Rusland nodig in de strijd tegen de islam

Screenshot_17

(Door: Lenie Meiman)

De mensen in Nederland geven ruimhartig als er weer eens gebedeld wordt voor een of ander goed doel. Gemakshalve vergeten we de armoede in ons eigen land. Gebeuren er ongelukken waar veel slachtoffers te betreuren zijn, zoals nu met de MH17, dan rouwen we allemaal. Door dat vliegtuigongeluk met de vele doden (niet te bevatten hoe verschrikkelijk dat is) worden de gruweldaden van alles wat met de islam te maken heeft bewust naar de achtergrond gedrukt.

Ook ik betuig mijn leedwezen aan de nabestaanden. Ik hoop niet dat Rusland verantwoordelijk is voor het afschieten van de raket. Waarschijnlijk komen er dan sancties tegen Rusland. Nederland heeft in de toekomst Rusland nodig voor het bestrijden van de islam. Door sancties op te leggen aan Rusland komt de Derde Wereldoorlog dichterbij.

De islam heeft in een aantal westerse landen al de overhand. Regeringen zijn bang voor de islam en durven niets te doen. Duitsland is daar een voorbeeld van, Nederland hoort daar ook bij. Denk aan de vele moskeeën die er al in Nederland zijn en er nog bij komen.

Nederland moet rekening houden met de (vaak stuitende) gebruiken van de islamieten. Wij hebben steeds minder te vertellen over hoe we in ons land met elkaar omgaan. Zwarte Piet, een allochtoon die we graag zien komen, is binnenkort niet meer welkom.  Het zal er ook wel van komen dat christelijke feestdagen verdwijnen. Daarvoor in de plaats krijgen we dan het barbaarse islamitische slachtfeest.

De mensen dachten dat ze vrij waren toen Nederland bevrijd was van de Duitsers. Daarvoor in de plaats zijn we nu bezet door islamitische jihadstrijders en vriendjes en familieleden. De steeds maar aanzwellende import spreekt één regel Nederlands: ‘Wij hebben recht op eten, wonen, geld en zorg.’

En weer zijn de Joden slachtoffer. Door de Duitsers werden de meeste Joden vergast. Bij de islam worden de mensen eerst gemarteld, vaak tot de dood erop volgt. In de Tweede Wereldoorlog hadden we de ondergrondse die Joden probeerde te redden. Dat doen we niet meer. De asielzoekers zijn belangrijker. Daarvoor moet alles wijken. Bejaarden worden uit hun vertrouwde omgeving gehaald, opdat de asielzoekers hun plek kunnen innemen.

Ik kan wel huilen om deze regering die Nederland verkwanselt aan kwaadwillende buitenlanders. En de beroepsneger Quinsy Gario maakt zich druk om zijn kroeshaar en dikke lippen. God, Allah of weet ik veel wie nog meer, heeft de mens zo geschapen. Door dit te schrijven, ben ik zeker aan het discrimineren en dat mag niet. Maar moslims mogen wel vrouwen, homo’s en Joden discrimineren.

Door:
Lenie Meiman (86 jaar)
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Eurabië, Europa, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, political correctness, Rotzakken, Rusland. Bookmark de permalink .

39 reacties op Rusland nodig in de strijd tegen de islam

 1. john zegt:

  Er komt misschien wel geen 3e wereldoorlog, maar zeker wel een nieuwe koude oorlog. En meer sancties, die komen er ook, waardoor Rusland misschien gedwongen wordt om die 3e wereldoorlog te beginnen. Duitsland begint al de negatieve gevolgen te merken van de afgebroken handelsbetrekkingen. Backfire noemen ze dat in Amerika. Het geweer ging naar achteren. Zouden ze ook geen Russisch gas meer willen? Als ik Putin was had ik de kraan al lang dichtgedraaid.

  Like

  • Dot zegt:

   Leuke brief Mevrouw Meiman maar helaas denk ik dat een civiele oorlog wel op aantocht is en te beginnen met Frankrijk waar de situatie explosief is.

