Nieuwe website “Vrije Katholieken”

(Door: T.A.)

Graag willen wij uw aandacht vragen voor een nieuwe website: www.VrijeKatholieken.nl

Wij zijn katholieken die zich niet kunnen vinden in de meegaandheid met en de steun aan de corona-maatregelen door de huidige leiding van de katholieke kerk. Ook distantiëren wij ons van de huidige paus, die de facto afscheid genomen heeft van de katholieke leer en de kerk omvormt tot een reclamebureau voor BigPharma en een actiegroep voor climate change.

De huidige paus steunt de Chinese communistische partij met de onderdrukking van de ondergrondse katholieke kerk in China. Hij werkt mee met het World Economic Forum in de uitrol van de Agenda 2030, die gewone mensen tot slaaf zal maken. Wij noemen ons Vrije Katholieken, omdat we de huidige paus niet volgen en de vrijheid nemen ons te houden aan de leer van de kerk. 

Met de website willen wij katholieke gelovigen steunen die de ware katholieke leer trouw blijven en wij pogen de kerkleiding alsnog tot een andere koers te bewegen. Zelfs al lijkt dit laatste op dit moment niet haalbaar. 

De website is ook bedoeld om de geestelijken binnen de katholieke kerk te steunen; geestelijken die uitkomen voor de waarheid en die dreigen door de hiërarchie van de kerk, onder aanvoering van Jorge Bergoglio, vermorzeld te worden. 

De website bevat een manifest dat door katholieken getekend kan worden. Op de website wordt ook aangetoond waarom de oproep van kardinaal Eijk om je te laten vaccineren met een middel dat gemaakt is met behulp van gedode ongeboren kinderen volkomen in strijd is met de katholieke leer. 

Ook bevat de website een quiz waarvan de vragen als doel hebben de schijnheiligheid van de huidige kerkleiding, Links en de Globalisten aan de orde te stellen. Niets is wat het lijkt. 

Door:
T.A.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

38 reacties op Nieuwe website “Vrije Katholieken”

 1. Ruben zegt:

  Los van alles wat er in die ‘vaccins zitten, zitten er ook cellen in van geaborteerde kinderen.
  Deze babys zijn levend gebruikt voor hun cellen!!!
  Alleen om die reden is het verboden voor alle christenen om deze niét te nemen.
  Als priesters/dominee’s deze toch promoten of de gelovige aanmoedigen om ze toch te nemen is dat een groot kwaad bedreven en een grote misleiding.
  Los van deze gruwel, ik vertrouw die ‘ vaccins ‘ al meteen niet.
  In 2011 en 2012 zijn er voorspellingen gedaan over wereldwijde plotselinge vaccinaties. Zie Restkerk.nl.
  Neem ze niet, ze zullen u doden.
  Ze zullen een groter lijden veroorzaken dan Hitler ooit deed. Aldus deze voorspellingen van 10 jaar terug.
  Ze staan in het Boek der Waarheid.
  Ook als u niet gelovig bent, het is zéér interessant om te lezen.
  Ook werd er toen al geschreven over allerlei vreemde regels en maatregelen wat mag en niet meer zou mogen.
  Ook werd er verteld over een nieuwe wereldwijde munt (digitaal).
  Er staan nog talrijke zaken die nu zijn uitgekomen of zullen uitkomen.
  Ook een geplande 3e wereldoorlog.

  Like

 2. droevige mof zegt:

  Conservatieve en traditionalistische katholieken hebben een groot probleem als zij buiten de Roomse Kerk trouw willen blijven aan hun geloof. De Oud-Katholieken zijn de facto Anglicanen, de Pius Broederschap is een papieren tijger die zich heeft laten omkopen door Rome, alleen de Sedisvakantisten blijven over. Dit zijn kleine, zeer traditionele groepen die geen einde willen maken aan het Rijke Roomse Leven. Omdat ze geen macht en geen geld hebben, hebben ze ook weinig schandalen.
  Voor wie geïnteresseerd is, hier is een link op een Amerikaanse gemeente. Het is geen aanbeveling, ik hoor er niet bij.
  sgg.org

  Like

 3. Cleo zegt:

  Goed initiatief 😊👍.

  Like

 4. Edwin Vissers zegt:

  Ik heb meer respect voor uw E.J Bron

  Ik waardeer dit zo enorm. En weet je, je had het niet hoeven doen. Het werd niet van je gevraagd, maar jij stond er toch maar. Jij deed het. Jij was er voor mij. Zo fijn. Super bedankt daarvoor.

