Boeddhisten en Hindoes zien aanvallen op moslims als zelfverdediging

Screenshot_23

(Door: “weethetwel”)

In Sri Lanka is de noodtoestand afgekondigd naar aanleiding van grote onlusten tussen boeddhisten en moslims. Ook in dit deel van Azië nemen de godsdienstige spanningen hand over hand toe. De media doen net alsof hun neus bloedt en hebben “geen flauw idee” van wat de oorzaak zou kunnen zijn. Nu was het weer een individuele moslim die wat verkeerd gedaan zou hebben. Wat een onzin. Net alsof daardoor op allerlei plaatsen in het land aanvallen op moslims plaats gaan vinden. De realiteit is veeleer dat ook in die landen door de autoriteiten stommetje gespeeld wordt en er net gedaan wordt alsof de islam een godsdienst is, terwijl hij gewoon een veroveringsideologie is. Dat is door de eeuwen aangetoond en dat is tot op de dag van vandaag niet anders.

Zowel in Azië als in Europa is door heldhaftige strijd voorkomen dat het barre primitieve islamstaten zijn geworden. In Europa is men dat vergeten en worden de moslims zelfs uitgenodigd opnieuw te komen, maar in Azië weet de bevolking wel beter en hand over hand neemt het verzet toe. De aanval op de moslims is dan ook een vorm van zelfverdediging. Een poging om de islamisering te stoppen. Want zonder zich te verdedigen, gaan ze vroeg of laat voor de bijl.

Godsdienstige spanningen is ook zo’n lekker neutraal woord om het beestje niet bij zijn naam te hoeven noemen, want in de praktijk gaat het altijd om moslims waar problemen mee zijn. De boeddhisten en de Hindoes beginnen zich steeds meer te verdedigen, terwijl de katholieken gewillig afgeslacht worden onder leiding van een paus die de christenen laat stikken en onderdanig knielt voor de moslim-overheersers.

Wie denkt dat dit compleet nieuw is, moet zich eens verdiepen in de zienswijze van de grote Engelse staatsman Churchill of Lord Mountbatten, de laatste gouverneur van India. De Engelse generaals hadden in 1947 een vooruitziende blik bij het onafhankelijk worden van India. Zij zagen als enige mogelijkheid voor een vredige toekomst de moslims te scheiden van de overige godsdiensten. Ze verdeelden het land in twee stukken: India en Pakistan. Pakistan was voor moslims, India voor de overige geloven. Ze deden dat niet voor niets. Eeuwenlange ervaring had geleerd dat er met echte moslims niets aan te vangen is. En dat is helaas het grootste gedeelte er van. Moslims hebben maar één doel: de  “ongelovigen” onderwerpen en er tweederangsburgers van maken. Meer ambitie is er niet.  Liegen en bedriegen is daarbij zeer geoorloofd. En met zulke mensen valt nu eenmaal weinig aan te vangen.

Er kwam na de verdeling een bloedige volksverhuizing op gang. Moslims naar Pakistan en Sikhs, christenen en Hindoes naar India. Maar de leider van India, Nehru, de man die vooral met vreedzaam verzet de Engelsen uit India wist te verdrijven, bleek in al zijn poriën het prototype van de Goedmensch. Al snel maakte hij een overeenkomst met Pakistan dat de moslims toch in India mochten blijven en voortaan beschermd zouden worden. Hij heeft India met een groot probleem opgezadeld.

In de periode na de Tweede Wereldoorlog bleef de balans in evenwicht, want alle godsdiensten bedienden zich van het middel van de voortplanting om andere geloven in aantal af te troeven. Bekend is bij ons het verhaal van de pastoor die de gelovigen aanmaande veel kinderen te krijgen. De Hindoes in India wisten dus ook precies wat het belangrijkste wapen van de moslims is: de baarmoeder. Het krijgen van kinderen. Om het evenwicht te bewaren, zorgden de Hindoes ook massaal voor kinderen. Het gevolg was dat de bevolking van India toenam in een moordend tempo, het half miljard was nauwelijks behaald of het miljard kwam er aan en nu zit het al tegen de anderhalf miljard mensen.