   Like

 2. Ron V zegt:

  Mevrouw Meiman,
  ik heb respect voor u, u schrijft wat velen denken.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Wat heeft u de situatie van nu weer uitstekend onder woorden gebracht, mevrouw Meiman! Had onze overheid maar zo’n heldere kijk op de dingen die ons boven het hoofd hangen!
  Ook ik denk dat we in de toekomst de Russen in de strijd tegen de islam nog wel eens nodig zouden kunnen hebben. Zeg je dit hardop, dan kijkt men je vreemd aan. Alles in de wereld draait immers om Amerika/Obama? En Obama is zelf moslim, dus zal zijn geloofsbroeders zoveel mogelijk steunen. Want heeft Obama zijn bezorgdheid al uitgesproken over ISIS? En wat horen we van hem over de vervolgde christenen en de Joden, die nu weer het doelwit van fanatieke moslims zijn? Weinig tot niets!
  Duik je wat dieper in de wereld van de Amerikanen, dan zie je dat alles klatergoud is! Ze doen zich groot voor, voelen zich nog altijd wereldleider, maar dat is schijn. Het land is failliet, en steeds meer geniepigheden komen aan het licht.
  Ik hoop dat we niet nóg meer sancties aan Rusland opleggen dan de sancties die nu zijn goedgekeurd door Brussel. Ten eerste is nog niet glashelder wat er precies is gebeurd op de dag van de ramp, want veel is nog onduidelijk, maar Amerika had direct na het neerstorten van dat vliegtuig het oordeel al klaar. Dat kan zeer gevaarlijk zijn!
  Laten we hopen dat de EU tot bezinning komt!
  Eerst moeten we alles weten over deze gruwelijke gebeurtenis.

  Like

  • peterselie1 zegt:

   “Had onze overheid maar zo’n heldere kijk op de dingen die ons boven het hoofd hangen!” Ja Cathja neem maar van mij aan dat de bestuurlijke elite op het hoogste niveau, wel degelijk kennis heeft van het beoogde islamisatie plan van Nederland welke deel uitmaakt van de EU. Kort na WO II werd dit monstrum gestart en is op nazi beginselen gefundeerd, de islamisatie van Europa is een essentieel onderdeel hiervan.

   Like

 4. Driek zegt:

  Geachte mevrouw Meiman, een mooi artikel, uit het hart geschreven, ik vind het onbegrijpelijk dat de regering ons dit aandoet, wij hebben, de oudere generatie, die toch echt niet verdiend.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Mevrouw Meiman, ik begrijp U en leef met U mee. Maar dat wij Nederlanders hier met de ISLAM opgezadeld zitten, is toch de schuld van de “domme Nederlandse kiezer”, want verantwoordelijk voor de massale ivasie der moslims is gebeurd met medeweten en verantwoordelijkheid van PvdA,CDA,VVD,D66. De RODE den Uyl is ermee begonnen, een grote stommiteit om iedere Turkse – en Marokkaanse “GASTARBEIDER”, een VERBLIJFSVERGUNNING te geven. Daarna zijn VVD en CDA kabinetten er mee doorgegaan, met veel plezier van HYPOCRIETE WERKGEVERS- goedkope arbeidskrachten- en de Bilderbergbende. En als UITERSTE VERRAAD de Resolutie van Straatsburg! Tenzij we ons zelf gaan VERZETTEN, zijn we overgeleverd!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Chapeau mevrouw Meiman, het is een triest verhaal, maar jammer genoeg waar, wij zijn dankzij de politiek vreemdelingen in eigen land geworden en derderangs burgers die alleen goed genoeg zijn om alle belastingen en premies op te hoesten.
  Maar ieder volk krijgt de regering die het verdient, zolang de achterlijke horde op de partijen blijven stemmen die ons willen vernietigen.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  De volgende keer ik mijn gasfles (om te koken,we hebben hier geen “thuis-gebracht-gas”), moet ik dan vragen of het uit Rusland OF Algerie komt. ? ?
  Ik hoorde zonet op nws dat er in NL mensen zijn, die bellen naar hun “energie-leverancier”, dat ze GEEN Russisch gas willen.
  REALISTEN………………..! !

