VIDEO: Geert Wilders – “Rutte staat zelf buitenspel”

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t G.Deckzeijl)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

33 reacties op VIDEO: Geert Wilders – “Rutte staat zelf buitenspel”

 1. felix zegt:

  Geert Wilders deelt de knock-out uit…

  Like

 2. Cathja zegt:

  Opnieuw heldere uitspraken van Geert Wilders. Wat ik zo plezierig aan hem vind is, dat hij zo vriendelijk blijft! Je kunt hem van alles vragen, hem het vuur aan de schenen leggen, maar altijd blijft hij correct in zijn antwoorden!
  Ik heb veel respect voor deze man, en hoop dat hij het op politiek gebied ver gaat schoppen!
  Het zou het mooiste zijn wat Nederland sinds lange tijd zou overkomen!
  Geert, veel succes, zéker op 21 september a.s.!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Geert maakt in deze clip ook een heel ontspannen indruk. Hij weet dat hij op dit moment met een gerust hart de vinger op de zere plek kan leggen omdat Rutte duidelijk helemaal fout zit. Voor de zoveelste keer heeft hij gelijk en zijn tegenstanders kunnen dat ook niet ontkennen. Ze verdommen het om het te èrkennen, maar dat is bepaald niet hetzelfde.
   In zekere zin hééft hij het al ver geschopt: Ken jij één politicus, in Nederland of daarbuiten, die vanuit de halve wereld invitaties krijgt om te komen spreken, of overleg te komen voeren? Er is iets gaande, een politieke verschuiving en HIJ en geen ander heeft dat toch maar tot stand gebracht!

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Theresa Geissler 11:45

    Nee Theresa, ik ken geen één politicus die net zoveel wordt gevraagd om te spreken als ONZE Geert! Ik heb dan ook diep respect voor deze man, temeer omdat hij al zijn vrijheid heeft moeten inleveren om ons te dienen! Wie doet hem dit na of wie zou dit kunnen opbrengen?
    Deze man verdient IEDERS respect!

    Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  “Zijn beleid maakt Nederland kapot”, mijn inziens is dat de juiste constatering van Geert! Ik ben benieuwd naar de bijeenkomst op 21 september, op de Koekamp in Den Haag. Verder ook eens met @Cathja, dat Geert zeer fatsoenlijk reageert!

  Like

 4. johnnie zegt:

  Ja en Geert Wilders staat ook buitenspel met zijn 31 zetels in de peilingen.Daar bedoel ik mee te zeggen dat de meerderheid van het klootjesvolk nog steeds op ramkoers is naar de untergang. Pas als Geert Wilders minimaal 76 zetels haalt staat hij niet meer buitenspel,maar dat zie ik toch ook niet gebeuren met een autochtone meerderheid die dagelijks vijf maal bidden richting brussel en mekka.

  Like

  • tjonge zegt:

   niet zo negatief johnnie,
   niets doen is erger ! we komen er wel.

   Like

  • Jean zegt:

   Vreemdelingen moet stemrecht afgenomen worden, eerst na 10 jaar in het land wonende én bijdragen geleverd te hebben mogen ze eerst meestemmen.
   Met dat moslimtuig gaat alles pijlsnel richting ondergang, die barbarij MOET verboden worden.

   Like

 5. Dr. Kwast zegt:

  Volkomen met Johnnie eens.
  Dat is het geen waar we naar streven of meer. Nederland wordt Wilders.

  Like

 6. Jean zegt:

  Nu nog omzetten in stemmenaantal dan komen de problemen in Nederland ook opgelost, wij in Vlaanderen moeten helaas nog wachten tot25 mei 2014 om die franskiljonse/italiaanse flikker wandelen te sturen.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Als God met Geert Wilders is, dan kan hij wel degelijk winnen.En ik vertrouw op hem.

  Like

 8. Wachteres zegt:

  http://nos.nl/video/546604-asscher-kritiek-zal-samsom-sterker-maken.html

  Asscher:’ Kritiek zal Samson sterker maken’..

  Je moet wat doen als je nog maar 12 virtuele zetels hebt…..