Een jaar of twintig geleden kwam er een kentering. De Hindoes begrepen dat deze ongebreidelde bevolkingsgroei moest stoppen en India niet in staat zou zijn deze bevolkingsexplosie te voeden en aan een menswaardig bestaan te helpen. Het aantal Hindoe-kinderen daalde dramatisch. En de moslims zien hun kans schoon. Een riksja rijder die nog geen nagel heeft om zijn kont te krabben, krijgt 12 kinderen in de wetenschap dat zelfs India met zijn gebrekkige sociale voorzieningen ze toch wel in leven laat.

En zo ontwikkelt de moslimbevolking in India zich tot een  democratische tijdbom, want bij 50% of meer van de stemmen is het afgelopen met de democratie. Vanaf dat moment zijn ze de heersers en zullen de rest van de bevolking naar hun pijpen laten dansen. Ze worden daarbij geholpen door de Democratische Partij, een soort PvdA, die inmiddels ook geïnfiltreerd is door moslims.

Waar de Hindoe zijn vrolijke kleuren draagt als een uiting van zijn verbondenheid met zijn cultuur en zijn goden en tempels, dragen de moslimvrouwen sinds een jaar of vijftien vrijwel allemaal een pikzwarte boerka. Vooral in de “veroveringsgebieden”. Samen met het wit van de mannen de kleur van het veroveringsleger.

Omdat het onmogelijk is de veroveringsstrategie in heel India tegelijk toe te passen (totaal aantal moslims is nu 15% gemiddeld, wat er toch altijd nog een paar honderd miljoen zijn), is gekozen voor de praktijk van de gettovorming. Dat gebeurt net als in Europa vooral in de grote steden, waar bepaalde wijken volledig ingepalmd worden en het leefklimaat voor anderen zodanig wordt dat ze vertrekken.

Maar ook op het platteland gaan ze aan de slag.  Een goed voorbeeld is het gebied Wayanad in de staat Kerala in het zuiden van India. In deze door een mengelmoes van linksen en communisten bestuurde staat bestaat vrije vestiging. Dat betekent dat moslims langs de wegen en op allerlei plaatsen  massaal hun wrakke huizen neer kunnen zetten met om de paar honderd meter prefab moskeetorens waar grote luidsprekers aan gehangen worden. Vijf keer per dag wordt de hele buurt van alle kanten overschreeuwd met Allah Akbar. Uit alle gaten en spelonken komen de moslims dan tevoorschijn. De oorspronkelijke Hindoes worden weggepest of in het defensief gedreven. Wat het allerbelangrijkste is: het zijn de stemmen die tellen. In de verschillende kiesdistricten is het aantal moslims in 15 jaar gestegen van nog geen 10% naar nu 37,8%, 42,4%, 41,2%. Nog even en ze hebben de meerderheid. Vervolgens kan door “democratische besluiten” de rest van de bevolking verdreven worden en hun land en huizen voor een appel en een ei worden ingepikt.

De oorspronkelijke bevolking zit als kikkers in een herbarium te wachten totdat het zo ver is. En het erge is dat ze er niets tegen kan doen, want de vredelievende moslims doen toch niets verkeerd? Vervolgens  gebeurt er iets onbenulligs en de pleuris breekt uit. Mensen in doodsnood die zich verdedigen tegen een toekomst van horigheid en vernedering. Die zien wat er gebeurt en geen boodschap hebben aan politiek correcte boodschappen van de verwende linkse huiskamergeleerden.