  Like

  • Cathja zegt:

   Het zou mij niks kunnen schelen waar mijn gas vandaan komt. Ik kan er toch ook niks aan doen dat olie uit moslimlanden komt? Kunnen we er van buiten? Nee, helaas nog niet. Tegen de tijd dat we geen olie meer uit het Midden-Oosten nodig hebben, ziet Europa er heel anders uit. En dat heeft niets met Russisch gas te maken.
   Dom als je met zo’n vraag over je gas je energieleverancier belt..!

   Like

   • Daiyu-ninja zegt:

    Cathja zegt:
    25 juli 2014 om 10:07

    Het zou mij niks kunnen schelen waar mijn gas vandaan komt. Ik kan er toch ook niks aan doen dat olie uit moslimlanden komt?…………………………….

    Vreemd, niet? Men wil geen gas meer uit Rusland omdat de pro-Russische separatisten bewapend worden door Rusland die dit vliegtuig uit de lucht hebben geschoten.
    Maar wel wil men olie uit landen waarvan de bevolking ‘moslims’ over de hele wereld op een afschuwelijke manier onschuldige mensen afslachten, kinderen verkrachten en iedere niet-moslims dood willen.

    Als men Rusland wil boycotten, dan moet men ook de moslimlanden boycotten.

    Like

 8. Lis zegt:

  Recht voor z’n raap. Wat een goed stuk hebt u geschreven, mevrouw Meiman. Gezien uw leeftijd hebt u alle recht van spreken. Het is vreselijk dat u de nazibezetting hebt moeten meemaken en nu moet toezien hoe hetzelfde lijkt te gebeuren. En de Nederlandse regering slaapt.

  Like

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  Als we de Russen nodig hebben tegen de islam, hadden we beter wat meer solidair kunnen zijn met Milosevic. Hij was de laatste die in Centraal Europa de moslims probeerde te beteugelen.

  Like

 10. cat zegt:

  Uw heeft mijn gedachten precies weergeven
  Dank hiervoor. Ik denk er net zo over. Rusland hebben we zeer hard nodig, tegen de strijd tegen de Islam. Als dit maar meer Nederlanders dit zouden beseffen. Andere helden zijn de ex_ moslims, die ons keer op keer willen waarschuwen wat de werkelijke Islam is en hoe de moslim denkt over ongelovigen. De provocaties van de Islamieten nemen steeds meer en meer een vorm aan. Ze zijn zo overtuigd van hun zaak en ze weten dat de regering of politie niets doet. Het is zo stil aan ons zijde. Misschien ligt er eel een plan klaar nij het Westen, EU, wat te doen indien er een serieuze geweld uitbreekt van de Islamieten. Het is zo stil…
  Maar volgens Bijbel profeties wint het Islam niet. Het is de meest anti Christelijke systeem dat er is. Ik volg ook Walid Shoebat, een ex-moslim, maar mu een Christen. Kenner van van de Koran zowel de Bijbel. De anti Christ komt uit Turkije. De huidige Kalifaat is louter een voorbeeld. Turkije zal de soenie’s en de sjiits verzoenen en ze onder een dak brengen. Turkije wordt de ware Moslim Kalifaat, de Neo Ottomaanse Rijk. Alles wat er nu gebeurt wijst er op. Denk zelf dat Europa, het Westen uiteindelijk, wel na zware strijd, Islam zal verdrijven. De moslim is braindeath door islam en haat. Goed nadenken kunnen ze niet.Hoop geschreeuw, moord en doodslag, blinde woede haat is hun wapen. Allen bezitten ze de evil spirit van Islam. Langzaam aan wordt EU en de rest van het westen wordt wakker. Het zal gebeuren. Gedwongen deportaties en vluchtende moslims dood of in leven zal niet uitblijven. Dezelfde haat die zij koesteren naar ons, zullen wij ook gaan doen. Masr dan in actie.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Cat. Fantastisch geschreven! en het zal ook PRECIES ZO gebeuren zoals je het hebt geschreven! Zèlf heb ik jaaaaren geleden al voorspeld dat wij Rusland broodnodig zullen hebben in de eindstrijd tegen die vervloekte islam! Maar ook het dóór en dóór Katholieke Polen. Servië! Kortom alle Balkan- en landen waar de islam geen poot aan de grond kan krijgen doordat de mensen in de eerste plaats hun nationaal zelfbewustzijn ontlenen aan hun eigen Godsdienst, volgens onze Christelijke waarden en wetten.
   Maar ook landen zoals India en China zullen aan onze zijde staan! Daarnaast ook de Zuid Amerikaanse landen. Wij in Europa zullen een zware tol moeten betalen voor onze bevrijding van die islam. Rusland zal ons niet voor niets helpen… Maar véél liever Poetin!!! Dan het dóór en dóór corrupte politici-zooitje die de islam hier hebben binnen gehaald en die niets hebben ondernomen om ons te redden… toen het nog kon!

