Realistische leraar . . .

Screenshot_66.png

“Als ik zie dat scholieren niet eens in staat zijn om afval te scheiden, graag met het vliegtuig op studiereis zouden willen en de deuren open laten staan in de winter, dan zouden ze eens bij zichzelf te rade moeten gaan hoe ze, beginnend bij zichzelf, iets tegen de klimaatverandering kunnen doen.”

Mario, leraar uit Schleswig-Holstein, in de NDR 2 special.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Algemeen, Hypocrisie, klimaat, klimaatfascisme. Bookmark de permalink .

19 reacties op Realistische leraar . . .

 1. Jan zegt:

  Moet je eens zien wat voor zwijnenstal leerlingen in de schoolkantine achterlaten in de pauze.

  Geliked door 3 people

  • BertG. zegt:

   Ben een half jaar conciërge geweest op een land en tuinbouw school.
   Werkelijk niet voor te stellen wat die koters aan tering zooi kunnen achterlaten in een kantine of schoolplein in een pauze.
   Overal eigenlijk in een schoolgebouw.
   WC’s verstoppen met bekertjes en complete rollen wc papier is ook erg populair onder de jeugd.
   Werkelijk overal weten ze afval achter te laten of het ergens achter te verstoppen.
   Het even opruimen van je troep wordt bijna als een vernedering gezien, want dat is niet stoer.
   Gelukkig heb je als conciërge/ toezichthouder nog een beetje “macht”.
   Want verliezen doen ze het dan altijd, en een grote bek gaat dan ook niet werken.

   Like

   • BertG. zegt:

    Maar vermoeiend is het wel om de hele tijd maar de oppasser en uiteindelijk de baas te moeten uithangen, als ze het verdommen om het op te ruimen.

    Like

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Extreemlinks Comite 21 Maart noemt ruzie tussen jongeren Urk ‘pogrom’ en ‘pogromtaferelen’
  ‘Forum voor Democratie verspreidt fascistische complottheorieën!’

  Jaaah echt waar een pogrom

  PERSBERICHT

  Verklaring Comité 21 Maart – over de pogrom in[sic] Urk maandagavond 11 maart

  Wij zijn geschokt door de gebeurtenissen in[sic] Urk afgelopen maandag, maar niet verbaast[sic].

  De afgelopen jaren is er een klimaat geschapen waarin racistische uitingen tegen moslims zich steeds veelvuldiger zijn gaan voordoen. Bijna honderd mensen bestormden afgelopen maandagavond het huis van de familie Boukhizzou. Zij waren op zoek naar de 18-jarige Soufyan. Hij zou iets vervelends hebben gedaan tegen de vriendin van een plaatsgenoot. De moeder van Soufyan, zijn zus en hijzelf zijn in hun eigen huis in elkaar geslagen. De jongeren gooiden buiten met vuurwerk en riepen ‘Geertje Wilders’.

  En nog meer van die onzin

  https://tpo.nl/2019/03/15/extreemlinks-comite-21-maart-noemt-ruzie-tussen-jongeren-urk-pogrom-en-pogromtaferelen/

  Onderaan in pdf

  Geliked door 1 persoon

 3. Claudia M. zegt:

  Ze zijn niet eens in staat hun rommel überhaupt weg te gooien! Dat laat je toch liggen, dat is namelijk voor de schoonmaak…

  Like

 4. Flo zegt:

  Lekker met de fiets naar een camping bij een boer in de buurt ,en niet naar Barcelona, want ja ,principes oke,maar dan wel je er aan houden .

  Like

 5. Lucky zegt:

  Het is ongepast en vals om kinderen voor hun karretje te spannen en dus te misbruiken voor hun plannetjes.

  Geliked door 1 persoon

 6. Lucky zegt:

  Over greta
  https://www.autisme.nl/2019/02/05/zweedse-16-met-autisme-mobiliseert-scholieren-wereldwijd-voor-het-milieu/

  Zweedse (16) met autisme mobiliseert scholieren wereldwijd voor het milieu

  De Zweedse Greta Thunberg (16, autisme) begon in haar eentje een schoolstaking voor het milieu, inmiddels gevolgd door scholieren overal ter wereld. Donderdag 7 februari vindt er een landelijke scholierenstaking plaats in Den Haag.

  Al heel jong, als 8-jarige, maakte de Zweedse scholier Greta Thunberg (16) zich grote zorgen over de gevolgen van de opwarming van de aarde. Totaal in paniek raakte zij toen ze de conclusie trok dat invloedrijke volwassenen – zoals politici en journalisten – ‘gewoon doen alsof er niks aan de hand is’.