Ze hebben gelijk, al schreeuwt links moord en brand als ze de moslims aanvallen en de moskeeën vernielen. Het probleem zit hem er vooral in dat er met moslims geen evenwichtige maatschappij op te bouwen is zolang het moslims zijn. Ze accepteren geen gelijkheid en democratie. Vroeg of laat krijgen ze allemaal van Allah de opdracht niet-moslims  te onderwerpen. In overheidsdienst zijn ze dus praktisch nutteloos, want ze bevoordelen de collega-moslims en zijn dus niet in staat wetten eerlijk uit te voeren. Dat is in Nederland ook al te merken. Bij de politie geldt hetzelfde. In het leger kunnen ze niet gebruikt worden, want India leeft constant in spanning met de moslimstaat Pakistan en dan zijn moslimintriganten het laatste waar ze in het leger op zitten te wachten. Ze willen niet in de rug geschoten worden. Ondernemingen nemen moslims niet graag in dienst, omdat ze allerlei extra eisen hebben en volgens hun geloof niet eerlijk hoeven te zijn tegen ongelovigen. Daar zitten bedrijven niet op te wachten. Bovendien heeft de moslim geleerd superieur te zijn aan alle anderen, zodat het hem de grootste moeite kost zich dienstbaar op te stellen tegenover niet-gelovigen. Een chagrijnig personeelslid is niet goed voor de omzet.  In verzorgende beroepen willen ze vanwege hun superioriteit ook niet werken, tenzij alleen met en voor moslims.

Al met al was het een superidee van de Engelse generaals alle moslims bij elkaar in een land te zetten, zodat ze daar nog eens eeuwen de tijd zouden krijgen om enige mate van Verlichting te krijgen.

Het wordt na zoveel jaar opnieuw duidelijk wat er met de islam aan de hand is: hij is altijd op veroveringstocht en het doel heiligt de middelen. De ware moslim Erdoğan zegt het duidelijk: “De moskeeën zijn onze kazernes, de koepels onze helmen, de minaretten onze bajonetten en de moslims onze soldaten.”

Hindoes en boeddhisten hebben die boodschap inmiddels goed begrepen. Vernietig die kazernes, die helmen en die bajonetten. Dan wordt dat veroveren een stuk moeilijker.

Door:
“weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, Boeddhisten, Censuur, Demografie, demoniseren, Desinformatie, gezond realisme, hersenspoeling, hindoes, Historie, Hypocrisie, India, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Boeddhisten en Hindoes zien aanvallen op moslims als zelfverdediging

 1. D.DAY zegt:

  Een schitterend stuk. Ter aanvulling: Khadaffi zei al dat de islam de wereld zal veroveren via de baarmoeder. En dat zie je terug in India.

  Geliked door 2 people

 2. Jan zegt:

  NB Reportage van de islamofiele BBC

  Opvallend hoe google het zoeken manipuleert. Ik type muslim mob sri lanka'(of varianten) en het enige wat dit oplevert is boeddhisten vallen moslims aan

  Geliked door 1 persoon

 3. lilith zegt:

  Deze week van de keurige (D66) collectanten aan de deur in van die dure Unicefjackies. Ze kwamen voor de Royhingya collecteren. Meteen hun praatje gestopt. Ik ben zelf in Myanmar geweest en weet als geen ander hoe in dat werelddeel, m.n. India, Indonesie, Sri Lanka de islam als een vraatzuchtig monster de oorspronkelijke cultuur heeft verdrongen. Door constant zuigen. Door slachtoffer uit te hangen. Door rolomkering. Door moordzucht (zoals het in brand steken van mediterende monniken..) door verkrachtingen, door verzieking van het lokale leefklimaat.Dewereld is niet van islam alleen en mag dat ook NOOIT worden. Helaas zijn organisaties als Unicief en die vermaledijde NGO’s te politiek correct en losgezongen van de we3rkelijkheid. Zij willen dat graag zo houden maar ik steun de Birmezen!!

  Geliked door 5 people

  • Statler & Waldorf zegt:

   “De islam als een vraatzuchtig monster de oorspronkelijke cultuur heeft verdrongen. Door constant zuigen. Door slachtoffer uit te hangen. Door rolomkering. Door moordzucht, door verkrachtingen, door verzieking van het lokale leefklimaat.”