   Like

   • cat zegt:

    Ben met je eens. Polen heeft geholpen toe de Ottomanen aan de grens van Wenen waren. Islam heeft verloren. En opnieuw wacht hun een nederlaag. Laat ze maar even hun haat op ons uiten. Kom maar op, zeg ik tegen ieder voddekop, bezetene van the evil spirit of Islam. We wachten af tot de cilmax is bereid. Laat ze maar wapperen met hun jihad vlaggen in Den Haag en elders in het Westen. Een klein groepje “special forces” is genieg om de hele meute stink moslims richting de zandbakken te vluchten of erger….nekschot a la Isis style. Je moet een blanke European niet te lang treiteren…we zijn gezegend met geduld en brains. Don’t f*ck with us. Hiermee bedoel ik alles wat niet moslim is, ook de ex_moslims. Ze zijn uiterst gemotiveerd. We hebben ieder niet moslimland nodig;, vooral de balkan en Russia.

    Like

 11. Harry zegt:

  Goed gezien , onze grote voormalige vriend , Amerika dreigt onder dat zwarte smoelwerk van Obama onze grote vijand te worden , want WEER begint ie tegen Rusland te ageren .
  Rusland heeft die raket niet afgeschoten en TOCH SANCTIES opleggen ? Negerlogica !
  Terwijl ie zelf de islamterroristen in Syrie en elders traint en bewapent .
  En dan nog kritiek op een ander ?
  Alleen een moslim kan ZO goed liegen .
  Die smerige moslims infiltreren overal steeds verder .
  En ze donderen maar aan , want niemand zet z’n voet dwars .
  Murw als ze gebeukt zijn door de linkse voorbereiding .
  Samsom : HIER HEB JE NOG WAT RECHT TE ZETTEN UIT JULLIE VERLEDEN !
  SMERIGE LANDVERRADERS !
  ( Even wat hoofdletters van TOM geleend , vanwege de ernst van de situatie ) .

  Like

 12. janfreak zegt:

  Zo zie je maar weer dat ook vrijheid van meningsuiting en het niet mogen discrimineren zijn keerzijde heeft. Ik ben er voor dat wij onze tradities en cultuur in ere houden en wanneer moslims dat niet aanstaat dan sodemieteren ze maar op. Ook geen moskeeën meer laten bouwen, wij mogen in de moslimlanden ook geen kerken bouwen. En ook geen moslimfeesten hier, die passen niet in onze cultuur. Die vieren ze dan maar in hun kalifaat.

  Like

 13. wouteenhoorn zegt:

  ,,Ik wil geen Russisch gas”. Zo zie je maar hoe dom mensen kunnen zijn. Nederlanders zijn politiek bewust las ik eens ergens. Wat een lachertje. Mevrouw Meiman hulde.

  Like

 14. peterselie1 zegt:

  Werkelijk een goed en uit het hart gegrepen artikel Mevr. Meiman. En ik haal u even aan: “door dit te schrijven, ben ik zeker aan het discrimineren en dat mag niet. Maar moslims mogen wel vrouwen, homo’s en Joden discrimineren.”

