E-mail voor burgemeester Cees van der Knaap van Ede

Screenshot_1

(Door: T. van E.)

Beste mevrouw Hagenbeek,

Ik schrijf u deze email, omdat ik begrepen heb dat als ik rechtstreeks contact met burgemeester C. (Cees) van der Knaap wil opnemen ik hem op Twitter moet gaan volgen. Dat laatste was ik niet van plan. Enerzijds omdat ik niet door allerlei systeemhoeren valselijk voor stalker wil worden aangemerkt, en anderzijds omdat ik dergelijk laag spul als Van der Knaap nog niet eens onder de zool van mijn schoenen wil hebben. Laat staan dat ik mijzelf als ‘volger’ van hem zal aanmerken.

Enfin, ik zal hierover niet uitweiden, omdat ik geen zin heb in urenlange verhoren van zijn systeemhoertjes om vervolgens werkloos te raken omdat deze bij mijn werkgever gaan klagen. Ik heb namelijk een heel leuke job en die heb ik bereikt zonder multicultureel te zijn en zonder politiek correct de ballen van allerlei low-life te likken. Ook heb ik altijd geweigerd mijn reet voor smerige Allah-aanhangers te ontkleden. Maar dit ter zijde.

Waar ik Van der Knaap over mail is zijn ronduit idiote handelwijze. Wekenlang, wat schrijf ik, maandenlang, nee, jarenlang laat die eikel de situatie in Ede door allerlei buitenlands tuig verkloten. En als dan eindelijk de autochtone en rechtmatige bewoners van Ede het gedoe met brandende auto’s zat zijn en voor hun eigen veiligheid willen gaan zorgen, komt die lamzak met een vage verordening die samenscholingen VAN BLANKE NEDERLANDERS DIE HUN WIJK WILLEN VERDEDIGEN verbiedt. Persoonlijk spreek ik hier schande van. In oorlogstijd zou ik Van der Knaap als volksverrader terecht laten stellen, maar ik wil hierop in deze email ook weer niet al te diep ingaan gezien het verleden en de geschiedenis van de familie Van der Knaap. Nogal pijnlijk allemaal…

In ieder geval spreek ik er schande van. Schande, omdat Van der Knaap best weet hoe de vork in de steel zit. Het zijn niet de roomblanke Nederlanders die in Ede voor problemen zorgen… nee… U weet ook wel hoe wij NEDERLANDERS ze noemen… toch? Nee, het zijn ‘zij’… ‘zij’ die tijdens 9/11 op bruggen in Ede stonden te juichen. Zij, die bij het minste of het geringste zijn ‘beledigd’, zij, die kennelijk te stom zijn om te werken – zeer wel mogelijk omdat zij de lagere school nog niet eens hebben afgemaakt –, zij die feitelijk niets waard zijn. Zij, die alleen voor problemen zorgen. Keer op keer. Niet alleen in Ede, maar bijna, en neem me niet kwalijk dat ik dergelijke lelijke woorden gebruik, IN VERDOMME IEDERE EUROPESE STAD (mijn excuus). Het is werkelijk godgeklaagd, en dan heb ik het over de BLANKE CHRISTELIJKE GOD… mevrouw, wat die Van der Knaap uithaalt.

Om verdere stijging van mijn bloeddruk, iets wat ik niet moet willen, te voorkomen, sluit ik af. Sorry, het wordt dus een korte mail.