   Mooie korte en duidelijke omschrijving van het ‘geloof’ van de vrede.

   Like

 4. john van antwerpen zegt:

  Een oom van onze buurman, die uit Sri Lanka komt, heeft ooit het volgende
  gezegd. Je hebt 2 soorten mensen; barbaren en niet barbaren. Wat bedoel je
  vroeg ik, waarop hij zij; moslims en niet moslims.

  Geliked door 1 persoon

 5. aad zegt:

  Nog nooit van mijn leven zo,n furieus strijdgevoel gekend, ondanks alle struikelblokken op mijn levenspad nog nooit iemand in persoon gehaat. Zo fanatiek ik was bij vluchtelingenwerk, het verzamelen, wassen en verspreiden, van aangeboden kleding, uitdelen van bijbels in alle talen buiten de asielopvangplaatsen, niets was teveel. Ik hield en houd nog steeds enorm veel van alle mensen die ik iets positiefs in hun leven hebt kunnen aanbieden, en die mij daar, dankbaar voor zijn geweest.
  Tot 22 maart 2016, omdat het gaat over een zienswijze en een vrije meningsuiting en niet tot aanzetten tot haat of discriminatie, ben zo vrij geweest bovenstaand artikel te delen op facebook.
  alle lof voor de schrijver.
  Als iemand zich op facebook gekwetst voelt zij het zo, maar ik koester mijn sympathische wrok.
  spreid je sadjada gebedskleedje dan maar, bid je toverspreuk en breng haar terug die ik zo mis.

  Like

 6. Qvic zegt:

  Moslims spelen altijd alsof zij het slachtoffer zijn, van hun eigen gewelddadige acties en daarom zielig zijn en beschermd moeten worden voor ander gelovige. De goedmensen, deze hypocrieten (die nu overal de macht hebben in de politiek) kijken niet verder dan hun neus lang is en willen overkomen bij hun eigen achterban, dat zij naaste liefde hoog in hun vaandel hebben staan. Die vinden dan ook die moslims zielig (die trappen met open ogen in de val van de opgevoerde toneel stukjes van de moslims) en zij dan op willen komen voor de moslims. Dit zijn in de meeste gevallen jonge vrouwen die zelf nog kindloos zijn en zich zelf graag feminist noemt, maar wel hun moeder instinkt willen uiten naar de gemeenschap. Door zorgzaam over de moslims te willen hoeden. Dat zij daarmee hun eigen toekomst mee weggooien en zo ook die van andere, dringt bij hen verstand niet door. Al leg je ze met feiten en voorbeelden hun wangedrag uit. Hun oogkleppen blijven op en zij vallen jou aan als zijnde dat jij het gevaar zou zijn. Want goedmensen zijn eigenlijk allemaal psychopaten, die kunnen ook niet tegen kritiek en kunnen ook niet logisch denken. Deze mensen zijn een nog grotere gevaar dan de moslims voor andere gelovige, zij plegen hoogverraad tegen hun eigen soort genoten en doen dit zonder enig overleg en met droge ogen. Als of zij alleen de wijsheid in pact hebben en het beste voor hebben voor iedere burger in het land. Die zouden we eigenlijk allemaal moeten opsluiten in een psychische inrichting of iets dergelijks, zodat we de moslim plaag hardhandig kunnen uitroeien. Zonder in de rug aan gevallen te worden door deze hypocritische psychoten goedmensen. Die alle zo links als maar kan zijn.

  Like

  • hendrikush zegt:

   “Wij” zitten vastgebakken in ons democratisch rechtssysteem dat met bloed, zweet en tranen door onze voorouders is opgebouwd.
   “Zij” zitten vastgeroest in hun sharia die parasiteert op en profiteert van wel functionerende maatschappijen. Elke bekennende mohammedaan is een principiële vijand van onze staat.
   De twee systemen zijn onverenigbaar, we moeten ons wapenen en verdedigen. Het is een verplichting naar voorgaande generaties.

