De slavenmarkt heeft Europa bereikt

Screenshot_19

Nu eindelijk ook in de EU: Slavernij!

(Door: “Breitbart London” – Vertaling: E.J. Bron)

Pakistani hielden in Griekenland migranten vast en eisten losgeld voor hen

De Griekse politie heeft drie Pakistani gearresteerd, omdat zij zonder toestemming 16 migranten gevangen hielden en geld voor hun vrijlating eisten. De politie zei zondag dat de drie personen “leden van een smokkelaar-netwerk” zouden zijn en dat 13 van de vastgehouden migranten andere Pakistani zouden zijn, waaronder drie minderjarigen.

InselpresseBreitbart

Twee van de in een boerderij buiten de Noord-Griekse stad Thessaloniki gevangen gehouden migranten waren afkomstig uit India en eentje uit Nepal.

De politie zei dat zij allemaal ongeveer twee weken geleden via Turkije naar Griekenland kwamen en dat de mensensmokkelaars € 2.500,- per persoon voor hun vrijlating eisten.

Een van de Pakistaanse migranten kon uit de boerderij ontsnappen en de politie waarschuwen, die daarop zaterdagavond een razzia uitvoerde.

Opmerking: Bij dit foefje gaat het om hetzelfde dat steeds meer verbreiding vindt in Libië, dat voor de gedupeerden met de dood of de doorverkoop aan een andere slavenhandelaar eindigt als het losgeld niet wordt betaald.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.breitbart.com/london
Door: “Breitbart London”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Europa, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Pakistan, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

16 reacties op De slavenmarkt heeft Europa bereikt

 1. Japio zegt:

  http://www.rijnmond.nl/nieuws/154041/VVD-stelt-vragen-over-toeterboetes
  VVD stelt vragen over ‘toeterboetes’ – #rtvrijnmond

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Aaaaaa, Is dat nou die verrijking waar ze het steeds over hebben ???

  Geliked door 1 persoon

 3. Tom Hendrix zegt:

  En dit alles mogelijk gemaakt door de “rode draak”, te weten de EUSSR. Nexit!

  Geliked door 1 persoon

 4. Golden Girl zegt:

  dan had Libie aardig wat losgeld voor de zgn geredde 8500 mensen kunnen vragen, 2500,= euro per persoon, loopt toch aardig op
  en Japio naast me wonen witte nederlanders en als er iemand komt of weg gaat hoppa lekker de claxon indrukken, maar de Turkse medemens toetert overal om, bruiloft enz
  in Belgie en Duitsland gaan ze bij bruiloften op de snelweg opeens stilstaan en dansen !!!
  je zal 1 seconde niet op letten en pats knal en je bent dood,nee meneer de agent we wilden alleen even op de snelweg dansen !?!!!???

  Like

 5. oeps48 zegt:

  Soros en zijn geïllumineerde EU-vriendjes zijn dus kennelijk al volop aan het oefenen, hoe ze ons in de slavernij kunnen brengen. Deel deze berichten naar alle islamlanden !!!
  Hoogste tijd voor Nexit !!!

  Geliked door 2 people

 6. Flem zegt:

  Alle turken die voor die lul gestemd hebben moeten oprotten naar hun thuis land.

  Geliked door 2 people

 7. Peacepipe zegt:

  Ik denk dat de slavernij alweer enkele decennia geleden in Europa is ingevoerd. De Nederlandse / West-Europese samenlevingen betalen al tientallen jaren vele miljarden voor de vestiging en het onderhouden uitheemse nieuwkomers in onze omgeving. Een groot deel van die bevolkingsgroep houdt zich opzettelijk op (grote) afstand van de arbeidsmarkt door gedrag en kleding. Door hier niet effectief tegen op te treden, hebben de diverse overheden onder het voorwendsel van godsdienstvrijheid dit laten ontstaan en uitdijen!
  Het resultaat betekent financiële slavernij voor de inheemse bevolking tot in lengte van jaren!

  Like

 8. ieznogoedh zegt:

  Bij dit foefje gaat het om hetzelfde dat steeds meer verbreiding vindt in Libië, dat voor de gedupeerden met de dood of de doorverkoop aan een andere slavenhandelaar eindigt als het losgeld niet wordt betaald.
  Ja, en?

  Like

 9. fleckie zegt:

  Op de Duits-talige site ‘TANGSIR’ 24.6.2014, wordt men o.a.opmerkzaam gemaakt op…’ ISIS VERSUS IRANSAMIN’, …..Kinder-Prostitution- SLAVERNIJ !!

  Like

 10. fleckie zegt:

  Dan zijn er nog de ‘onthullende’verhalen: ‘VERGEWALTUNGSKULTUR’ op de Duitstalige site ,TANGSIR …..en op 3.4.2011…..’ Die ZUHALTER-MULLAHS…und IHRE PREISE.’

  Like

 11. scheermes zegt:

  Je moet er wat voor over hebben ,maar dan heb je ook wat !!

  Like

 12. Ik dacht dat de maffia er zich ook al met de slavernij bezig hield.

  Like

 13. Williaam zegt:

  De Gutmenschen die zo nodig humane hulp moeten verlenen hebben nooit aan de gevolgen van hun goed bedoelde hulp gedacht. Zij weigeren nog steeds aan de achterkant van de medaille te kijken. Ook zij zijn mede schuldig aan deze kwalijke praktijken. Met vluchtelingen komt nu eenmaal onherroepelijk zeer veel crimineel tuig mee die hier heel gemakkelijk op allerlei gebied hun kwalijke kansen zien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s