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Wachteres 14:02

   Ja, ze verzinnen ook werkelijk van alles om het naderend onheil af te wenden! Alles wat krom is proberen ze recht te praten, maar het zal ze niet meer helpen. De schade die ze hebben opgelopen is fors, en dat door eigen beleid! Hoe stom kun je als politieke partij zijn?! De macht en roem is ze naar het hoofd gestegen. Ze konden er niet mee omgaan.
   Wat overbijft is een flutpartijtje die straks alleen nog maar hier en daar speldenprikjes uit kan delen. Over de PvdA hoeven we ons in de toekomst dus niet meer druk te maken.

   Like

   • Jean zegt:

    Cathja,
    Ik hoop dat u gelijk hebt en ik hoop daarbij dat óók in Vlaanderen die linkse troep flink op hun bek gaan vallen want dat lafhartig verraad en profitariaat komt ons deftig de strot uit, dat links gespuis kost ons jaarlijks ± 15 miljard euro en dat om franskiljons, coburgers en die massa nutteloze allochtonen aan de vreet te houden.

    Like

 9. JiepMK zegt:

  Steeds maar weer dat oppervlakkige geschreeuw en geen enkel steekhoudend argument, geen analyse, geen cijfers, retorisch is dit bagger. Zielig gewoon.

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Tsja, je pikt ze d’r zo uit hè.

  Like

 11. Het doet mij goed te zien dat Geert Wilders gedurende zijn vacantie weer een beetje op adem heeft kunnen komen waardoor hij in dit interview weer een veel minder gespannen indruk maakt, het zal voor hem ook niet meevallen met alle aanvallen die hij te verduren krijgt een open mind te behouden.
  Zo te zien heeft hij in zijn vacantie weer even de tijd gehad alles op een rijtje te zetten, helaas zal dat de komende tijd ook hard nodig blijven want de komende Prinsjesdag werpt zijn schaduw alweer vooruit, naar het zich laat aanzien zal het Kabinet Rutte daar de slechtste begroting sinds de Tweede Wereldoorlog bekend gaan maken.
  Je zou het kunnen zien als onze ‘roadmap’ naar ons faillissement, en de oppositie is zoals G.Wilders al zegt hopeloos verdeelt dus dat belooft weinig goeds vrees ik.
  Tot ziens allemaal op zaterdag 21 september !!
  Misschien wel de laatste gelegenheid om uw ongenoegen kenbaar te maken.

  Like

 12. friki zegt:

  Geert Wilders, voor hem past alleen maar een diepe buiging!! Hoop dat hij een geweldige overwinning behaald.

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Ik hoop echt dat Rutte DIT ooit ‘ns een keer te zien krijgt alstie ’s morgens uit z’n nest stapt en uit ’t raam kijkt, waar dan ook ter wereld…
  http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/1696514/2013/08/31/Dreigende-wolk-geeft-fotograaf-het-vingertje.dhtml

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Dacht aan de kop van het artikel gelijk aan Rutte maar zoals bekend woont die niet in Waalwijk…
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21855595/__Politie_zoekt_verwarde_man__.html

  Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  Geen geschikte draad, dan maar hier. Trouwens, EJ, ik vind het stilaan tijd worden voor een LINKDUMP op deze site. Kijk hier maar eens: dit kan niet meer in de 21e eeuw, vind ik!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21856616/__Vrouw_mag_niet_vissen__.html

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  Waarom ik nog steeds zit te spinzen op een vette kabinetscrisis.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21856606/__Pensioenplan_in_gevaar__.html
  (ze weten van gekkigheid niet wat ze zullen verzinnen om de burger nog verder door de mangel te halen. Hier is niks meer te halen, zoveel is zeker.)