   Like

 7. reageerbuis zegt:

  De islamieten maken nog geen 10% van de bevolking uit en zijn nu al een plaag. De hele maatschappij wordt ontwricht. De-islamisering is hard nodig.

  Like

 8. de sluwe vos zegt:

  De pers hier zal er pas over berichten als er een Hindoe of een Boeddhist één vinger uitsteekt naar een moslim. Het wordt dan zo voorgesteld dat de moslims het slachtoffer zijn en over hun eigen uitlokking wordt er natuurlijk niets gezegd. De meerderheid van onze eigen bevolking hier loopt met oogkleppen en slikt kritiekloos hetgeen de pers hen voorliegt.

  Like

 9. ieznogoedh zegt:

  De aanval op de moslims is dan ook een vorm van zelfverdediging.
  Indachtig aan de “zelfverdediging” van de Turken in Afrin, kan de wereld niets tegen dit soort zelfverdediging hebben. Als de Turken het kunnen doen zonder dat de rest van de wereld daarmee problemen heeft, kunnen Boedhisten en Hindoes het zich zeker permitteren om zich te verdedigen voordat ze worden aangevallen. Bij mislims is het immers zo dat als ze je vandaag niet aanvallen, ze het morgen wel zullen doen of anders overmorgen. Dan kan je ze beter een slag, wat zeg ik, tien slagen voor zijn.

  Like

 10. Helena zegt:

  ik vraag met af: u als sluwe vos: heeft u een plannetje? We worden door de overheid bedrogen en belogen, ik probeer in mijn omgeving mensen wakker te schudden en zowaar hier en daar valt het muntje, maar het merendeel zal het een worst zijn! Je krijgt het slappe volk niet in verzet, ik weet het ook niet meer!

  Like

 11. kampersrene zegt:

  Zestig jaar geleden , dan waren de mensen nog diep gelovig , Christelijk Regelmatig ging ik met mijn ouders naar de kerk die toen uitpuilde van het volk. Bij de procesie knielde iedereen als de monstrans voorbij kwam……In die tijd zou die vervloekte Islam , nog niet bijna , vaste voet aan de grond gekregen hebben zoals dat nu het geval is. Bhoedisten zijn erg gelovig , ik woon al een dertien tal Jaren in het noorden van Thailand . Ze zijn niet fanatiek , het is ook een levenswijze . Ge ziet hier zeer sporadisch een kopvod ,gedragen door zeer jonge meisjes. Een soepjurk met baard heb ik hier nog niet gezien . Indien die Islam zich zou opdringen dan zouden de Thai’s terugvechten zoals in Sri Lanka en blijven vechten tot de laatste soepjurk verdwenen is

  Geliked door 1 persoon

 12. christ Kanters zegt:

  Zo is het ook gegaan in de Balkan , Toen Tito nog leefde was alles onder controle , na zijn dood , gingen de moslims overheersen wat tot de oorlog in Joegoslavië heeft geleid ,

  Like

 13. Jules Vismale zegt:

  Ik heb zo het idee dat de webmaster en alle reageerders op E.J. Bron dit artikel vast geweldig zullen vinden omdat het met de radicale moslims in Europa ook geregeld andersom gaat wat terreur en haat betreft:

  Stijging in aantal “racistische’ aanvallen op Turken, moslims en asielzoekers in Europa de laatste jaren

  In de laatste 6 jaar zijn in Europa 755 racistische aanvallen geweest op de Turkse (moslim) bevolking. In 2016 waren dit er 128, Duitsland is het land waar de meeste aanvallen geregistreerd zijn en dat is niet verbazingwekkend gezien de haat die dit ongedierte naar de autochtoonse Europese bevolking rondbazuinen. Als aanval worden ook gezien de aanvallen met varkenskoppen op moskeeën en verenigingen, hakenkruizen op de muren schilderen en het schrijven van beledigende teksten richting de islam wat hopelijk geen koffiedik kijken is!

