Criminele asielzoekers

Screenshot_66

(Door: Ton Nijhof)

De Nationale Politie heeft informatie achtergehouden over de aard en omvang van criminaliteit door asielzoekers. Dat gaf de korpsleiding eerder deze week toe na een juridische procedure van het dagblad De Telegraaf. Aanvankelijk had de politie tegenover de krant ontkend dat er überhaupt gegevens werden verzameld over misdrijven onder vreemdelingen die asiel aanvragen. Later kwam de politie hierop terug.

Nadat dit aan de oppervlakte kwam, bleek dat de politie de ophanden zijnde publicatie van die pijnlijke missers wilde voorkomen. Namelijk door de Telegraaf ‘ander nieuws’ te bieden, over zakkenrollers uit veilige landen en afgewezen asielzoekers die onderduiken.

Wanneer de politie weigert de feiten omtrent criminele gelukszoekers bekend te maken, dan is dit in opdracht van de korpsleiding en dient de Kamer hier eigenlijk om te vragen. Want dergelijke informatie is niet alleen van belang voor het beleid inzake uitzetting, identiteitscontrole, bewegingsvrijheid en toelating, maar ook voor gemeenteraden die een beslissing over het vestigen/uitbreiden van een AZC moeten nemen. In Duitsland heeft de gebrekkige registratie en bewaking van persoonsgegevens en verblijf niet alleen geleid tot een enorme golf van criminaliteit, doch ook tot de asieluitkering aan een Duitse luitenant die zelfs geen woord Arabisch spreekt en zich naar verluidt bezighield met het voorbereiden van een terreuraanslag.

Wanneer we dergelijke onverkwikkelijke zaken tegen het licht houden, dan doemen angstwekkende scenario’s op. Wanneer de overheid en haar instituties componeren wat nieuws is en op welke wijze dat gepresenteerd moet worden, dan spreken we over niets minder dan ‘propaganda’. In ons land is nog niet eerder op zo’n pijnlijke wijze duidelijk geworden dat het vermoedelijk schering en inslag is. Dat betekent vervolgens ook dat het publiek voortdurend in onwetendheid is of doelbewust op het verkeerde been wordt gezet. Daarmee ligt meer ‘de bijl aan de wortel van onze democratie’ dan Hans Wiegel vorige week opperde over de invoering van een referendum.

Zo crimineel als de neten

Anderzijds is het zo, dat wanneer de politie en de politiek willens en wetens de cijfers onder de pet houden over de mate van criminaliteit onder de asielzoekers, diezelfde asielzoekers waarschijnlijk zo crimineel als de neten zijn. Immers: als dat niet zo was, had de politie of de politiek geen enkele reden om die cijfers buiten de openbaarheid te houden. Integendeel zelfs.

Overigens: denken we ons eens in wat dit betekent voor de talloze asielzoekers die wel degelijk ten einde raad hier in Europa aankloppen, omdat het leven in hun islamitische thuislanden ondraaglijk is geworden door de invloed van Sharia en onzinnige machtswellust van de zich als ‘geestelijken’ verkopende predikers-bovenlaag? Dat is kennelijk voor de korpsleiding van de Nationale Politie van nul en generlei waarde.

Op 6 mei 2017 is het precies 15 jaar geleden dat Pim Fortuyn werd vermoord. Zijn haarscherpe visie op de multiculturele samenleving, Europa, bureaucratie, de gezondheidszorg en het onderwijs is nog altijd zeer actueel. Toch lijkt de gevestigde orde nog maar weinig van Fortuyn´s waarschuwingen en aanbevelingen te hebben geleerd.

Nee: het is nog veel erger geworden.

Misschien heb ik toch goed bericht voor u. Vrijwel altijd is in landen waar de heersende elites dachten de zaak naar willekeur te kunnen bedotten werkelijk de pleuris uitgebroken. Een uitdijende technocratie namelijk verwijdert zich zodanig ver van zijn eigen legitimatie, dat die legitimatie uiteindelijk wordt ingetrokken.

Een slecht bericht heb ik natuurlijk ook: meestal heeft dat tot bloedig oproer geleid…

Laten we elkaar sterkte wensen voor de komende tijd en mijn beste wensen gaan daarbij.

Door:
Ton Nijhof
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op Criminele asielzoekers

  • paulzwueste zegt:

   De man heeft natuurlijk gelijk, maar hij zou eens moeten weten dat de politie met dit huidig wangedrag nog niet eens begonnen is aan het werkelijke wegkijken en censuur die/dat ze voor de komende jaren voor het volk in petto hebben.
   Richtlijnen hiervoor zijn allemaal allang door de politici samen met de politie vastgelegd.
   We zullen nog wat mee gaan maken!

   Like

 1. Henk der Niederlànder zegt:

  Wat dus duidelijk maakt dat we door allerlei overheden hoog of laag continu voorgelogen worden.

  Geliked door 2 people

 2. Beschouwer zegt:

  Er wordt op gebied van migrantencriminaliteit heel veel in de doofpot gestopt..

