Laleh Hadjimohamadvali (AfD Saarland): “Ik geef niet op!”

Screenshot_291

“Toen de islam kwam, verdween de vrijheid van meningsuiting.”

(Vertaling: E.J. Bron)

Op dit moment is er een grote mediacampagne aan de gang tegen de kandidate van de AfD uit Saarland voor het Duitse parlement, Laleh Hadjimohamadvali (foto). Ze zou op het partijcongres in de deelstaat zes weken geleden in Völklingen o.a. gezegd hebben dat de islam “erger dan de pest” zou zijn. Het openbaar ministerie Saarbrücken heeft nu een onderzoek ingesteld naar de Iraanse van geboorte. In een interview met PI-NEWS neemt de vrouwenrechten-activiste nu voor het eerst openbaar een standpunt in tegen de beschuldigingen en waarschuwt ze indringend voor een verdere islamisering van Duitsland.

PI News (2)

PI-NEWS: Laleh Hadjimohamadvali, hoe voelt men zich wanneer men in de Duitse media van de “Spiegel” tot de “Welt” een volksophitser wordt genoemd?

Hadjimohamadvali: Als AfD-politica is men aan zulke aanvallen gewend, daarover wil ik niet klagen. Maar ik laat me daardoor niet van mijn informatiewerk afbrengen en ik geef niet op. Als ik ook maar één meisje voor een gedwongen huwelijk redt, dan is het al de moeite waard. Wat betreft het actuele geval wacht ik eerst het verdere onderzoek af.

U wordt beschuldigd van de belastering van religiegemeenschappen. Kunt u zich de uitlatingen op het partijcongres eind juni nog herinneren?

De exacte formulering kan ik me niet meer herinneren. De dag op zich was behoorlijk heftig. Maar het was duidelijk voor me dat dit slechts enkele weken voor de parlementsverkiezingen door de media opgestookt zou worden.

Heeft u als gevolg daarvan meer aanvragen voor interviews gekregen?

Ja, zeer veel zelfs. Maar ik heb ze allemaal afgewezen. Men weet inmiddels immers hoe de antwoorden daarna door de media uit de context getrokken en verdraaid worden.

Hebt u ook positieve feedback gekregen?

O ja, ik heb zelfs een E-mail van de officiële vertegenwoordiging van de “Kingdom Assembly of Iran” gekregen, waarmee ik heel blij en vereerd was.

Wat stond er in die E-mail?

“Beste Laleh, je laat een geweldige strijd tegen de duivelse islam zien […] Geef nooit op. Omdat je aan de kant van de winnaars staat en wij Iraniërs in ballingschap je vol ondersteunen.”

U heeft de eerste 14 jaar van uw leven in Iran doorgebracht. Hoe hebt u destijds de Iraanse Revolutie beleefd, die in 1979 tot de afzetting van sjah Mohammad Reza Pahlavi leidde?

Ik maakte de revolutie mee als vijf-, zesjarig meisje. Ik zag hoe mensen in naam van Allah doodgeschoten en afgeslacht werden. En dat bedoel ik niet als metafoor. Ik maakte het verval mee van een civilisatie en hoe mijn vaderland door de islam naar de middeleeuwen werd gekatapulteerd. Dat heeft me tot op de dag van vandaag getekend.

Kan de situatie destijds in Iran met de islamisering nu in Duitsland vergeleken worden?

Ja, absoluut. Ook wij hebben destijds gejubeld. Helaas hebben we pas gemerkt wat er gebeurd was toen het al te laat was. Daarna was er voor ons geen kans meer om het land te redden. Als ik zie hoe snel Duitsland sinds een paar jaar verandert en als ik dat met de veranderingen in Iran vergelijk, dan komen veel dingen me bekend voor. Als je een huis in brand ziet staan, weet je dat je het vuur moet blussen om het nog te kunnen redden. Dan sta je er ook niet bij te kijken en na te denken . . . omdat je de erge gevolgen kent! En zo ken ik de gevolgen van een islamisering voor een geciviliseerd land.

Veel mensen hier in Duitsland dromen altijd nog van een vreedzame, tolerante islam. Hoe belangrijk is het informatiewerk van “islam-vluchtelingen” zoals u?