  Like

 17. G.Deckzeijl zegt:

  Nog iets minder dan 4 maanden en dan mogen “ze” zich hier op last van een groepje zwaarbetaalde EP-idioten hier vrij vestigen + uitkering. Want daar draait ’t op uit. Er is voor al die infiltranten geen werk en zeker niet in deze tijd.
  Politiek Den Haag + Brussel werken dus actief aan mee aan verdere aanslagen op ons sociale vangnet(zoals de AOW, WW, etc).
  Niet alleen Rutte en Co krijgen het moeilijk, Merkel en Hollande ook.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21857282/__NL_vreest_Roemenen__.html

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  Hoe je het ook wendt of keert: ze blijven naar wegen zoeken om overal geld uit te slaan, ze moeten en zullen je alle voordeeltjes afpakken, ze gaan net zolang door totdat je geen rooie draad meer aan je lijf hebt.
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/3502315/2013/09/02/Toch-minder-bijtelling-groene-auto.dhtml

  Like

 19. Tom Hendrix. zegt:

  @G.Deckzeijl: 07.07. uur. Gerrit Marx Rutte, en zijn onderrover Samsom zullen inderdaad doorgaan tot wij creperen. Dit soort mensen gaan “over lijken”, om hun baantjes veilig te stellen. Dit soort mensen voelt zich hoog verheven boven ons. Zolang de stomme massa nog blijft stemmen op PvdA,VVD,CDA,en D66 en GL, gaat de ELLENDE gewoon voort!

  Like

 20. johnnie zegt:

  tjonge zegt:
  1 september 2013 om 13:19

  Hoewel ik een fan ben van Geert Wilders en de PVV,ben ik wel zo nuchter om te constateren dat de PVV nooit en te nimmer een coalitie zal kunnen vormen met de ouwe partijen en hun aanhangers.
  Ik weet niet of jij het nog weet maar in 2012 werden er(kuch)verkiezingen gehouden.Aan de ene kant had je de PVV die tegen de EU,islamisering enz enz is.Aan de andere kant had je de aanhangers van de EU,islamisering enz enz.Het resultaat is bekend en de kiezers kozen 135 zetels om hun(kuch)belangen te behartigen.Dat heeft niets van doen met negatief zijn,maar met een heldere kijk op de zaken.En dan hebben we nog de peilingen.Jij en ik weten net zo goed dat peilingen geen moer voorstellen,want wat dat betreft zal de meerderheid van de kiezers weer gewoon op de ouwe partijen stemmen.Die meerderheid stelt weer een coalitie samen en de untergang gaat gewoon weer vrolijk verder.Nogmaals dat ligt niet aan Geert Wilders,maar een meerderheid van een bevolking die staan te popelen van ongeduld om zich een een rivier te storten waar je over de krokodillen kan lopen.En ik zeg het nog maar een keer.Zolang de PVV geen 76 zetels haalt bij de volgende(kuch)verkiezingen,zal de PVV daarna weer aan de zijlijn staan.Maar goed,de meerderheid heeft het zo gewild en ik heb allang mn maatregelen genomen ivm de naderende untergang,crisis,of hoe je het ook noemen wilt.Zouden eens wat meer mensen moeten doen,dan zichzelf maar blijven wijsmaken dat ze in een democratie leven en wonen.

  Like

 21. G.Deckzeijl zegt:

  En ik al die tijd maar denken dattie druk bezig was een nieuwe partij op te richten.
  Was toch niks geworden lijkt me.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/09/brekend_hero_brinkman_terug_bi.html

  Like

 22. G.Deckzeijl zegt:

  Geen geschikte draad, linkdump zou wel praktisch zijn hiero…
  Hoe dan ook:de snelste manier om kwijt te raken wat we hebben is om krampachtig vast te blijven houden aan wat we hebben….
  Nee, dat heb ik niet verzonnen.Wie dan wel? Hier is de “uitvinder”.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21859360/__Rutte__veranderen__.html
  Als ik die zin hierboven ga ontleden kom ik tot de volgende conclusie. Wat Rutte bedoelt is dit:
  wij hebben dat ESM in het leven geroepen omdat wij vinden dat dat goed is voor ons land.
  Doet u nou maar gewoon wat daarin staat, dan komt alles goed. En wat u ook moet doen is niet teveel nadenken over de term vervreemding in dat ESM.
  Nou Mark Rutte, als mijn conclusie juist blijkt zal ik er -uitsluitend en alleen voor me eige –
  voor zorgen dat jij en dat lamme Vak K geen kans krijgen ook maar een sikkepit van mij te
  “vervreemden”.
  Waarschuwing: politici moet u nooit vertrouwen!
  http://tinyurl.com/ccvmzjt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s