  Ik weet niet wat ik moet zeggen. Wow, dit verrast mij zo. Dit is echt te aardig. Dit kan ik echt niet aannemen. Ik weet niet hoe ik dit ooit goed kan maken. Wat een geschenk ben jij, zeg. Jij bent echt een baas. Je bent een feestje. Wat is het fijn om bij jou te mogen zijn.

  Wat zou ik zonder jou moeten? Als jij er niet was geweest, wow, ik moet er niet aan denken. Nee, dan was het echt helemaal misgelopen.

  Het is moeilijk om de woorden te vinden die recht doen aan mijn dankbaarheid voor jou

  Amen

  Geliked door 1 persoon

 5. Ravian zegt:

  Kijk, dit is nu het verschil tussen een normaal geloof en die ideologie uit de zandbak, dat je als gelovige dit soort dingen kunt doen zonder meteen een “fatwa” aan je broek te krijgen, waarna er dan hele horden schuimbekkende medegelovigen met hakmessen achter je aankomen om al “god is groot” krijsend je leven te beëindigen.
  Dit is dan tevens de reden dat de islam in veertien honderd jaar tijd geen spat verandert is, en het bewijs dat al dat gepraat over wel en niet “fundamentalistische moslims”, alsook een toekomstige “verlichte islam”, pure linkse luchtfietserij is.

  Geliked door 2 people

 6. Boike zegt:

  Wat doet die paus Franciscus het toch goed hè. Hij, de plaatsvevanger op aarde van God, draagt echt de leer uit van zijn grote Baas, de enige echte ware God. Met de innemendheid, de Jezuïeten eigen, predikt hij als geen van zijn voorgangers, de naastenliefde (???), zoals Jezus de Nazarener die bedoelde. Hij is er nu zowaar in geslaagd een heus echt schisma in Roomse kerk te bewerkstelligen. Wat een prestatie. Wat zal de duivel trots op hem zijn.
  Zou hij zijn smoesje al klaar hebben, voor als hij het tijdelijke met het eeuwige gaat wisselen, en bij Petrus aan de deur klopt. En wat zal Petrus zeggen ??? Dat hij het maar een deur verder moet proberen ???

  Like

  • Voight-Kampff zegt:

   Ik meen dat de paus de opvolger van Petrus is.

   Like

   • Bas zegt:

    De paus draagt de titel Plaatsbekleder van Jezus Christus op Aarde, de opvolger van de heilige Petrus, de bisschop van Rome, het hoofd van de Rooms-Katholieke Kerk en is het staatshoofd van Vaticaanstad.

    Like

   • Boike zegt:

    @ Voight-Kampff 20 januari 2022 om 04:06

    De paus is volgens de Roomse kerk inderdaad de opvolger van Petrus.

    Petrus (pierre in het frans) betekent steen. Dat is volgens de bijbel afkomstig van Jezus, toen hij Simon (Petrus) aanstelde: “Gij zijt Petrus en op deze steenrots zal Ik mijn kerk bouwen” (Mt. 16, 18).

    Volgens de Roomse kerk heeft Petrus de sleutels van de hemelpoort en het grote boek en bepaalt hij wie er wel of niet in de hemel binnen mag.

    Die Petrus blijkt echter niet al te slim geweest te zijn. We lezen in de evangelieën dat Petrus keer op keer aan Jezus moest vragen wat Hij deed of bedoelde, omdat Petrus het niet goed begreep. En Jezus sprak hem soms zelfs vermanend toe (zie o.a. na de bergrede).

    Petrus zou omstreeks het jaar 64 in Rome samen met Paulus door de Romeinen zijn gearresteerd en gekruisigd. Petrus zou op eigen verzoek ondersteboven zijn gekruisigd. De SintPieter baseliek in Vaticaanstad zou zijn gebouwd boven op het graf van Petrus.

    Volgens de Rooms-Katholieke leer is de paus de plaatsvervanger van God (Jezus) op aarde.

    De grote vraag is nu, hoe Petrus over paus Franciscus zal oordelen, nu deze paus de kerk van Petrus aan de duivel heeft overgeleverd.

    Volgens diverse grote zieners (Nostradamus, Alois Irlmaier, Malachiuas en vele anderen) is Franciscus de laatste paus en moet hij uit het Vaticaan wegvluchten en zal hij tijdens zijn vlucht worden vermoord (doodgeschoten).