Zou u zo vriendelijk willen zijn aan die eikel van Van der Knaap door te geven dat ik iedere avond voor hem op mijn knieën ga. U moet weten dat ik ieder avond tot mijn BLANKE CHRISTELIJKE GOD bid. Ik vraag hem of haar, daar ben ik nog niet helemaal uit, om allerlei dingen. Ik vraag om vrede. Vrede in mijn straat, mijn stad, vrede in mijn land. Ik bid om voorspoed en dan echt niet alleen voor mezelf. Zo bid ik ook dat het weer in de Middellandse Zee te slecht is voor kleine bootjes om over te steken naar Italië of Spanje. Ik bid dat mijn BLANKE CHRISTELIJKE GOD de grenswachten aldaar kracht geeft om dat te doen wat noodzakelijk is. Namelijk het vuil weghouden. En ons vrijwaren van het kwade! Maar vanaf vandaag zal ik,  speciaal voor Cees, ook voor hem bidden! Ik bid dat hij zijn fouten zal inzien. Voordat het voor hem te laat is en mijn BLANKE CHRISTELIJKE GOD hem niet meer kan redden. Want ik zal ook bidden dat mijn BLANKE CHRISTELIJKE GOD hem zal straffen. Straffen met een loodzware dodelijke ziekte. Het maakt mij niet uit welke. Kanker, leukemie, een hersentumor. Als zijn lijden maar lang en pijnlijk is. Ja ik geef toe, een hele opgave voor de heiland. Zeker in deze duistere dagen…met al die ‘buitenlanders’. In ieder geval weet u toch ook dat een ieder krijgt wat ie verdient? Dus waarom een volksverrader als Van der Knaap niet? Weet u wat? Speciaal voor hem zal ik een weesgegroetje extra doen! Voor het hellevuur!

Oh, en even voor de duidelijkheid. Deze mail is natuurlijk op geen enkel manier als ‘bedreiging’ bedoeld! Mij is immers niet de wrake! Die is aan mijn BLANKE CHRISTELIJKE GOD.

Mijn dank alvast voor het doorgeven van mijn email. Ik wens u een prettig weekend.

Door:
T. van E.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, CDA, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op E-mail voor burgemeester Cees van der Knaap van Ede

 1. Joannes den Hollander zegt:

  T. van E. omschrijft hiermee zijn mening die van toepassing is op de meerderheid des volks onzes. Gelukkig worden er dat steeds meer. Eenieder die heult met de vijand in oorlogstijd zal zijn/haar straf niet ontlopen. God zal de tirannie samen met de volksverraders straffen. Graag zullen wij Hem daarbij een handje helpen. God zij met ons.

  Like

 2. Japio zegt:

  Deze Cees van der Knaap is een goed voorbeeld van een nsb-bestuurder die buigt voor de islam. Van de week nog gezien bij powned/ Rutger van Castricum hoe laf deze Knaap is. Als ik die kop van het islam-Knaapje zie krijg spontaan buikloop.

  Geliked door 1 persoon

 3. boorzalf zegt:

  Cees van der (schand)knaap is bang voor de islam, net zoals de rest van de politiek. Durven niet op te treden.

  Like

 4. Van der Knaap is duidelijk bang, dat, als hij de ware veroorzakers van de ellende aanpakt, ofwel ZIJN auto, zo niet zijn huis in de fik gaat, ofwel er een aanklacht tegen hem ingediend wordt wegens “discriminatie en demonisering van minderheden.”Anders kun je dit collaboratiegedrag niet verklaren.
  Hij mag vooralsnog blij zijn, dat ‘bijltjesdag nog niet is aangebroken!

  Geliked door 1 persoon

 5. hendrikush zegt:

  De Marokkaanse gemeenschap in Ede zal het ondertussen wel meer dan zat zijn dat haar goede naam en faam door een paar uitzonderingen in diskrediet wordt gebracht.
  Ze gaan nu een eigen burgerwacht oprichten om hun kinderen en geloofsgenoten in het gareel te houden.
  Zou zo maar kunnen toch?

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Hendrikush:

   “… haar goede naam en faam…”

   Goede naam en faam? Die hebben ze nog nooit gehad en waar zou uit blijken dat ze die nu ineens wel hebben? En een Marokkaanse gemeenschap die z’n kinderen in het gareel gaat houden? Dát zou pas nieuws zijn!

   Meeleuteren met policor Nederland en het vooral hebben over al die Marokkanen die het “zo goed doen” en de schuld geven aan “een paar uitzonderingen”. Geen haar beter dan Van der Knaap. Mag ik éven overgeven?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 6. elisah zegt:

  Ik heb het te doen met de mensen in Ede. De schrijver heeft eens lekker zijn boosheid kunnen ventileren, er wordt echter niets mee gedaan, hetgeen de frustratie alleen maar groter maakt.
  Zelf zou ik lokauto’s neerzetten en beveiligingscamera’s, de daders moeten en zullen gepakt worden.
  Als nou eens de auto’s van de daders spontaan zouden ontbranden?