  Op haar elfde raakte Thunberg hierdoor in een ernstige depressie. Ze stopte met eten en met praten; in twee maanden tijd viel ze tien kilo af. Niet lang daarna werd bij haar autisme, een dwangstoornis en selectief mutisme vastgesteld. ‘Dat betekent dat ik alléén spreek als ik denk dat het nodig is’, aldus Thunberg onlangs in een TEDx-talk in Stockholm. ‘En dat is nu’.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Een top-uitspraak!

  De jeugd die de mond vol heeft over het klimaat, stappen met een gerust hart op hun vervuilende scooters en slapen geen nacht slechter vanwege zorgen om het klimaat.
  Het zijn kuddedieren, meelopers, en nog te jong voor een gedegen mening.

  Geliked door 3 people

 8. Ruud zegt:

  Het is als de slinger van een klok; ontwikkelingen slaan altijd tijdelijk door waarna de evenwichtstand weer bereikt wordt. Jeugd is per definitie links en wordt meteen rechts na het ontvangen van hun eerste salarisstrook.

  Geliked door 1 persoon

 9. Richie zegt:

  Tja, de hele dag je mobieltje aaien alsof het je liefje is. Niemand die zich afvraagt waar die dingen vandaan komen en welke oorlogen er om de grondstoffen gevoerd worden. En niemand heeft het over de verwoestende mijnbouw die ervoor gepleegd wordt.

  Geliked door 1 persoon

 10. guusvelraeds zegt:

  Like

 11. Jan zegt:

  Linksvolk, hypocrieten

  In 2017 was er een protestdemonstratie van linksvolk tegen de aanleg van een olieleiding. Na afloop werd een gigantische zwijnenstal achter gelaten, inclusief een lijk dat later werd gevonden

  Enviro-Hypocrites Leave ‘Biggest Ecological Mess’ at Pipeline Protest Site Enviro-Hypocrites Leave ‘Biggest Ecological Mess’ at Pipeline Protest Site

  North Dakota Gov. Doug Burgum called the protest site “the biggest ecological mess on the Missouri River system from top to bottom in this country.”

  “Peak population was in early December, and that’s when we had that huge, three-day blizzard. There were tents flattened at that time that have never been dug out again,” Burgum told KFGO. He said there could be bodies in the debris.

  Protesters set about 20 wooden structures on fire in the hours ahead of the evacuation deadline. Two explosions resulted, burning a 7-year old boy and 17-year-old girl. An ambulance took them to a Bismarck hospital.

  https://www.libertyheadlines.com/enviro-hypocrites-leave-biggest-ecological-mess-pipeline-protest-site/

  Dakota Pipeline Protesters Left Behind Mountains of Garbage and a Dead Body
  https://www.breitbart.com/politics/2017/04/11/dakota-pipeline-protesters-left-behind-mountains-of-garbage-and-one-dead-body/

  Tegen vervuiling prediken maar wel autobanden verbranden als protest

  …..
  Due to the shear volume of trash left behind, heavy equipment is needed to help with the clean up. According to AgWeb.com, there is an estimated 4.5 million pounds of trash to be cleaned up. With warm temperatures hitting North Dakota, the race is on to clean up the site before the melting snow and resulting water shed ends up carrying the trash, human waste, fuels, and oils into the near by Missouri River

  https://imgur.com/gallery/h6udP

  Like

 12. Lucky zegt:

  Scholieren in A’dam,
  https://www.at5.nl/artikelen/192464/vier-aanhoudingen-na-vechtpartijen-bij-kermis-westerpark

  Kermis Westerpark gesloten na vechtpartijen tussen jongeren: 12 arrestaties

  De kermis in Westerpark is vanavond eerder dicht gegaan na verschillende vechtpartijen tussen groepen jongeren. De jongeren zochten elkaar op de Haarlemmerweg op en gingen met elkaar op de vuist. Er zijn twaalf jongeren gearresteerd voor openlijke geweldpleging. De ME was ook ter plaatse.

  Al de hele dag gingen er geruchten dat jongeren op de kermis zouden hebben afgesproken voor een confrontatie. Volgens een getuige zou het gaan om tientallen jongeren uit West en Holendrecht, na een eerder conflict zouden ze besloten hebben elkaar vrijdagavond op te zoeken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s