    Geliked door 1 persoon

 7. Harry zegt:

  Stop toch eens met die religieuze onzin !
  Als je na tweeduizend jaar gedonder over religie nou nóg niet begrijpt dat het allemaal onzin is , kun je beter stoppen met leven .
  Vergeten hoe de katholieke kerk haar rijkdom vergaard heeft ?
  Generaties mensen werden financieel uitgekleed en hun kinderen letterlijk .
  De kerken vól met goud , de mensen niks te vreten !
  En volgende week wéér betalen .
  Eigenlijk zouden jullie je kapot moeten schamen en niet alleen die paus-kliek !
  Állemaal gvd !

  Gelukkig snappen steeds meer mensen dit .
  In mijn omgeving is één kerk omgetoverd tot keukenwinkel en een andere tot antiekzaak .
  Ik heb niks tegen de gebouwen , maar wél tegen de geestelijken die maar aandonderen !

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   Harry 19 januari 2022 om 18:54

   Er is een groot verschil tussen ‘religie’ met ‘refo-nepchristenen’ en geloof, Harry.
   Ik geloof ook, en ik zie alle eindtijdprofetieën in vervulling gaan.

   Geliked door 3 people

   • Häkan zegt:

    Goede actie, zoals in openbaring al staat: 1/3e van de sterren zal uit de hemel vallen: meestal als hoge geestelijken geduid. Verder moet je ook eens lezen wat Mattheüs over de laatste dagen schrijft (Mat.24) en Petrus en 2 Johannes, je ziet dat voor je ogen.
    Een énkele, meestal oudere katholieke bisschop durft het nog wel, zoals deze Duitse kardinaal van 73, filmpje van half uurtje, zéér duidelijk.
    Kardinal Müller – spricht über Impfzwang, die Sakramente und den Great Reset

    Like

   • Häkan zegt:

    En dan is er nog deze, een Athanasius Schneider, een Duitse bisschop in Kazachstan die heel ‘bisschoppelijk’ is, maar wel flinke kritiek heeft ….. met o.a.: MÄNNER OHNE GLAUBEN LEITEN DIE KIRCHE . veel meer kun je niet zo snel vinden.
    https://www.youtube.com/results?search_query=athanasius+schneider

    Like

   • Carver zegt:

    Sie wollen uns massregeln wie Kinder – BISCHOF SCHNEIDER

    Like

   • Bas zegt:

    Aartsbisschop Carlo Maria Vigano over de Paus en deep church – Nederlands ondertiteld

    VIDEO
    https://hetanderenieuws.nl/aartsbisschop-carlo-maria-vigano-over-de-paus-en-deep-church-nederlands-ondertiteld/

    Like

   • Bas zegt:

    Like

   • Tineke zegt:

    Exact! Ik heb me uitgeschreven bij de katholieke kerk zo een 5 jaar geleden.
    Was er nooit geweest nadat ik gevormd was in kerk de 6de klas van de lagere school.
    Ik haat sowieso elk instituut met autoriteit.
    Het ging niet vanzelf dat uitschrijven.
    Uiteindelijk kwam ik terecht (dat kon niet anders) bij de pastorie uit mijn geboortedorp en moest ik in mijn huidige woonplaats op afspraak bij deze pastorie het uitschrijfformulier persoonlijk inleveren.
    Ook kwam ik erachter dat de katholieke kerk 174,50 per jaar ontvangt van ingeschrevenen!
    Van wie? geen idee.
    Maarrrr….Ik geloof wel in God.
    Dat is een diep gevoel van weten in je hart!!
    Dat is totaal iets anders wat jij en anderen hier elke keer neerplempen @ Harry
    Ik heb geen instituut en autoriteit hiervoor nodig.
    Het is MIJN eigen vrije wil.
    En dat is wat God aan iedereen gegeven heeft!

    Like

  • delamontagne zegt:

   De “Kerken-vol-met-goud”……….tsjah.
   Ik heb in Z-Amerika, soms in de kleinste, achterlijkste plaatsjes, dat soort kerken gezien.
   Inderdaad, bezaaid met goud en glitter en de huizen/ dorpjes er achter of beneden de heuvel af, armoe troef…….armoedig.
   En overal heiligdommen of plaatsen waar weer een of andere Heilige plotseling was verschenen.
   Ik herinner me ook als kind dat ergens bij Bogota, Columbia een heiligdom boven was en de trap in de rotsen uitgehouwen.
   De “Geleuvigen” op hun blote knieën kropen op die traptreden naar boven, onder ’t bloed de knieën.
   M’n moeder probeerde ze a.h.w. tegen te houden, vol meelij.
   Maar de reactie was Vijandig, waar bemoeid zo’n Westerse vrouw zich mee.
   Die mensen, van Indiaanse afkomst, vrouwen met van die bolhoedjes op heur hoofd, helemaal GEÏNDOCTRINEERD.
   Weer ’n aflaat verdiend en een stukje dichter den Hemel in.