  Door terroristische organisaties als ISIS en Al qaida wordt steeds meer haat ontwikkelt tegen de Moslimgemeenschap in Europa (zij zijn meestal grotendeels fans van deze akelige terreurgroepen!) waardoor vele aanvallen op Islamitische organisaties/mensen uitgevoerd worden. Voornamelijk rechts-extremisme, haat tegen buitenlanders en anti-Islam aanvallen zijn de ontwikkelingen die groeien tegen de Turken, mede dankzij de vreselijke dictator Recep Tayyip Erdoğan, een echte Nederlander-, Duitser- en Europa-hater!

  Tussen 2011 en 2015 zijn 627 incidenten geregistreerd waarvan maar liefst 106 incidenten in 2015. Echter, vorig jaar is een stijging van 20% geconstateerd in de aanvallen op de Turken in Europa ten opzichte van het jaar ervoor. In Europa zijn in 2016 128 incidenten geregistreerd.
  Er zijn vermoedens dat dit niet alle incidenten zijn, er zijn genoeg mensen die niet de moeite nemen om een incident te melden of dat ze bang zijn om een incident te melden.Moskeeën, Islamitische verenigingen en instituten in Duitsland en ook in andere Europese landen zijn het doelwit en dat mag zo blijven stijgen!

  Duitsland trekt de aandacht aangezien hier de meeste incidenten op de Turkse bevolking plaatsvinden. Naast de gewelddadige incidenten die in Duitsland plaatsvinden zijn ook incidenten geregistreerd waarbij varkenskoppen of andere organen van varkens achtergelaten worden op deze locaties of leuzen en hakenkruizen. Wel valt op dat de meeste aanvallen in Duitsland gericht zijn op moskeeën, islamitische verenigingen en instituten.

  Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld in Herringen behorende bij Hamm in Noors Rein Westfalen gebeurt, waarbij een moskee in aanbouw het doelwit was. Er werden vele leuzen geplaatst op de muren van de in bouw zijnde moskee: “Rot op uit Duitsland!”, “Nazi’s in plaats van Moslims!”, “Laten we de Turken, Marokkanen en moslims vergassen!”

  Ook in het rapport uitgebracht door de Turkse Ministerie voor 2015 was Duitsland het land waar de meeste incidenten was gebeurd tegen de Turken en moslims in Europa. Van de 106 incidenten tegen de Turken en moslims 2 jaar geleden was 53 geregistreerd in Duitsland. De andere landen waar vele incidenten geregistreerd worden zijn Oostenrijk, België, Zweden (!) en Nederland.

  Het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Turkije heeft nu een database opgezet om de incidenten in Europa tegen de Turkse bevolking te registreren en op te volgen. De consulaten in Europa hebben ook een algemeen alarmnummer ingesteld die 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar is. De Ministerie doet er alles aan om de slachtoffers (?) in Europa bij te staan en helpt hen bij de begeleiding op locatie met behulp van de lokale consulaat.

  Ik persoonlijkheid heb in elk geval voor geen 1000% medelijden met de opgenoemde Turken, Marokkanen, moslims en andere criminelere en ondankbare allochtonen die hier al tijdenlang autochtoonse Europeanen verachten, bedreigen, mishandelen, onderdrukken of zelfs willen vermoorden!
  Ze krijgen eindelijk een koekje van eigen deeg, zij worden met gelijke munt teruggepakt want ze zijn een pot nat of van hetzelfde laken een pak! Wie onder de gehate islam haat verspreid in Europa zal dat terecht weer terug oogsten, gelijk als wat de hindoes en Boeddhisten met de moslims doen!

  Geliked door 1 persoon

 14. Pingback: Boeddhisten in Sri Lanka vechten tegen de moslims en de NRC snapt er niets van | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s