Het sprookje van na de grote ‘boeman’ (satire!)

(Door: “bozeoudeman”)

November 2020: dat was de maand van het grote bedrog, de maand die de wereld moest bevrijden of juist onder curatele zou nemen, het is maar hoe je het bekijkt. Het hangt ervan af of je verstand hebt of niet, of je zelfstandig denkt of denken aan je meesters overlaat. Hoe dan ook, het grote bedrog vond plaats en de ‘boeman’ werd verslagen.

Overal stroomden lachende, blije, vrolijke mensen samen om te vieren dat ze nu eindelijk vrijheden achter zich konden laten en slaven gingen worden. Dat was fijn, dat was prettig, dan hoefden ze nergens meer over na te denken, nooit zelf ergens verantwoording voor te dragen, zich nooit nog ergens schuldig aan of mee te voelen, geweldig.

De fraude was enorm geweest. Van alle kanten waren auto’s komen aanrijden en hadden de goeie mensen dozen vol stembiljetten afgeleverd die geteld moesten worden, stemmen voor hun meester. Miljoenen mensen die niet bestonden, waren even tevoorschijn gekomen uit dat niet bestaan om in geweldige saamhorigheid met de bestaande mensen mee te stemmen op hun meester.

Saamhorigheid van bevrijding uit de wurggreep van een dictatuur van vrijheid was overal voelbaar geweest in de atmosfeer en overal waren vrolijke mensen te zien en horen. De grote boeman werd met een overweldigende meerderheid aan stemmen verslagen. Meer dan negentig procent van de getelde stemmen van de bijna een miljard stemmen uitgebracht door de honderd miljoen stemgerechtigden was voor hun meester en tegen de grote boeman geweest. 

Nog geen twee weken later was de euforie helemaal compleet toen het al een jaar lang plotseling heersende virus, dat de hele wereld in de greep had gehouden en waarvan werd gesteld dat er vele honderden miljoenen mensen aan zouden overlijden, even plotseling als dat dit virus de kop op had gestoken ook weer was verdwenen. 

Vrolijke oproepen tot gebed waren gewoon hoorbaar tot op Mars, zoveel blijdschap heerste er. Het was gewoon een wonder. Mensen stroomden samen bij moskeeën om de enige echte god te danken. Het was het werk van god geweest die als beloning voor het via grootschalige fraude heen sturen van de grote boeman het virus, dat hij als zijn toorn over de boeman over de wereld had uitgestort, nu weer had ingetrokken. De goddelijke les was duidelijk, fraude is goed als dit het goede dient.

Gelukkig had god zelf ingegrepen en had het virus over de wereld laten neerdalen, zodat alles wat de grote boeman via economische ingrepen had bewerkstelligd in één klap teniet was gedaan, weg waren de vele tienduizenden banen, en weg was de opleving van de economie en weg was het grote succes van de grote boeman.

De tegenstanders van de grote boeman hadden hiervoor jarenlang gebeden en zoals het bij goed gedrag hoort te zijn, kwam de beloning na door hun god te zijn verhoord en de mensheid leefde nog lang geknecht en heel erg ongelukkig onder keiharde terreur van hordes linkse psychopaten en veel op geld geilende zwarte slachtoffers van ooit iets.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Het sprookje van na de grote ‘boeman’ (satire!)

 1. Jan zegt:

  Pro Trump? Dan opdonderen:

  Facebook just banned Mark Sidney, who ran two of the largest Pro-Trump pages on Facebook.
  They classified it as a “hate group.”
  They are coming for everyone.https://t.co/RyC4N9HQl5
  — Ryan Fournier (@RyanAFournier) November 11, 2020

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA……………………………!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Voter fraud of any kind is exceedingly rare in the US, election experts confirm
  https://twitter.com/i/events/1308626736066617344

  Donald J. Trump
  @realDonaldTrump
  “I don’t care what state you’re in, this computer voting system is wide open to fraud and intervention.” @LouDobbs
  True, and wait until you see what’s coming!

  Reactie Twitter: This claim about election fraud is disputed

  A brave patriot. More & more people are stepping forward to expose this Rigged Election! https://t.co/DfOVDQu2Qp

  — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 11, 2020

  Wie melding maakt van fraude wordt door Twitter ‘terecht gewezen

  Like

 2. Jan zegt:

  Bill Whittle over de enorme fraude en de leugens van de pers

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s