  Autochtoon Nederland is al heel lang zorgvuldig door achtereenvolgende regeringen gediscrimineerd, wel op een zodanige manier dat het grootste gedeelte van de Autochtone burgers het niet eens door hebben.

  Gelukkig is er de laatste tijd een kentering hierin te bemerken. Mede door de vele internet blogs/sites waaronder E.J. welke met kop en schouders erboven uitsteekt. Niet alleen dat normen en waarden langzaam maar zeker vervaagden en zelfs een andere betekenis kregen, ben ik van overtuiging dat u NIET discrimineert maar een voorvechtster bent van de waarheid.

  Like

 15. ali zegt:

  Eindelijk een goed gezegde van een oudere dame. Die al veel levenservaring heeft. En nog steeds een goed geheugen. Het word tijd dat onze Nederlandse ouderen en jongeren nu eens voor de waarheid opkwamen zodat we kunne laten zien dat we echt dit kabinet meer dan zat zijn en dat Nederlanders nu maar is echt beter moeten gaan kijken dan hun neus lang is, Maar nu zitten wij met de ISLAM opgezadeld. Inderdaad, De Domme Nederlandse kiezer verkeerd kiest voor de verantwoordelijkheid voor de massale invasie voor moslims En dat is gebeurd met medeweten en verantwoordelijkheid van PvdA, CDA, VVD, D66. De RODE den Uyl is ermee begonnen, een grote stommiteit om iedere Turkse en Marokkaanse GASTARBEIDER een VERBLIJFSVERGUNNING te geven. Daarna zijn VVD en CDA kabinetten er mee doorgegaan, met veel plezier van werkgevers voor goedkope arbeidskrachten. Waardoor zijn wij Nederlanders zelf de dupe ervan geworden. Hierdoor is nu onze Immigratie dubbel zo verbreed met de grootste ellende van dien.

  Like

 16. Tistochwat zegt:

  Het meest trieste aan wat er nu gebeurt in dit land, is dat door die islamisering -veroorzaakt door het verraad van ‘onze leiders’- de laatste jaren van oude mensen die zich hun hele leven hebben krom gewerkt, en die juist recht hebben op een rustige fijne ‘levensavond’, volledig worden vergald.
  Bejaarden worden beschouwd al dure nutteloze lastige wezens die je maar moet laten creperen in de goot. Die mensen worden steeds meer gekort op hun levensvreugde.
  Het is een wonder dat er nog verzorgingstehuizen bestaan.
  Het eten in dergelijke instellingen is niet te pruimen; mijn ouders lusten het niet en het ziet er tamelijk onsmakelijk uit. De geur ervan is ook zo ‘goedkoop’.
  Nu zijn er mensen die zeggen dat er in arme landen mensen zijn die helemáál niets te eten hebben, maar dat vind ik zo afgezaagd; het zou niet nodig moeten zijn dat bejaarden in dit ‘rijke’ land vies eten krijgen. Ik denk dat Bea er geen hap van door haar ‘koninklijke’ keeltje zou kunnen krijgen.
  Ik ben heel erg bang om bejaard te worden en hoop ver voor die tijd in mijn slaap te overlijden.
  Ik moet steeds vaker aan dit nummer denken:

  Like

 17. Roadie zegt:

  Het is niks anders dan de waarheid en ik ben het helemaal met u eens en ik vind het absoluut geen Discriminatie, integendeel, ik heb zeker respect voor u zoals u het hier verwoord heeft.
  Het is nu eenmaal zo, dat de Dictators van de opgedrongen eu, met Miljarden heeft gestrooid om Oekraïne bij de opgedrongen eu te krijgen, maar Poetin heeft daar een stokje voor gestoken en dat heeft hij goed gedaan en hij wordt vanaf die tijd dat hij Neen zei tegen dit geval, gezien als verrader die uit de NWO is gestapt en moet daar gestraft voor worden.
  En dat is wat er gewoon speelt, de regering leiders van de opgedrongen eu en Amerika zijn meer bezig met land te proberen veroveren, dan dat ze zich bekommeren om hun eigen mensen en wat we om ons heen zien is wel duidelijk, dat ze bang zijn voor moslims staat als een paal boven water, want zij mogen wel als ze protesteren met spandoeken lopen met haken kruizen en anti Isreal en ze doen er niks tegen, wanneer wij dat zouden doen tegen hen, dan is de kans reaal dat je daar voor op gepakt wordt en vervolgd!
  Het gekke van dit alles is,dat wij wel klagen en niks doen, geen protesten voeren en alles maar over ons heen laten komen en we weten het allemaal beter en doen niks, nu is het wel zo dat je in je eentje helemaal niks kan doen, maar laten we niet vergeten dat voor de protesten wat we het laatst deden in de jaren tachtig niet meer gebeurt, opdat we nu in een tijdperk leven van Sociaal Media en daar maken de regering leiders gretig gebruik van, opdat zij weten, we klagen wel en doen toch niks en dat is een gemiste kans.
  EN ik geloof dat die NWO verder zullen gaan met hun snode plannetjes om hun doelstelling te behalen, als wij niks doen en blijven toekijken, daar maak ik me eigen het meest druk om en ja die oorlog dreiging hoort er nu eenmaal bij, opdat wij ons zogenaamd zorgen moeten maken hierom?
  Nee, ik maak me eigen hier niet druk om, ik maak me eigen zorgen dat we dit steeds meer laten gebeuren, zonder enige vorm van protest.
  Tot slot wil ik zeggen dat wij het Nederlands Volk gediscrimineerd worden door onze zogenaamde Volks vertegenwoordigers die naar de pijpen van Brussel dansen, wij hebben niet gekozen voor de opgedrongen eu, wij hebben niet gekozen voor de opgedrongen €, wij hebben te gewoon moeten pikken en dat noemen zij Democratie??????????????????
  Een ieder die denkt dat wij in een Democratie en Vrijheid leeft, moet zich goed realiseren dat we onder Dictatuur geregeerd worden en dat is mijn mening, waar onze ouders en groot ouders voor gevochten hebben, is door de jaren heen afgebroken door die afbraak kabinetten die we gehad hebben, alles is bijna weg, ik schaam me hier echt wel voor dat wij dit hebben laten gebeuren, Rechten kwijt, Vrijheid kwijt en de Democratie kwijt, dat is Nederland vandaan de dag.

  Like

 18. ezra70 zegt:

  Hartelijk dank mevrouw Meiman! Ga gewoon door met de wereld te vertellen hoe het is geweest in en na de oorlog. Ik ben ook op een leeftijd dat ik het weet.
  De jonge generatie is bang voor een oorlog maar weet helemaal niet wat het betekent om te moeten vluchten en schuilen in kelders.
  Wij zijn momenteel op vakantie in Sauerland en hier zijn nauwelijks chemtrails!!!
  In Nederland stikt het er van.
  Wat een heerlijk oord is het hier. Midden tussen de weilanden en de boeren. Vriendelijke bevolking en…tijd om te bezinnen.
  De “boven ons gestelden” doen er alles aan om ons ziek te maken en onwetend te houden.
  Ik had een document uitgeprint en meegenomen van Pieter Stuurman en vanochtend uitgelezen. Dat verheldert veel van de misdadige situati waarin we nu verzeild zijn.
  Het is erg de moeite waard dat men zich daar eens verder in verdiept. Dan zullen onze ogen verder open gaan en kunnen we beter vechten tegen het onrecht dat “ons slaven” aangedaan wordt.
  Alles wat we weten moet verder verteld worden want dan zijn we sterk ten opzichte van de “elite”.
  Wij zijn met zo velen en zij met weinigen.
  http://pieterstuurman.blogspot.nl/2009/09/de-architectuur-van-de-macht-volgens.html

  Like

 19. bigljohn zegt:

