zelfs stoppen. Dat was eerder niet het geval en daarom zullen de anderen partijen op lokaal niveau daar rekening mee moeten houden. Het feit dat de PVV landelijk de tweede partij is, vormt daarmee al een risico voor dezen, want vier jaar zijn zo om en dan worden ze misschien de eerste.

  Het verketteren en slecht behandelen van mensen die de PVV vertegenwoordigen, waar dan ook, ook als raadslieden dus, is wettelijk een vorm van discriminatie en een ondermijning van de vrijheid van meningsuiting en vrije keuze om je leven te mogen leven zoals je wilt. Zolang je er niemand letterlijk mee hindert of stopt met hetzelfde te doen en het niemand ‘kwaad’ doet volgens de wet, mag je daarin niet belemmerd worden en fysieke aanvallen, of vervolging is wettelijk ook niet toegestaan, dus hoe dan ook is het fout. Het feit dat het toch gebeurt is gevolg van de kortzichtigheid, het geloven van leugens, angst en/of een bewuste manier om dat uit proberen te vlakken door de politiek en hun volgers, dat de waarheid een voet aan de grond krijgt en zij het nakijken hebben. Als de druk echter van de fles is en de gemeenten worden ‘bevolkt’ door PVV raadslieden als vertegenwoordigers van die waarheid en de burgers en de politiek de kans krijgt om te zien dat de PVV streeft voor eerlijke motieven de realiseren en dit ook duidelijk laat zien, dan gaat sowieso bij velen een knopje om, geloof dat maar. En dát is nou juist waar de elite bang voor is. Het daadwerkelijke bewijs dat de PVV en Wilders een partij is die echt het belang van het volk vertegenwoordigt, van Nederland en niet van de leugen, zoals zijzelf iedereen proberen wijs te maken.

  Het maakt dat de werkelijkheid zichtbaar wordt en de inspraak in beleid in Nederland van de burger groter wordt en zo moet het ook. De raadslieden, vooral de pioniers die nu gaan beginnen, zijn inderdaad helden en voorlopers van diegenen die daarop zullen voort borduren. Ze nemen een groot risico, maar door gewenning zal iedereen uiteindelijk gaan inzien, dat de PVV niet bestaat uit unmenschen (duivels), maar uit mensen van het volk en door het volk.

  Like

 14. Ria zegt:

  goede middag ik vind dit niet normaal wij mogen ook niet zit uit te schelden en ook tegen de buiten Landers en discriminatie ook niet dit doen dus mensen die niet goed zijn in zijn kop en zo en dat vind ik niet normaal meer oke

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s