  Geliked door 1 persoon

 3. Mirjam zegt:

  Dat de politici ons continu voorgelogen hebben is een feit. En ze blijven het doen. Waarom? Omdat het kan, omdat niemand hen echt tegenhoudt. Kijk naar de VVD. Alweer corruptie van de bovenste plank en alweer ontkennen ze de feiten die voor iedereen duidelijk zijn. Alweer wordt er een politicus de hand boven het hoofd gehouden, terwijl hij zo fout is als de pest. En alweer wordt de waarheid met voeten getreden en ontlopen de schuldigen hun straf. Maar vooral alweer weet Rutte ervan en laat het toe. En hebben de Nederlanders weer volop op de leugen gestemd en zitten we er weer voor, op z’n minst, vier jaar aan vast.

  Geliked door 2 people

 4. Ronald zegt:

  Het zijn ook geen asielzoekers!!! Het zijn moslimcriminelen die het eigen land van herkomst niet terugwil hebben!!! Maar de politie mag dit niet zeggen uit angst voor ‘extreem rechts’ oftewel ‘de eerlijke mensen die van eigen land, volk en cultuur houden’!!!!!!!!!!

  Geliked door 4 people

 5. Feniks zegt:

  Is de politie in Nederland nog betrouwbaar ?
  Nee, de Nl. Politie kun je niet langer op vertrouwen.

  Geliked door 3 people

 6. Guardiacivil zegt:

  De politie levert direct het bewijs van hun laakbaar en corrupte gedrag, het nieuws dat er achteraf wel gegevens zijn opgeslagen en eerst keihard ontkent, daarna een overeenkomst proberen te sluiten met andere voorwaarden getuigt zelfs van omkoopbaarheid en chantage.
  Ook deze korpscommandant dient te verdwijnen en is niet geschikt.
  Ook de minister van Binnenlandse zaken dient gehoord te worden want orders komen vaak uit deze hoek.
  Diep doorvragen is gewenst door het kabinet zonder leugens te verkopen.
  Dit gaat over landsveiligheid, een zaak van allerhoogste graad.

  Like

 7. Jan zegt:

  Feiten over illegalen in Amerika

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Op deze leugenaars is van toepassing, wat wijlen Professor Pim Fortuyn zei; met 1 aanpassing van mij, in de verder perfecte reactie van hem (Pim): ” Maar de Politie – en de POLITIEK- de POLITIE (en de POLITIEK) , ZE DOEN HELEMAAL NIETS MENEER”. En dat is de nekslag voor onze uitgeholde democratie! Wat had Fortuyn gelijk!

  Like

 9. Stef zegt:

  de politie is HUN vriend.

  Like

 10. De politie was in WO II ook onbetrouwbaar. Mijn moeder vertelde dat zij na WO II de hoogste banen kregen.

  Like

  • Taljaard zegt:

   @Marian
   Weet uit eigen familiegeschiedenis van foute politiemensen.
   Maar ga a.u.b. niet generaliseren en spreken van ”DE politie”, want zij waren zeker niet allemaal fout; integendeel zelfs.
   Velen deden wat zij konden om landgenoten uit de klauwen van de nazi’s te houden, niet in het minst door bewust de andere kant op te kijken, hun mond tegen de Duitse autoriteiten dicht te houden en mensen voor hen te waarschuwen.
   Dikwijls met gevaar voor eigen leven.
   Heb zulke (oud) politiemannen persoonlijk gekend, dus die waren er ook.

   Like

   • Dat weet ik wel Taljaard, maar de mensen die echt fout waren zulke hoge posities geven daar heb ik moeite mee.

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    In de zaterdag Telegraaf 29 april stond een Joodse getuigenis van BergenBelzen, de laatste zin uit dit stuk over de terugkeer van de man, toen nog kind, hoorde hij een marechaussee tegen een andere agent zeggen: “hebben ze die Joden niet allemaal vergast”?
    Het stuk ging over de bevrijding van BergenBelzen het kinderconcentratie kamp en de laatste trein met gevangenen die zoek geraakte.

    Like

 11. tippelaar zegt:

  NL heeft de regering die het verdient. Wil men verandering? Doe er wat aan. Niet goedschiks, dan kwaadschiks./

  Geliked door 1 persoon

 12. Anna zegt:

  Alternatieve Feiten!!!!

  Like

 13. Antivenin zegt:

  “Overigens: denken we ons eens in wat dit betekent voor de talloze asielzoekers die wel degelijk ten einde raad hier in Europa aankloppen, omdat het leven in hun islamitische thuislanden ondraaglijk is geworden door de invloed van Sharia en onzinnige machtswellust van de zich als ‘geestelijken’ verkopende predikers-bovenlaag?”

  Als die mensen echt de sharia ontvluchten zou je op zijn minst verwachten dat ze zich er hier ook tegen verzetten. Wie dat niet doet, is dus gewoon een wolf in schaapskleren die hierheen is geïmmigreerd om ons land te islamiseren. Een hijrah-ganger dus.

  Geliked door 2 people

 14. Pingback: Het foefje van Justitie om criminele asielzoekers niet uit te zetten! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s