Heel belangrijk, omdat wij heel goed weten hoe “tolerant” de islam zal zijn als hij eenmaal aan de macht is. Maar informeren over de islam brengt in het huidige Duitsland grote gevaren met zich mee – men wordt maatschappelijk veracht en krijgt moorddreigingen. Desalniettemin, als de signalen nu al zo sterk zijn te merken, is het des te belangrijker om te informeren. Want kennis is zoals bekend macht. Deze macht hebben we nodig om ons, ons land en onze kinderen te beschermen. Duitsland zal geen tweede kans krijgen als het eenmaal is geïslamiseerd.

En dat geldt zowel voor mannen als vrouwen?

Ja, maar voor vrouwen veel meer, omdat zij in een islamitisch land geen rechten hebben. Ze mogen zich bijvoorbeeld niet laten scheiden, ze hebben geen erfrecht en geen recht op hun kinderen. Hun stem is voor een rechtbank maar half zoveel waard als die van een man. Ze mogen niet zelf hun man uitkiezen en niet alleen het huis verlaten, om maar te zwijgen van het land. Deels wordt het hen zelfs verboden te werken. Zodoende zijn ze dan volledig afhankelijk en machteloos.

Waarom waren het dan juist Duitse vrouwen die op de stations de islamitische mannen met teddyberen en bloemen hebben ontvangen?

Dat is moeilijk te zeggen. Wellicht is het hun beschermer-instinct, wat op zich immers eerder lovenswaardig is. Echter in veel gevallen niet op zijn plaats. Daarom wil ik ook deze vrouwen informeren. Opdat ze echte vluchtelingen van de anderen kunnen onderscheiden. Opdat ze precies die mensen kunnen helpen die hulp nodig hebben. En niet diegenen die hier een beter leven zoeken, zonder dat ze daarvoor iets hoeven doen.

Wordt uw informatiewerk door de kiezers in het Saarland gehonoreerd?

Ja, steeds meer mensen worden wakker en geloven niet meer in hetgeen er in de media over de AfD staat. Dat geeft me het vertrouwen dat we op 24 september een veel beter resultaat zullen behalen dan veel mensen denken.

U staat zelf op de derde plaats van de deelstaatlijst van uw partij voor de landelijke parlementsverkiezingen. Zien we u misschien terug in het parlement?

Die waarschijnlijkheid is gering, omdat het Saarland immers een heel kleine deelstaat is. Maar ik hoop, werk en bid iedere dag voor een goed resultaat.

Daarbij wensen wij u veel succes!

 (Bekijk hier een vertaalde video met Laleh Hadjimohamadvali van 5 april j.l.)

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Mensenrechten, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Laleh Hadjimohamadvali (AfD Saarland): “Ik geef niet op!”

 1. A.J. de Koning zegt:

  Wat een geweldige vrouw en wellicht zijn er nog veel meer die er niet voor uit durven komen, laten we hopen dat de ogen van de Duitse vrouwen eindelijk ook eens open gaan en ze dan tegen de zogenaamde moslim-vluchtelingen zeggen “U bent hier NIET welkom”.

  Like

 2. Perfide Albion zegt:

  Eigenlijk moeten we deze intimidatie vanuit de kant van het Duitse OM niet langer accepteren. Zeker wij in Nederland kunnen de medewerkers van het Duitse OM precies laten weten wat wij vinden van deze intimidatie. Iedereen hier weet wat ik bedoel met ” precies laten weten” .

  We moeten dit niet langer pikken en terug vechten. De islam is erger dan de pest. Zij die de islam verder helpen moeten met alle mogelijke middelen worden bestreden. Ook de meest erge middelen. Niet WIJ moeten bang zijn maar zij…

  Like

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Nuchter bekeken kan men vaststellen dat Europa aan het einde van haar latijn is.
  Zij is van binnenuit stukgemaakt door haar eigen kiezers die niet schijnen te beseffen dat vrijheid, democratie en zelfbeschikking een door de eeuwen heen met veel oorlogen bevochten geestelijk rijkdom opleverde en allesbehalve gratuit.
  Geestelijke rijkdom om te koesteren dus.
  De jonge garde Europeanen denkt werkelijk dat dit allemaal is ontstaan zonder dat zij enig historisch perspectief bezitten.
  Zonder te doemdenken gaan de twintigers en dertigers een poepje ruiken dat haar weerga niet kent.

  Geliked door 1 persoon

 4. ildiko zegt:

  ík weet niet welke wapens in de Derde Wereldoorlog zullen worden gebruikt, maar ik weet wel dat in de Vierde Wereldoorlog gevochten zal worden met stokken en stenen. EINSTEIN

  Like

 5. Pietersen zegt:

  De islam is erger dan de pest. Is dat dan niet zo ? Waar is het recht op vrijheid van mening ?