   Like

  • Boike zegt:

   @ Harry 19 januari 2022 om 18:54

   Harry, oude schoenen weggooien, als je nog geen nieuwe hebt, is niet zo handig.

   Geloven betekent, iets voor waar aannemen, zonder het zeker te weten.

   Zo oud de mensheid is, probeert de mens de fenomenen, die hij waarneemt te verklaren. Alles dat de mensheid heeft kunnen verklaren noemen wij wetenschap. En wat de mensheid niet kan verklaren noemen wij een mysterie. Veel van datgene, dat tegenwoordig wetenschap genoemd wordt, is helemaal geen wetenschap, maar een gedachtenkronkel, een filosofie, een hypothese, een theorie, een leer, of iets dergelijks, van deze of gene zogenaamde wetenschapper. Het is heel gevaarlijk, om bijvoorbeeld de evolutieleer, of de big bang theorie, als wetenschap te omarmen.

   Al heel lang geleden, ver terug in de prehistorie, was de mensheid al aan het denken over de grote mysteries van het bestaan. Waar komt alles, dat bestaat vandaan ??? En hoe hard de mensheid het ook probeerde, men vond geen verklaring. Dus ging de mensheid wat bedenken. En de mensheid bedacht een wezen, dat almachtig is en altijd heeft bestaan in een oneindige ruimte, een wezen dat alles geschapen heeft. En men ging dit wezen “God” noemen.

   Het begrip “God” ging een eigen leven leiden. Er kwamen priesters, die er mee aan de haal gingen. En leiders gingen “God” misbruiken voor hun politiek. Door in naam van “God” met vingertjes te wijzen of politiek te bedrijven, was elke discussie uitgesloten. En al doende ontstonden religies.

   Het bestaan van God is nog nooit aangetoond. God is feitelijk slechts een filosofie, een gedachtenkronkel. Met al onze hedendaagse kennis, kunde en vaardigheden zijn wij nog geen stap verder, dan onze verre voorouders. Wij hebben nog steeds geen antwoord op de grote mysteries van het bestaan. Wij behelpen ons nog steeds met die oude gedachtenkronkel. Wij hebben niets beters. Wij beschikken nog steeds niet over wetenschap, die de grote mysteries van het bestaan verklaren.

   Voor veel mensen is het geloof in “God” een houvast in het leven. Zonder dat geloof staan normen en waarden op de tocht, bestaat er geen ethiek en zou slechts de macht van de sterkste gelden. Dat is dus pure chaos.

   En wat dat betekent, zien wij momenteel dagelijks terug in bijvoorbeeld de agenda’s van the Great Reset, de corona p(l)andemie, de Nieuwe WereldOrde en al wat dies meer zij.

   Dat jij, met jouw opvoeding, opleiding en ervaringen, moeite hebt met niet wetenschappelijk bewezen zaken is begrijpelijk. Maar besef is godsnaam, dat de wetenschap heel fenomenen nog steeds niet heeft kunnen verklaren. De wetenschap staat feitelijk nog steeds in de kinderschoenen.

   Maak alsjeblieft onderscheid tussen “het geloof in een God” en “religies, die een bepaalde geloofsrichting vertegenwoordigen”. Dat er met die religies van alles niet in de haak is, zal niemand kunnen ontkennen.

   Gooi de oude schoen, het geloof in een “God”, niet weg, zolang je niets beters te bieden hebt, want dan wordt het leven op aarde echt een grote chaos.

   Like

 8. Pingback: Selectie uit de Top 500 – Top 500 Alternatieve Media Nederland

 9. Harry zegt:

  En die klote paus is een vreselijke rat !
  Maar wél uit jullie kringen .
  Dé vertegenwoordiger van corruptie , incest , bedrog en diefstal .
  Kunnen jullie het beter dan ?
  Wie geeft de garantie daarvoor ?
  De wef-paus is gewoon een concurrent .
  Maar voor mijn part mag ie dood .

  Een bevriende tandarts vertelde me het volgende verhaal !
  Er kwam een oudere erg christelijke vrouw naar de kliniek .
  Je weet wel , knotje , brilletje met van die ronde glazen , klapkuiten , halleluja gezichtje .
  Zij had een handtas vol kunstgebitten bij zich .
  “ Allemaal niet goed “ !
  Hij bekeek de boel , maar sommige gebitten pasten prima .
  Er ging een belletje rinkelen .
  Slim als ie is verwees ie die vrouw naar een psychiater/psycholoog .
  Die kwam er na enige sessies achter dat de vrouw als kind “ seksuele diensten had moeten verrichten , aan diverse familieleden , waaronder haar eigen vader “ .
  Daardoor vond ze haar eigen mond nu al zo’n vijftig jaar zó vies , dat geen enkel gebit dat goed kon maken .
  Je zal het maar treffen !