  Het – vliegtuig – passeerde ook weer eens de revue in het verhaal. Ik heb er zo mijn eigen theorie over, die niet meer is dan een theorie, en misschien fout kan zijn. Volgens mij zitten de Moslims achter die aanslag op dat vliegtuig. Daarmee handig inspelend op de wereldopinie die alras Rusland de schuld zal geven. De Moslims hopen op een internationaal conflict, een Derde wereldoorlog, om in de pandemonie die daarna ontstaat het ernstig verzwakte Europa aan te vallen. Een Rus die op de TV kwam, legde ook de schuld neer bij de Moslims. Isis had toch al de doelstelling dat Madrid voor 2020 gevallen moest zijn voor de Sharia ? Immers, wie waren het die al sinds de jaren zeventig die talloze vliegtuigkapingen praktiseerden ? En wie waren het die twee vliegtuigen in de Twin Towers boorden, en eentje in de zijvleugel van het witte huis ? De twee piloten en twee co-piloten van dat ramp vliegtuig waren Moslims ! Als het om aanslagen gaat met vliegtuigen, kom je onherroepelijk bij de Moslims uit. Misschien speelt Amerika in deze ook een grote rol. Sinds de Moslim Obama daar de president is…..

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ bigljohn 25 juli 2014 om 13:20

   Volgens mij zit er wel degelijk een grond van waarheid in uw theorie.
   Die moslims zijn kennelijk bedreven in het schaken.
   Daarbij moet je ook vele zetten vooruit kunnen denken.

   Like

  • cat zegt:

   Ik denk dat de Islam achtet zit ! Een of ander moslim groep uit de Kaukasus.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 13.20. uur. Ook ik heb het gevoel, dat het de VERRADER en MOSLIM OBAMA, de RODE BOJAREN DER EUSSR, en de NAVO eigenlijk wel goed van pas komt, deze vreselijke misdaad. Ook het MOSLIM TUIG zal er tevreden mee zijn, dan kunnen zij rustig doorgaan met het vermoorden van Christenen, Joden en andersdenkenden in Syrië en Irak. En over de 1000den doden daar, waaronder vele Christenen, daar hoor je ook TimmerfranSS en Rutte niet over, geen woord. We worden belogen en gemanipuleerd waar we bijstaan. Ik denk dat het Boek Openbaring momenteel zeer actueel is. Want BILDERBERG en de NWO zullen tevreden zijn, met de gang van zaken!

   Like

 20. Trucker zegt:

  Yep meisje Lenie Meiman (en als ik je meisje heet is dat een kompliment want ik ken er maar twee euh met Theresa erbij drie) te weten Pamela Geller en Marine Le Pen.
  Inderdaad hebben we een Poetin nodig ondanks dat er op bron’s blog PIEPELTJES met allerlei beledigingen en LEUGENS (blijf ik even beleefd hoor) naar zijn hoofd smijten.
  Ik weet tot hiertoe maar één leider (machtspoliticus maar dat zijn ze van de eerste tot de laaste) die in staat is én de middelen wil gebruiken om de islamiet te verdrijven naar daar waar hij thuishoort noord afrika en omstreken.
  Hulde voor uw scherpe geest en alerte visie kan niet van alle leeftijdsgenoten van u gezegd worden 😉

  Like

 21. Lenie Meiman zegt:

  Nou mensen, enorm bedankt voor jullie reacties. Ik heb ze met plezier gelezen en ben er zelfs een beetje van onder de indruk.

  Like

 22. Benesha zegt:

  Volledig eens met Lenie. En met Putins visie op het op de Islam en de Oekraiëne.

  Like

 23. Avidia zegt:

  @ bigljohn 25 juli 2014 om 13:20

  Daar heb ik ook aan gedacht, het is mij te toevallig.

  En Lenie Meiman (86 jaar) je mag van mij alles schrijven, hoop dat je vaker met een stuk komt. Het is niet te geloven wat er allemaal gebeurt. ijskoud word ik ook van dat vliegtuig ongeluk, en daar krijgt Poeting ook weer de schuld van.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s