  Like

 6. BertG. zegt:

  Eigenaardig dat dit gedeelte ontbreekt in dit verhaal.
  Waarschijnlijk omdat dit toch wat negatief uitkomt voor de partij, die toch als anti islam partij wil overkomen.
  En dan laten je collega’s je vallen als een baksteen.

  AfD kandidaten distantieren zich van de uitlatingen.
  Hadjimohamadvali, die tientallen jaren geleden vanuit Iran naar Duitsland vluchtte, wilde gisteren niet op het onderzoek reageren. Er zou ook een onderzoek zijn ingesteld naar een andere AfD-kandidaat die zou hebben gezegd dat ‘criminele vluchtelingen zich hier gedragen als primaten’.

  Christian Wirth, de AfD-topkandidaat voor de Bundestag-verkiezing, distantieert zich van beide politici. ‘De ontkenning van een hele religie is niet toegelaten’, zegt hij tegen de SZ, ‘aangezien er ook veel vreedzame moslims in ons land zijn’. Andere AfD-kandidaten distantieerden zich ook.

  http://nieuws.tpo.nl/2017/08/09/strafrechtelijk-onderzoek-naar-duits-iraanse-afder-islam-is-erger-dan-pest/

  Like

  • tjonge zegt:

   zo zie je maar weer, gaat niks worden met die afd zolang alle neuzen niet dezelfde kant op wijzen.
   blijkbaar zijn een aantal “topkandidaten” niet echt anti-islam..

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Helaas hebben we het daar maar liever niet over hier.
    Dat zou het imago schaden van een “anti-mossel” partij.
    Dus doen we net alsof het niet gebeurt is.
    Ondertussen laten ze haar vallen als een baksteen.
    Hoe zouden we de AFD anders nog kunnen aanduiden, als een partij die het allemaal ook wel best vind, net als de rest.

    Like

   • BertG. zegt:

    Wilders heeft ook niet echt iets tegen mossel, alleen tegen de islam.
    Ik snap nog steeds het verschil niet zo goed.
    Je kan niet mossels laten bestaan zonder dat ze de islam aanhangen.
    Het 1 bestaat niet zonder het ander.

    Like

   • tjonge zegt:

    “Ik snap nog steeds het verschil niet zo goed.”
    .
    het verschil is juridisch bertg, als de hr wilders zegt dat (alle) moslims evil zijn dan krijgt ie direct een rechtszaak aan zijn broek en wordt ie opgeborgen, zodra de hr wilders de islam aanvecht kunnen de rechters niets doen….

    Like

 7. fleckie zegt:

  Op 27.7.’ 17, ‘het veroveren van terrein voor de Islam, in Europa’, , no.15……………..eventueel is de Duits- talige site…..TANGSIR………. ook zeer informatief,( de moeite waard)

  Like

 8. tjonge zegt:

  een nobel streven van Laleh Hadjimohamadvali om mensen te waarschuwen tegen die verrotte islam.
  maar ze zou beter tegen het verrotte wereldwijd georganiseerde kalergi plan kunnen waarschuwen, want DAT is het werkelijke probleem.
  islam is enkel een symptoom…..niet de oorzaak van het probleem van het westen…

  Like

 9. Cleo zegt:

  Sinds de zogenaamde islamitische revolutie (1979) in Iran is het moderne, vrije, hoogontwikkelde Iran inderdaad teruggeworpen in de tijd naar het niveau van andere islamitische landen: achterlijkheid, onderdrukking, vervolging, censuur, geweld tegen oppositie, etc. vieren hoogtij!
  Vele Iraniers zijn de alles verstikkende islamitische hel ontvlucht in de veronderstelling in de Westerse landen WEL IN VRIJHEID VOOR ZOWEL MAN ALS VROUW te kunnen leven.
  Wanneer deze ECHTE VLUCHTELINGEN de ongecontroleerde instroom in de Westerse landen van hoofdzakelijk islamitische nep-vluchtelingen gadeslaan, die in toenemende mate hun inktzwarte stempel in allerlei opzichten op onze samenleving zetten, dan is de reactie van deze Iraanse vluchtelingen goed te begrijpen!
  Wie verstandig is, luistert naar deze politica!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s