  Het is nu 2022 , de tijd heeft toch niet stil gestaan ?
  Word wakker en neem afstand van die verdorven kliek .
  En probeer niet iets nieuws op te starten .
  Same shit !

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   Harry 19 januari 2022 om 19:17

   Papen zijn satanisten. En hypocriete ‘refo’s’ deugen ook niet.

   Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Ik kom zelf uit een wat ze vroeger reli- noemden “gemengd huwelijk”.
    Moeder R.K en vader gereformeerd [ in z’n jeugd dan ].
    Ze mochten trouwen met “dispensatie” van de Bisschop !.
    En de dingen/feitjes die hij, Harry zo nu en dan oplepelt hier doen me terug denken aan de ergenissen van m’n vader, die dus van Protestantse huize was.
    Hetzelfde soort verhalen van hypocrisie, huichelarij, groepsdwang etc, etc.
    Niet bepaald uitingen van de z.g.n. goede Gelovigen die ’n voorbeeld zouden moeten zijn om de twijfelaars, atheïsten wellicht ?, op andere gedachten kunnen brengen.
    Wat hij, Harry, nog nooit heeft geschreven [ als hij ze al zou hebben ontmoet buitenslands.] is dat dit soort gelovigen als ze eenmaal onder die groepasdwang uit zijn , in buitenland bijv, de grootste Beest kunnen uithangen.
    Maar dit Blog is een Anti-Islam blog, niet een Anti Chri.
    Ik kan op m’n ouwe dag werkelijk niet begrijpen dat men dit, die GRUWELIJKE islam, toelaat in NL / EU.

    Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Zoals gewoonlijk weer een prachtig verhaal Harry.
   Zó uit het leven gegrepen !

   Like

   • Harry zegt:

    Had haast een uur zitten vingeren op mijn toetsenbord , Delamontagne !
    Opeens schiet het beeld weg en álles is weg .
    Gebeurt vaker !
    Verdomde electronica ook .
    Heb even geen moed om opnieuw te beginnen , sorry .
    Wellicht een ander keer en dan hou ik het wat compacter !

    Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  Weet u hoe dit land ” christelijk ” is geworden? De mensen hadden de keus, of je wordt ” christen ” of je wordt over de kling gejaagd door Karel de Grote, ja de Isis had het niet van een vreemde en deze ” liefdevolle ” religie heeft sindsdien als dictator geregeerd in onder andere dit land : gij zult niet dit, je moet dat…enz, zolang mensen vrijwillig lid zijn van zo’n commerciële instelling moeten ze niet zeuren over de leiding van die instelling.

  Geliked door 1 persoon

 11. delamontagne zegt:

  De CEO van Pfizer was in ’t geheim op bezoek bij Paus Franciscus.
  Hierna verplichtte de paus iedereen in het Vaticaan om zich te laten vaccineren.

  Verplichte inenting in het Vaticaan: dit verklaart alles.
  Burla, de CEO van Pfizer maakt daar de dienst uit.
  BRON:
  https://lecourrierdesstrateges.fr/2022/01/17/le-pape-francois-a-rencontre-deux-fois-albert-bourla-le-pdg-de-pfizer/

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   DE CEO van Pfeifer en de paus, delen samen de winst. Ieder zijn eigen percentage natuurlijk. Halleluja, de heer is mijn herder maar met geld kom je verder.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Dat waren weer zo’n 10.0000 vaccinaties.
   En dat maal vijf natuurlijk.
   De helft is nu dood, geestelijk gestoord of loopt mank, maar de andere helft mag nu elke week gevangen antivaxers doodknuppelen.

   Geliked door 1 persoon

 12. Bas zegt:

  Aartsbisschop onthult “Great Reset” door Covid-19

  Like

 13. Torsten Himmelstoss zegt:

  Pierre Jacques Vinken:
  geloven is verkeerd gebruik van de hersenfunctie*.
  http://www.maxpam.nl/2011/10/interview-met-pierre-vinken/
  *hebben niet alleen moslims al tig eeuwen last van…!!

  Like

 14. Bas zegt:

  Bij journaal: 20% van de katholieken overweegt uitschrijving bij de kerk.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s