  Like

 7. carthago zegt:

  Schande van der knaap is een schaap in nood, de pislam wolven dreigen hem op te vreten, wat mij betreft vandaag. Dan is Ede vogelvrij, en heerst geen wet meer en kan eindelijk de afrekening beginnen.

  Like

 8. Ron soeverein mens zegt:

  Waarom organiseren de mensen in Ede geen burgerwachten die gewapend met knuppels riekvorken etc dit tuig zo ongenadig inelkaar slaan dat ze 6 maanden alleen via een rietje kunnen eten en voorlopig niet meer kunnen lopen . Dit is de enige taal die ze verstaan. De hele Nederlandse bevolking van Ede moet hieraan meedoen dan kan de politie ook niks doen want je kunt geen hele stad arresteren. Bescherm je eigendommen en kom voor jezelf op dat recht heb je als de politiek en politie faalt. Laat het wereldnieuws worden.

  Like

 9. Ze lachen om onze westerse samenleving. Zij denken ver boven ons verheven te zijn doordat ze geloven in een maangod die nooit bestaan heeft. Dat maakt het gevaarlijk, ze denken heilig dat alles wat het westen heeft gebracht automatisch geconfisqueerd kan worden als een soort oorlogsbuit. Dat doen omdat ze dat al bijna 1400 jaar doen. Ze hebben nooit iets gebracht, behalve vernietiging, geweld en het uitmoorden of verkrachten van andersdenkenden.. Denkt u dat dat zou kunnen veranderen? Dan moet dat fascistische haatboek verboden gaan worden. Gaat niet gebeuren, dus uiteindelijk zal het verval van de wereld weer gaan leiden tot een gigantische oorlog.
  En…. We werken er aan mee om dit zo snel als mogelijk te bewerkstelligen.

  Like

 10. joopklepzeiker zegt:

  Hier gaat het dus al fout heer T. van E. met dat god van u was een cda burgemeester zeker wel welkom, laten we het maar voortschrijdend inzicht noemen, maar te laat veelte laat !

  Op 13 november 2007 sprak de gemeenteraad van Ede zijn voorkeur uit voor Van der Knaap als opvolger van burgemeester Roel Robbertsen. Na de formele procedures werd hij op 21 januari 2008 als burgemeester van Ede geïnstalleerd. Partijgenoot Jack de Vries volgde hem op als staatssecretaris van Defensie.[4]

  In oktober 2013 besloot de gemeenteraad om Van der Knaap voor te dragen voor een nieuwe termijn van zes jaar. Zijn eerste termijn liep op 21 januari 2014 af. Op 3 januari 2014 maakte Van der Knaap zelf bekend dat de Kroon hem voor een tweede termijn heeft benoemd

  Like

 11. Theo van Ewald zegt:

  Niet in het geheel, waarde Joopklepzeiker…. U refereert aan deze gebeurtenissen gheel correct!

  Laat waaraan u refereert dus een waarschuwing zijn…

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Ik ben geen gereformeerde hei kneuter die zich verstopt achter een god ,dus uw waarschuwing zou beter gericht kunnen worden aan o.a de Edenaren, want die bekomen de wrake des gods om maar even uw jargon te gebruiken.

   Moet toch even lachen hoor, god stuurt zo een burger kweetje als burgervader op zijn horde zelf bevlekkers af,. ik moet bekennen dat het een soort van humor is die ik wel kan waarderen.

   Ga met god en een honkbal knuppel, een ander stuk hout om tegenaan te fluisteren, zullen we maar zeggen .

   En bidden voor de wrake des gods is zo islamitisch, maar ja jullie zijn dan ook religieuze neven, of beter gezegd nichten .

   En als u het nog niet doorhad, ik heb een schijthekel aan uw soort gelovigen .

   De verkrachters van de spiritualiteit , gehaktballen met een kruisje erin geprikt , Febo kwaliteit ,.

   Like

 12. Avidia zegt:

  En dan dat jonge jongens-spul die met hun vingers omhoog aan het vertellen zijn, moet dreigend overkomen, ik lach me slap. Ze kunnen amper uit hun woorden komen, spreken met een accent waar dat ook vandaan komt, terwijl ze hier geboren zijn.
  Maar het is wel een gevaarlijk jongens-spul, ze hebben geen opvoeding gehad of ze storen er zich niet aan. Dat grut wordt groot en dan????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s